Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Unboxing Memebox Special #70 - Cleanse & Tone

Πάει ο παλιός ο χρόνος, τι χαρά!!! Εύχομαι ευτυχισμένο το 2015 και όλα τα καλά του κόσμου σε όλους! Ελπίζω να περάσατε υπέροχες χριστουγεννιάτικες διακοπές, παρέα με αγαπημένους, πλάι σε χαρούμενα και χαμογελαστά παιδικά προσωπάκια, γιατί πώς να το κάνουμε τα Χριστούγεννα είναι περισσότερο μια γιορτή για τα παιδιά, ή για όσους νιώθουν ακόμα παιδιά!!!

Στο πρώτο post της χρονιάς θα ανοίξουμε παρέα ένα από τα Memeboxes που έλαβα μέσα στα Χριστούγεννα. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου για το 2015, μεταξύ άλλων, να ελαχιστοποιήσω τις αγορές Beauty boxes γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει και πλέον, έχω απόθεμα από τα πάντα για τα επόμενα 2 χρόνια. Τέλος πάντων, το κουτάκι που θα σας παρουσιάσω είναι αφιερωμένο στον καθαρισμό και την τόνωση του προσώπου, είναι λοιπόν το Special #70 Cleanse and Tone. Τον τελευταίο χρόνο έχω πάθει εμμονή με τα προϊόντα καθαρισμού και, ακόμα περισσότερο, με τις τονωτικές λοσιόν, οπότε, μόλις είδα ότι κυκλοφόρησε ένα τέτοιο κουτάκι, έτρεξα αμέσως να το παραγγείλω.


Unboxing Memebox Special #70 - Cleanse & Tone
Memebox Special #70 - Cleanse & Tone


Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τα περιεχόμενα του κουτιού.
  • Banila Co. Clean It Zero Original & Resveratrol 7g X 2ea
Ήθελα πολύ να δοκιμάσω το Clean It Zerο της Banila Co., ένα προϊόν που έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές από πολλές bloggers και θεωρείται ανταγωνίσιμο, ίσως και καλύτερο από το Eve Lom cleanser. Ανήκει στην κατηγορία των cleansing balms που αποτελούν το νέο trend καθαρισμού και ντεμακιγιάζ. Είναι σε μορφή sorbet, στερεό στην αρχή αλλά, όταν το απλώνεις με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο, μεταμορφώνεται σε λάδι που απορροφά όλες τις ακαθαρσίες και το makeup. Θα προτιμούσα ένα full size προϊόν αντί για τα δυο διαφορετικά δείγματα. Το συγκεκριμένο βέβαια υπήρχε σε full size στο Memebox της Banila Co., δεν είναι εξάλλου πανάκριβο ($22 τα 100ml).

Banila Co. Clean It Zero Original & Resveratrol
Banila Co. Clean It Zero Original & Resveratrol

  • Enesti Yuzu Foaming Cleanser 120ml ($14)
Άλλο ένα καθαριστικό προσώπου χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Περιέχει εκχυλίσματα από κίτρο και έλαιο κίτρου και είναι αφρώδες. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω παρά μόνο να χασμουρηθώ!!! 

Enesti Yuzu Foaming Cleanser
Enesti Yuzu Foaming Cleanser

  • A;T FOX Tea Tox Water Clear Tablet 4g ($2)
Say what? ΟΚ, εδώ το Memebox πάλι πρωτοπορεί, σίγουρα είναι κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα αλλά πραγματικά, ποιός δίνει ιδιαίτερη σημασία στο pH του νερού με το οποίο πλένεται; Αυτή η εμποτισμένη με πράσινο τσάι ταμπλέτα, όταν λιώσει μέσα σε ζεστό νερό υπόσχεται να αλλάξει το pH του νερού σε 4,9 που είναι το ιδανικό επίπεδο pH για το δέρμα. Έτσι, έχει κάποιος τη δυνατότητα να καθαρίσει το πρόσωπο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κρίμα που αυτή είναι μια εμπειρία που θα ζήσω μια μόνο φορά.

A;T FOX Tea Tox Water Clear Tablet
A;T FOX Tea Tox Water Clear Tablet

  • Neogen Code9 Glucose Skin 250ml ($26)
Νομίζω ότι αυτό είναι το περισσότερο αγαπημένο προϊόν από όλα σε αυτό το κουτί. Ένα toner που περιέχει ένα σύμπλεγμα γλυκόζης που τονώνει, συσφίγγει και αναζωογονεί τις ώριμες επιδερμίδες. Σαν να έχει φτιαχτεί για μένα! Μπράβο, τώρα επιτέλους αρχίζω να χαμογελάω!!!  

Neogen Code9 Glucose Skin
Neogen Code9 Glucose Skin

  • Mizon Cotton Shower Sheet Essence 55ml ($7)
Η Mizon είναι μια από τις πιο γνωστές κορεάτικες εταιρείες καλλυντικών και ήθελα καιρό να δοκιμάσω κάτι από αυτήν. Αυτή η συσκευασία περιέχει πολλά μικρά πανάκια εμποτισμένα με πλούσια ενυδατικά συστατικά όπως βούτυρο καριτέ και αμαμελίδα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σαν toners είτε σαν τοπικές μασκούλες πάνω σε σημεία που χρειάζονται ενυδάτωση όπως μάγουλα, μέτωπο ή μύτη. Ωραίο ακούγεται, θα το δοκιμάσω σίγουρα. Το πακετάκι αυτό φαίνεται οτι περιέχει πολλά πανάκια οπότε θα φτάσει για αρκετές χρήσεις.


Mizon Cotton Shower Sheet Essence
Mizon Cotton Shower Sheet Essence


  • Charmzone Ginkgo Natural Cleansing Tissue 10 sheets
Μαντιλάκια, τέλεια! Αν και δεν είμαι φαν του είδους, γιατί δεν έχω βρει ακόμα μαντιλάκια που να καθαρίζουν τέλεια χωρίς να ερεθίζουν το πρόσωπο μου, τα βρίσκω εξαιρετικά εύχρηστα για τα ταξίδια μου. Τα συγκεκριμένα είναι εμποτισμένα με εκχυλίσματα από ένα από τα αρχαιότερα δέντρα το γκινγκο. Εδώ πάλι τους έπιασαν οι τσιγκουνιές τους και έστειλαν μια συσκευασία μόνο από 10 μαντιλάκια, ενώ το full size των 70 κοστίζει $15.

Charmzone Ginkgo Natural Cleansing Tissue
Charmzone Ginkgo Natural Cleansing Tissue

Από τις παραπάνω περιγραφές μου, νομίζω πως έχετε πλέον μαντέψει ότι το κουτάκι αυτό δε με ενθουσίασε. Αν και χάρηκα για τα Banila Co. και για το toner, τα υπόλοιπα μου φάνηκαν πολύ βαρετά και με άφησαν αδιάφορη. Επίσης, μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι σε αυτό το κουτάκι είχε συγκριτικά με άλλα κουτιά, πολλά δείγματα και η συνολική του τιμή δεν ξεπέρασε τα $55. Έχουμε δει και καλύτερα από εσένα Memebox!!!

Εσάς πως σας φάνηκε αυτό το Memebox;

Αν και ξεκίνησα τη χρονιά με ένα ελαφρώς αρνητικό post, θα κλείσω με κάτι διαφορετικό. Σκέφτομαι να κάνω το πρώτο μου GIVEAWAY. Δεν έχω ξανακάνει και δεν γνωρίζω τις διαδικασίες, όπως για παράδειγμα, ποια είναι η καλύτερη και η πιο δίκαιη πλατφόρμα για να επιλέξω τον νικητή. Αν καταφέρατε να διαβάσετε το post αυτό μέχρι τέλους και έχετε τη διάθεση να βοηθήσετε, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν σχολιάζατε πάνω στην πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε εσείς για τα δικά σας giveaway.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου