Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Summer 2014 favorites - part 2

Συνεχίζω το αφιέρωμα στα αγαπημένα προϊόντα αυτού του καλοκαιριού. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθώ σε προϊόντα καθημερινής φροντίδας που έχουν να κάνουν με καλοκαιρινές ανάγκες, όπως η ενυδάτωση μετά τον ήλιο, η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η αντιμετώπιση των τσιμπημάτων.

Καθημερινή φροντίδα


Every day sun protection and moisturing mask after sun
Daily sun protection and moisturizing mask
  • Apivita κρέμα προσώπου για τις πανάδες με χρώμα. Ιδανική για κάθε μέρα με ελαφριά κάλυψη και αρκετά ματ αποτέλεσμα. Έχει γίνει η αγαπημένη μου.
  • Apivita μάσκα ενυδάτωσης. Τέλεια ενυδάτωση, δίνει στο πρόσωπο μια αίσθηση δροσιάς. Τη χρησιμοποίησα αρκετά μέσα στο καλοκαίρι για μετά τον ήλιο.



Anti-cellulite care products
Anti-cellulite care

Από όλα τα καλλυντικά και φαρμακευτικά, τα είδη φροντίδας στα οποία έχω τη λιγότερη εμπιστοσύνη είναι οι κρέμες αδυνατίσματος ή/και κατά της κυτταρίτιδας. Εδώ, το θέμα σηκώνει μεγάλη συζήτηση, ίσως κάνω κάποιο σχετικό post. Τελικά, αυτό που αδιαμφισβήτητα μπορούν να πετύχουν αυτές οι κρέμες είναι μια πιο ενυδατωμένη, πιο απαλή και πιο λεία επιδερμίδα στα καίρια σημεία που απασχολούν εμάς τις γυναίκες και γι αυτό τις χρησιμοποιώ. Αυτό το καλοκαίρι προτίμησα την Bioten για την αντικυτταριτιδική φροντίδα μου.
  • Bioten Bodyshape εντατικός ορός κατά της κυτταρίτιδας. Κρύο, μπούζι, δείχνει να κάνει κάποια δουλειά...
  • Bioten Cellufight! αποσυμφορητικό gel κατά της κυτταρίτιδας. Μιλάμε ότι καίει πολύ...αλλά μου αρέσει!

After sun body and feet moisturizing products
After sun body and feet moisturizing
Με την κατάλληλη φροντίδα ενυδάτωσης επιτυγχάνουμε την διατήρηση του ηλιοκαμένου δέρματος και την αποφυγή του ξεφλουδίσματος.
  • Jason soothing 98% Aloe Vera pure natural moisturizing gel. Το χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι, είναι το απόλυτο after sun. Παρέχει φοβερή ενυδάτωση χάρη στην Αλόη που περιέχει και καταπραΰνει τα εγκαύματα από τον ήλιο.
  • Castalia Helioderm after sun. Άλλο ένα after sun που "έλιωσα" στη χρήση. Το χρησιμοποίησα σε συνδυασμό με το Jason, είναι εξίσου ενυδατικό.
  • Decubal foot cream. Μια κρέμα που γνώρισα από το Glowbox, τη χρησιμοποίησα και αυτή αρκετά μέσα στο καλοκαίρι, αρκετά ενυδατική στις παρωνυχίδες, όχι τόσο όσο θα ήθελα στις φτέρνες.
  • Monoi Tiki Tahiti ylang-ylang. Δε θα μπορούσα να παραλείψω από την ενυδάτωση μου και το μοναδικό λαδάκι που με έχει ξετρελάνει με το άρωμα του.
After/during shower moisturizing
After/during shower moisturizing
Μερικές ακόμα κρέμες ενυδάτωσης που αγάπησα μέσα στο καλοκαίρι.
  • Dove purely pampering nourishing lotion with shea butter and warm vanilla. Άλλη μια κρέμα ενυδάτωσης που λάτρεψα κυρίως για το άρωμα της.
  • Nivea conditioner σώματος με γάλα και κακάο. Τα conditioner σώματος ήταν ο νέος μου εθισμός μέσα στο χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι με έβγαλαν ασπροπρόσωπη. Τις μέρες που βιαζόμουν και δεν προλάβαινα να βάλω ενυδατική σώματος, ένιωθα αρκετά ενυδατωμένη έχοντας χρησιμοποιήσει το conditioner κατά τη διάρκεια του ντους. Super τέλειο!
  • Nivea conditioner σωματος με αμυγδαλέλαιο. Αν και η Nivea έχει βγάλει αρκετά conditioner με διάφορα αρώματα, αυτό με το άρωμα της κλασσικής Nivea θα είναι πάντα το αγαπημένο μου.

Steamcream -  an all-purpose moisturizer
Steamcream perfect for everything

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω από τα αγαπημένα μου μια νέα δυναμική είσοδο, αυτή της Steamcream. Είναι μια κρέμα πολλαπλών χρήσεων με πολλά ενυδατικά συστατικά και ελαφριά υφή την οποία γνώρισα από το Beautytestbox. Πρόσωπο, σώμα και χέρια απόλυτα ενυδατωμένα. Την παράσταση παρόλα αυτά, κλέβει η υπέροχη συσκευασία της!

Protecting myself from bugs
Protection from summer bugs and hits
Καλοκαίρι ίσον κουνούπια, η φύση οργιάζει, πολλά τα έντομα και πολλά τα τσιμπήματα. Απαραίτητη λοιπόν η πρόληψη και η αντιμετώπιση αυτών των απρόσκλητων επισκεπτών.
  • Z-gel all-purpose soothing gel. Το γνώρισα και αυτό από το Beautytestbox και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Είναι εξαιρετικό για τσιμπήματα, μελανιές, χτυπήματα παντός είδους.
  • M free tomato spray lotion φυτική λοσιόν προστασίας για τις καλοκαιρινές νύχτες. Από τις αντι-κουνουπικές λοσιόν που μύρισα στο φαρμακείο, ήταν αυτή με τη λιγότερο ενοχλητική μυρωδιά και χωρίς σιτρονέλα, με εκχύλισμα άγριας ντομάτας, βασιλικό, ευκάλυπτο, γεράνι και κανέλα, έλαιο καρύδας και ηλιανθού. Τη δοκίμασα στις διακοπές, κάνει τη δουλειά της και ενυδατώνει αρκετά.
Αυτά ήταν κάποια από τα αγαπημένα καθημερινά προϊόντα περιποίησης αυτό το καλοκαίρι. Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά;

Κλείνω με αγαπημένο τραγούδι και πρόταση για ταινία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου