Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - s01e14

Δε θα ξεκινήσω την ανάρτηση αυτή μιλώντας όπως συνήθως για τον καιρό γιατί νομίζω ότι έχω καταντήσει γραφική. Παρόλα τα γυμνάσια που μας κάνει ο Μάρτης, εγώ πάντως προχωράω ακάθεκτη με ανοιξιάτικη διάθεση και σας παρουσιάζω τα νέα top coats της L'oreal, τα Flower Boheme. Με απίστευτη ποικιλία στα βερνίκια της, η L'oreal κυκλοφορεί επίσης πολλά εξαιρετικά top coats για όλα τα γούστα, με κομφετί, με glitter και τώρα πλέον και με λουλούδια. Ακολουθώντας το παράδειγμα της γνωστής εταιρείας Nails Inc η οποία πρώτη κυκλοφόρησε top coats με λουλουδάκια, η L'oreal ακολούθησε κυκλοφορώντας 3 ανοιξιάτικα βερνίκια με ονόματα που είναι εμπνευσμένα από τα μουσικά φεστιβάλ. Σε φεστιβάλ όπως  το θρυλικό Woodstock και το πιο πρόσφατο Coachella, γεννήθηκαν μόδες και στυλ, όπως το hippie και το bohemian (boho), με κυρίαρχο τους έμβλημα τα λουλούδια.

From Left to right: Boho Look(#937), Coachelala(#936) and Woodstock Calling(#935)

Από αυτή τη σειρά λοιπόν, επέλεξα σήμερα το Woodstock Calling για να δώσω μια ανοιξιάτικη νότα στο εβδομαδιαίο μου μανικιούρ. Σαν βάση επέλεξα ένα βερνίκι αρκετά διακριτικό από την Essie, το Bond with whomever, ένα πολύ γλυκό λιλά. Πώς σας φαίνεται ο συνδυασμός;

Essie in Bond with whomever and L'oreal Flower Boheme top coat in Woodstock calling
Essie in Bond with whomever and L'oreal Flower Boheme top coat in Woodstock calling

Εσείς τι βερνίκι επιλέξατε αυτή την εβδομάδα για τα νυχάκια σας;





5 σχόλια:

  1. Δεν ειχα δει τα συγκεκριμένα βερνίκια με τα λουλουδακια, σίγουρα θα πάρω μερικά,, φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία που είναι και τι ωραίο συνδυασμό που έκανες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα πόσο όμορφα είναι!! Δεν είχα ιδέα για τα συγκεκριμένα top coats της L' Oreal! Ομολογώ ότι με ενθουσίασαν και θα τα αναζητήσω! Πολύ όμορφος και ο συνδυασμός που έκανες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ τι όμορφα που έχουν βγει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή