Σάββατο 18 Απριλίου 2015

April 2015 Lookfantastic - Mediocrity in a box

Από τον τίτλο, προφανώς θα καταλάβατε ότι η άποψη μου για το κουτί του Lookfantastic Απριλίου σίγουρα δεν θα είναι θετική. Για όσες δεν γνωρίζουν, το Lookfantastic είναι ένα αγγλικό eshop καλλυντικών στο οποίο βρίσκεις πολλές δυσεύρετες μάρκες και με μηδενικά μεταφορικά σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου τιμής. Πριν από αρκετούς μήνες το Lookfantastic κυκλοφόρησε το δικό του κουτάκι ομορφιάς το οποίο κοστίζει 20€, περιέχει προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών καθώς και προϊόντα μακιγιάζ, κάποια σε full size και κάποια σε travel size, που η συνολική τους αξία πάντα ξεπερνάει το διπλάσιο της τιμής του κουτιού. Εξαιρετικές μάρκες όπως Kerastase, L'oreal, Glamglow, Macadamia, Moroccanoil, Elemis και πολλές άλλες έχουν κάνει το πέρασμά τους σε προηγούμενα κουτάκια, ανεβάζοντας πολύ τον πήχη και τις προσδοκίες μας.


Lookfantastic April 2015 beauty box
Lookfantastic April 2015 beauty box


Αν έχετε διαβάσει προηγούμενες αναρτήσεις μου θα έχετε καταλάβει ότι γενικά είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και δύσκολα θα κακοχαρακτηρίσω ένα προϊόν ή ένα κουτάκι ακόμα και κουτάκια που γενικά έχουν μαζέψει πολύ κακές κριτικές από τις φίλες bloggers. Για να χαρακτηρίσω λοιπόν στον τίτλο το κουτάκι αυτό "μέτριο", μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ απογοητεύτηκα από το περιεχόμενο.


Lookfantastic April 2015 beauty box contents
Lookfantastic April 2015 beauty box contents

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει το κουτάκι αυτού του μήνα. Έξι προϊόντα, δυο σε full size συσκευασίες και τα υπόλοιπα σε travel size. Ξεκινάω με αυτά που μου άρεσαν περισσότερο.


INIKA Certified Organic Eyeliner
INIKA Certified Organic Eyeliner in 01 Black Caviar

  • INIKA Certified Organic Eyeliner, full Size in 01 Black Caviar
Ένα μαύρο μολύβι από την INIKA, μια αυστραλέζικη εταιρεία που δεν γνώριζα. Είναι το προϊόν που με ευχαρίστησε περισσότερο από όλα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενο και με πολλά φυσικά συστατικά.


Balance Me Revitalising Hand & Body Wash
Balance Me Revitalising Hand & Body Wash

  • Balance Me Revitalising Hand & Body Wash, 100 ml
Ένα ωραίο καθαριστικό για τα χέρια και το σώμα με 99% φυσικά συστατικά και αιθέρια έλαια. Περιέχει ένα μείγμα τεσσάρων εσπεριδοειδών, μανταρίνι, πορτοκάλι, κίτρο και νεράντζι και σε συνδυασμό με δυόσμο προκύπτει ένα πολύ ωραίο άρωμα που διαρκεί αρκετά. Δεν περιέχει sulfate, parabens και πολλά άλλα βλαβερά συστατικά.


CB12 Safe Breath Oral Care Agent, Mint/Menthol
CB12 Safe Breath Oral Care Agent, Mint/Menthol

  • CB12 Safe Breath Oral Care Agent, Mint/Menthol, 50ml
Εδώ αρχίζει να χαλάει το πράγμα! Έχω δει βέβαια και σε άλλα κουτάκια οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες οπότε θα μου πείτε γιατί όχι και ένα στοματικό διάλυμα! Σίγουρα θα μου χρησιμεύσει σε κάποιο ταξίδι και βέβαια πρέπει να κάνει θαύματα γιατί είναι αρκετά ακριβό (13€/250ml). Υπόσχεται δροσερή αναπνοή για 12 ώρες. Λες να το παρεξήγησα;


FORZA Multivitamin for Dieters
FORZA Multivitamin for Dieters

  • FORZA Multivitamin for Dieters, full Size: 30-day course
Όχι, όχι και πάλι όχι! Εντάξει, πήρα κάποια κιλάκια τους τελευταίους μήνες που επιβαρύνθηκαν ακόμα περισσότερο και με τις τρελές διατροφικές κραιπάλες του Πάσχα αλλά δε θα φτάσω να κάνω τόσο σκληρή δίαιτα ώστε να χρειάζομαι ταυτόχρονα και πολυβιταμίνες. Γενικά, αποφεύγω να δοκιμάζω σκευάσματα που δε μου τα έχει συστήσει κάποιος γιατρός ή έστω κάποιος γνωστός μου φαρμακοποιός.


TIGI Bed Head Manipulator
TIGI Bed Head Manipulator

  • TIGI Bed Head Manipulator, travel size, 30g 
Αν είχα κοντά μαλλιά που ήθελαν στιλιζάρισμα, το Manipulator της σειράς Βed Head από την TIGI θα ήταν το αγαπημένο μου. Είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο ως το απόλυτο προϊόν για καρφάκια, rock, punk και out-of-bed χτενίσματα. Η αντίδραση μου είναι φυσικά αρνητική όπως φαντάζομαι και του μεγαλύτερου ποσοστού των γυναικών που έλαβαν αυτό το προϊόν στο κουτί τους. Κατευθείαν για δωράκι σε αγοράκι!!!


KORRES Calendula soap
KORRES Calendula soap

  • KORRES Calendula soap, travel size
Είπαμε καλός ο Κορρές, αλλά τρίτη φορά που λαμβάνω προϊόν του σε κουτί του Lookfantastic. Και να ήταν κανένα από αυτά full size να πω χαλάλι. Αλλά όλο μίνι συσκευασίες μου τυχαίνουν, από αυτές που σου στέλνουν σα δώρο τα ελληνικά online φαρμακεία όταν αγοράζεις κάτι.


Αυτά λοιπόν ήταν τα περιεχόμενα του κουτιού του Lookfantastic για τον Απρίλιο. Ας ελπίσουμε τον επόμενο μήνα σε καλύτερες επιλογές και μεγαλύτερη ποικιλία στα brands.

Καλό Σαββατοκύριακο και να περάσετε όμορφα!!!





3 σχόλια:

  1. Εάν εξαιρέσεις ένα δύο προϊόντα, δεν ξετρελάθηκα!! Ελπίζω να χαρείς όλα και τον επόμενο μήνα να είναι καλύτερα!! Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω καθολου δεν ενθουσιαστηκα. Κριμα γιατι ειχε ξεκινησει με τις καλυτερες προδιαγραφες και ημουν πολυ ενθουσιασμενη στις αρχες. Ευτυχως, την ιδια μερα ελαβα και το Glowbox που αυτο το μηνα ηταν αρκετα καλο!!! Φιλια, καλο βραδυ

      Διαγραφή
  2. 20 ολόκληρα Ευρώ για αυτά; no....! Ούτε 10 δε θα έδινα! Πολύ άκυρες επιλογές προϊόντων γενικά, λογικό είναι να είσαι απογοητευμένη! Ελπίζω ο επόμενος μήνας να είναι καλύτερος! Φιλάκια :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή