Σάββατο 16 Μαΐου 2015

May-day, May-day! - May Glowbox by Fresh Line

Ο Μάης είναι από τους πιο όμορφους μήνες του χρόνου. Ο καιρός είναι πολύ γλυκός, η φύση ολάνθιστη, ο ήλιος σε χαϊδεύει απαλά και οι αισθήσεις σου γεμίζουν από μεθυστικές μυρωδιές και ζωντανά χρώματα. Όπως φαίνεται, αυτός ο μήνας για το Glowbox έχει μάλλον καθιερωθεί ως ο μήνας της Fresh Line. Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, το Μάιο, είδαμε το πρώτο κουτάκι του Glowbox σε αποκλειστική συνεργασία με την πολυαγαπημένη μας ελληνική εταιρεία και όλες είχαμε ξετρελαθεί με τη Γαλάτεια, την Ερατώ, τον Ήφαιστο και άλλα μυθολογικά πρόσωπα που δώρισαν τα ονόματα τους στις σειρές των προϊόντων που περιείχε το κουτάκι. Φέτος, για ακόμα μια φορά έρχεται ένα νέο μυρωδάτο κουτάκι με αγαπημένα αλλά και καινούργια προϊόντα της εταιρείας και νομίζω ότι είναι περιττό να μιλήσω για τα συναισθήματα ενθουσιασμού που με κατακλύζουν. 


May 2015 Glowbox by Fresh Line
May 2015 Glowbox by Fresh Line, So summery!!!

Αν στο προηγούμενο κουτάκι της Fresh Line το πρώτο που είδαμε ήταν ένα περιτύλιγμα με μια Κυκλαδίτικη εκκλησιά (δείτε εδώ) τι να πούμε για αυτό με μια ψαρόβαρκα αραγμένη στα κρυστάλλινα νερά κάποιας παραλίας! Μμμμμ, μύρισε καλοκαιράκι!!!


May 2015 Glowbox card
May my cosmetics be from Fresh Line!!!


Μάης!!!May my heart be kind, my mind fierce, and my spirit brave.” Παραφράζοντας λόγια από το βιβλίο φαντασίας The Witches of Eileanan της Kate Forsyth, το Glowbox μας εισάγει με την κάρτα του στο μαγικό κόσμο της Fresh Line



May 2015 Glowbox contents
May 2015 Glowbox contents



Πάμε όμως να δούμε με τι προϊόντα ήρθε αυτή τη φορά το Glowbox και η Fresh Line να μας καταπλήξουν και να μας γοητεύσουν.

  • ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Body Splash, 20ml (16,90€/100ml).
Δε θα μπορούσε να βρεθεί πιο ταιριαστό όνομα από το ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ για αυτήν την υπέροχη σειρά αρωματικών προϊόντων που συνδυάζουν το αιγαιοπελαγίτικο μπλε, τη θαλασσινή αύρα και το αλάτι. Περγαμόντο, λεμόνι και πιπερόριζα συνδυάζονται γλυκά με λεβάντα, σανταλόξυλο και ξύλο κέδρου δημιουργώντας ένα άρωμα που αναζωογονεί και τονώνει. Λατρεύω τα body splashes, είναι πολύ ανάλαφρα και καλοκαιρινά!!!


Poseidon Body Splash
Poseidon Body Splash

  • ΑΦΡΟΔΙΤΗ Body Sculpture Intensive Serum, 60ml (40,90€/250ml).
Στη θεά της ομορφιάς και του αρχαίου κάλλους είναι αφιερωμένη η σειρά ΑΦΡΟΔΙΤΗ με φανταστικά προϊόντα για τη σιλουέτα που δρουν θεαματικά ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Το super εντατικό serum σε ειδικό μέγεθος που είχε το κουτάκι, με τη δύναμη του πλαγκτόν, της ενεργής καφεΐνης και του ροζ πιπεριού θα σμιλεύσει αποτελεσματικά το σώμα μου, θα καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα και θα με προετοιμάσει τέλεια για να βγω στην παραλία με τέλειες καμπύλες (αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι μπορώ να ξεχάσω την άσκηση και την καλή διατροφή και να το ρίξω στις πίτσες και τις μακαρονάδες!!!).


Aphrodite Body Sculpture Intensive Serum
Aphrodite Body Sculpture Intensive Serum

  • ΗΦΑΙΣΤΟΣ Αντηλιακή κρέμα προσώπου, 15ml (22,90€/30ml).
Πέρσι ήταν ένα φανταστικό βούτυρο σώματος από την ίδια σειρά, φέτος είναι μια αδιάβροχη αντηλιακή προσώπου με φυσικά φίλτρα που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εκχυλίσματα από μάραθο, άρνικα και καλεντούλα δημιουργούν μια άκρως ενυδατική και καταπραϋντική φόρμουλα που προσφέρει την τέλεια αντηλιακή προστασία. Με SPF 15 παρέχει μια μεσαία προστασία που για μένα την κάνει ιδανική περισσότερο για καθημερινή χρήση και όχι για συνεχή έκθεση στον ήλιο στην παραλία. 


Hephaestus Medium protection face emulsion SPF15
Hephaestus Medium protection face emulsion SPF15

  • ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ Σαμπουάν στερεής μορφής για λάμψη,  full size (13,50€/70gr).
Παλαιότερα, η βάση των στερεών σαμπουάν ήταν το SLS (Sodium Lauryl Sulfate) γιατί δεν υπήρχε άλλο φυσικό υποκατάστατο. Για ένα διάστημα λοιπόν η Fresh Line, αρνούμενη να χρησιμοποιήσει αυτό το συστατικό, αποφάσισε να αποσύρει τη σειρά. Ύστερα όμως από μεγάλο διάστημα δοκιμών βρέθηκαν οι απολύτως αβλαβείς συνταγές και τα σαμπουάν στερεής μορφής επανακυκλοφόρησαν. Παράγονται χειροποίητα με έλαια και με βάση σαπούνι από κοκοφοίνικα και εμπλουτίζονται με αιθέρια έλαια και δραστικά εκχυλίσματα.
Με την ΕΡΑΤΩ γνώρισα στο περσινό κουτάκι τα σαμπουάν στερεής μορφής. Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Το σαμπουάν ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ που περιείχε το κουτάκι μου περιέχει αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, μηλόξυδο και προβιταμίνη Β5 και είναι ιδανικό για βαμμένα και θαμπά μαλλιά.


Terpsichore Brightening & Revitalizing Solid Shampoo
Terpsichore Brightening & Revitalizing Solid Shampoo

  • MOJITO Αφρόλουτρο με δυόσμο και lime, 60ml (30,00€/kg).
Μια καινούργια προσθήκη στην οικογένεια της Fresh Line παίρνει το όνομα του βασιλιά των καλοκαιρινών cocktails, του MOJITO. Είναι βέβαιο ότι θα "μεθύσουμε" με το άρωμα αυτού το αφρόλουτρου, εμπλουτισμένου με αιθέριο έλαιο δυόσμου που θα χαλαρώσει τις αισθήσεις μας και θα διώξει από πάνω μας το άγχος αλλά και lime που θα μας προσφέρει μοναδική τόνωση.


Mojito Shower gel
Mojito Shower gel

Κατά τη γνώμη μου, ήταν ένα από τα καλύτερα κουτάκια του Glowbox και ήταν φυσικό αφού κάθε συνεργασία με τη Fresh Line είναι πάντα επιτυχημένη. Εξαιρετικές επιλογές προϊόντων για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, σε αρκετά ικανοποιητικές ποσότητες! Τέλειο κουτί! Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα γίνει sold out, οπότε τρέξτε να προλάβετε οι συνδρομές στο Glowbox είναι ακόμα ανοικτές.

Μη ξεχάσετε και το διαγωνισμό μου με βερνίκια O.P.I. που τρέχει μέχρι αύριο.

Κλείνω με OutΚast και σας εύχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου