Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Goodbye summer, hello September! Glowbox

Αχ, αυτές οι απογευματινές μπόρες! Μου φέρνουν τέτοια μελαγχολία!!! Τι να κάνουμε όμως, πρέπει να αποχαιρετίσουμε το καλοκαιράκι και να υποδεχτούμε τον Σεπτέμβρη που είναι κατά τ' άλλα ένας γλυκός μήνας με αρκετή ακόμα ζέστη και έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε κάποιες καλοκαιρινές μας συνήθειες...

Μια από τις συνήθειες που όμως έχει γίνει λατρεία, είναι και η αγορά κάθε μήνα του συνδρομητικού κουτιού Glowbox. Αυτό το μήνα, το Glowbox μας βάζει σιγά σιγά σε φθινοπωρινούς ρυθμούς, με προϊόντα που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, αναδόμηση και λάμψη στο πρόσωπο και το σώμα. Επίσης, άκουσε επιτέλους και τις παρακλήσεις πολλών συνδρομητριών του για περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ στο κουτάκι, οπότε τι άλλο να πω, παρά... ΟΥΑΟΥΟΥ!!!

Glowbox is back with September box
Indeed they are!!!

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι περιείχε το δικό μου κουτάκι.


September Glowbox
September Glowbox

  • Aloe Plus Natural Cosmetics - Body Butter Velvet 50ml (3,20 €/ 50 ml, 10,50 €/200 ml).  
Η ελληνική εταιρεία Kappas Aloe Plus LTD (http://aloeplus.gr/) σχεδίασε αυτή τη μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών βασισμένη στις ευεργετικές ιδιότητες της βιολογικής ALOE VERA, γνωστή για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές της δράσεις.
Το body butter εκτός από αλόη περιέχει επίσης πανθενόλη, shea και cocoa butter. Eίναι ό,τι πρέπει για να περιποιηθούμε το σώμα μας το οποίο, μετά από τα καλοκαιρινά μπάνια και την ηλιοθεραπεία, έχει χάσει τη λάμψη του και είναι περισσότερο αφυδατωμένo. Το έχω ξαναδοκιμάσει, έχει υπέροχη μυρωδιά και υφή, απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει βαθιά. Το πιο σημαντικό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι το άρωμα του που παραμένει για αρκετή ώρα στο σώμα μου, πράγμα που δύσκολα βρίσκει κανείς σε κρέμες σώματος. Η συσκευασία του, αν και μικρή, είναι ιδανική για το ταξιδιωτικό μου νεσεσέρ τα σαββατοκύριακα που έρχονται...

Aloe Plus Natural Cosmetics Body Butter Velvet
Aloe Plus Natural Cosmetics Body Butter Velvet
     

  • Deborah Milano - Βερνίκι νυχιών Pret-a-porter (4,00 €)
Αν και θα προτιμούσα το lip gloss που, από ό,τι είδα, κυκλοφόρησε σε άλλα κουτάκια, ένα βερνίκι νυχιών είναι πάντα καλοδεχούμενο, ειδικά σε αυτή την απόλυτα φθινοπωρινή, taupe απόχρωση, την Suede Touch (48), από την σειρά Pret-a-porter της πολύ καλής ιταλικής εταιρείας Deborah.

Deborah Milano - Nail polish Pret-a-porter
Deborah Milano - Nail polish Pret-a-porter

  • La Roche-Posay - Hydraphase Intense Legere (50ml /20,50 €)
Πέντε δειγματάκια από μια ενυδατική κρέμα από τη γνωστή και αξιόπιστη γαλλική εταιρεία La Roche-posay. Μια κρέμα με σύνθεση εμπλουτισμένη με κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος, για διπλή δράση:
- Εντατική ενυδάτωση που προέρχεται από τον εμπλουτισμό του δέρματος με νερό.
- Ενδυνάμωση της κυτταρικής συνοχής που βοηθά το δέρμα να συγκρατήσει το νερό για μεγάλο διάστημα.
-Ορατή επαναφορά της λάμψης του δέρματος.
Τα δειγματάκια είναι αρκετά για να σχηματίσω άποψη, τουλάχιστον για την ενυδάτωση που προσφέρει η κρέμα.

La Roche-Posay - Hydraphase Intense Legere
La Roche-Posay - Hydraphase Intense Legere

  • Lily Lolo - Pressed Mineral Eye Shadow in Smoky Rose (16 €)
H Vikki Khan, είχε δύο αρκετά μεγαλύτερες αδερφές. Έχοντας από μικρή πάθος με τα καλλυντικά, τρύπωνε στο δωμάτιο τους και τα χάζευε και τα Χριστούγεννα ή σε ειδικές περιπτώσεις τους ζητούσε να της κάνουν ένα διακριτικό μακιγιάζ. Αργότερα, η αγάπη της για το makeup μεγάλωσε και τέλος το 2005, αποφάσισε να ιδρύσει την δική της εταιρεία mineral (ορυκτών) καλλυντικών στο Λονδίνο και να της δώσει το όνομα από τις αδερφές της Lisa (Lily) και Lorraine (Lolo). Η εταιρεία αποτελεί πλέον μια από τις καλύτερες στο χώρο του mineral makeup, με κορυφαία προϊόντα τα foundations της, σε 19 αποχρωσεις, με πιο επιτυχημενες την Blondie και την In the buff. Τα προϊόντα της περιέχουν το ορυκτό Mica (μαρμαρυγίας) που προσθέτει φωτεινότητα, αλλά και μια σειρά φυσικών εκχυλισμάτων όπως εκχύλισμα jojoba και γαλανάγκαθου, δεν περιέχουν parabens, συνθετικά αρώματα ή χρωστικές ουσίες.
Μια τετραπλή(!) παλέτα Lily Lolo, σε πανέμορφη λευκή συσκευασία, με περίμενε στο κουτάκι μου, την οποία ανυπομονώ να δοκιμάσω. Χρώματα φυσικά, κάποια ματ και κάποια με shimmer, προσφέρουν ένα μακιγιάζ που μπορεί άνετα να φορεθεί όλες τις ώρες.

Lily Lolo - Pressed Mineral Eye Shadow in Smoky Rose
Lily Lolo - Pressed Mineral Eye Shadow in Smoky Rose

  • Moroccan Natural - 100% Άργιλος Rhassoul (50gr/3,90 €) 
Το Μαρόκο τελικά είναι η γενέτειρα των σπουδαιότερων συστατικών ομορφιάς. Μετά το Έλαιο Argan, έρχεται ο Άργιλος Rhassoul ο οποίος εξορυγνύεται αποκλειστικά στα όρη του Άτλαντα, στα νοτιοανατολικά του Μαρόκο. Μπορεί σε κάποιες να φαίνεται παράξενο, όμως για μένα αυτό είναι το star product του Glowbox Σεπτεμβρίου. Αν ψάξετε στο google, η λέξη rhassoul ή ghassoul (όπως αλλιώς λέγεται) θα σας βγάλει πολλές χιλιάδες αποτελέσματα και πραγματικά θα τρελαθείτε. Είναι άπειρες οι ευεργετικές ιδιότητες του συγκεκριμένου εξωτικού αργίλου και πολλαπλές οι χρήσεις του. Υπόσχεται καθαρισμό, απολέπιση, αναδόμηση και σύσφιξη πόρων και  χρησιμοποιείται εξίσου αποτελεσματικά σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά!  Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Glowbox που μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από την αγγλική εταιρεία Moroccan Natural.

Moroccan Natural - 100% Rhassoul clay
Moroccan Natural - 100% Rhassoul clay

Εσείς το παραγγείλατε; Προλαβαίνετε, οι συνδρομές είναι ακόμα ανοικτές!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου