Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Summer 2014 favorites - part 1

Ήρθε και ο Σεπτέμβρης! Διακοπές τέλος! Μπάνια όμως ελπίζω να κάνουμε μερικά ακόμα, αν δεν συνεχιστούν αυτές οι απογευματινές μπόρες.
Αυτό το καλοκαίρι, όπως συνήθως, χρησιμοποίησα πολλά καλλυντικά, εξάλλου πάντα το καλοκαίρι απαιτείται μεγαλύτερη φροντίδα στο σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά που ταλαιπωρούνται περισσότερο λόγω του ήλιου και της θάλασσας.
Έτσι, είπα να σας δείξω μερικά από τα προϊόντα που χρησιμοποίησα και αγάπησα μέσα στο καλοκαίρι.

Πάμε λοιπόν!!!

Στη θάλασσα


My sun protection
Sun protection at the sea
Αντηλιακή προστασία για πρόσωπο και σώμα. Απαραίτητη για το καλοκαίρι στη θάλασσα. Το δέρμα μου είναι αρκετά ευαίσθητο και καίγεται εύκολα για αυτό και χρησιμοποιώ αρκετά υψηλό δείκτη προστασίας ακόμα κι όταν έχω πάρει χρώμα.

Αντηλιακά προϊόντα που χρησιμοποίησα αυτό το καλοκαίρι (από τα αριστερά):
  • Fresh Line Hephaestus Low protection shimmering bronzing butter, με SPF 10 . Ιριδίζον βούτυρο που χρησιμοποίησα κυρίως στα πόδια για βαθύ μαύρισμα.
  • ROC soleil protection quenching spray lotion 24h moisture με SPF 30. Το χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι στο σώμα μαζί με την αντηλιακή προσώπου της ROC που δεν υπάρχει στην φωτό γιατί κάπου την έχασα (δείτε εδώ).
  • Frezyderm sun screen velvet face cream με spf 50. Αυτή η κρέμα είναι μοναδική στη σύνθεση, διάφανη στο χρώμα και είναι τέλεια για το λιπαρό μου δέρμα.
  • Youth Lab Body guard με spf30. Γνώρισα την εταιρεία από το Glowbox και είπα να δοκιμάσω τα αντηλιακά της, αφού μου τελείωσαν τα αντηλιακά της ROC.
  • Youth Lab Daily sunscreen gel cream με spf50. Με εξέπληξε ευχάριστα γιατί έχει και λίγο χρώμα για ελαφριά κάλυψη, αλλά είναι αρκετά λιπαρή για το δικό μου δέρμα για να την χρησιμοποιώ κάθε μέρα οπότε την χρησιμοποιώ μόνο στη θάλασσα.

Sun protection for hair
Sun protection for hair

Detangling hair after swimming at the sea
Detangling my hair after swimming with the perfect tool

Αντηλιακή προστασία για τα μαλλιά. Είναι απαραίτητη γιατί με τον ήλιο και τη θάλασσα τα μαλλιά γίνονται πολύ ξηρά και θαμπά.
Αντηλιακά προϊόντα για τα μαλλιά που χρησιμοποίησα αυτό το καλοκαίρι:
  • Phyto Plage protective sun oil for ultra dry & damaged hair. Αντηλιακό λάδι σε spray για τα μαλλιά. Η ιδανική αντηλιακή προστασία.
  • Kyana color protect. Για προστασία του χρώματος. Αρκετά ανάλαφρο για να το χρησιμοποιώ και κάθε μέρα.
  • Tangle teezer. Τι καλύτερο από ένα tangle teezer για να ξεμπλέξεις τα μακρυά μαλλιά σου όταν βγαίνεις από τη θάλασσα!
Αυτά είναι κάποια από τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης για τη θάλασσα. Ακολουθεί και δεύτερο μέρος με περισσότερα αγαπημένα.
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά;

Καλό Σαββατοκύριακο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου