Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

June Glowbox - Two years of Glow!!!

Το καλοκαίρι έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά, η θερμοκρασία έχει πάρει την ανιούσα αλλά και η θερμοκρασία εχθές στο γραφείο μου έφτασε στο ζενίθ με το κουτάκι που παρέλαβα από το Glowbox. Δυστυχώς, περιτριγυρίζομαι στη δουλειά μόνο από άντρες, οι οποίοι με κοιτάνε γεμάτοι απορία κάθε φορά που ανοίγω το κουτί.


June Glowbox, Two years Anniversary Box!
June Glowbox, Two years Anniversary Box!

Το κουτάκι αυτού του μήνα είναι επετειακό! Το Glowbox έκλεισε 2 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα κουτάκι που νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα του. Όταν το Glowbox μας έδωσε ένα sneek peek για το Bio-Oil είπα "Σούπερ!", αυτό θα είναι ένα πολύ καλό κουτί. Όταν όμως το άνοιξα και είδα το dry shampoo από Batiste εκεί ήταν που αυθόρμητα αναφώνησα "Σούπερ-ντούπερ!!" και τα αγόρια άρχισαν να ανησυχούν. Άντε να τους εξηγήσεις...

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα τα περιεχόμενα του κουτιού!


Bio-Oil
Bio-Oil

  • Bio-Oil with Purcellin Oil, 60ml/11,95€
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το θαυματουργό λαδάκι! Η ίδια η εταιρεία διαφημίζει το προϊόν μέσα από τις μαρτυρίες των εκατομμυρίων γυναικών, διασήμων και μη, που χρησιμοποίησαν το λαδάκι και είπαν τα καλύτερα για την αποτελεσματικότητα του. Εγώ δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, είναι ένα προϊόν που αγαπώ, το είχα και στα αγαπημένα του προηγούμενου μήνα άλλωστε (δείτε εδώ). Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σχεδόν παντού, εγώ συγκεκριμένα το χρησιμοποιώ στα μαλλιά, στα νύχια και στο σώμα. Είναι ένα λάδι που απορροφάται σχεδόν αμέσως και η ενυδάτωση που προσφέρει είναι εξαιρετική. Όσο για τις ραγάδες, αν το χρησιμοποιήσεις όπως η εταιρεία προτείνει, δηλαδή τουλάχιστον 3 μήνες ανελλιπώς, πρωί-βράδυ, θα έχεις εγγυημένο αποτέλεσμα. Από προσωπική μου πείρα, ακολουθώντας τις οδηγίες, πράγματι έχω δει μεγάλη διαφορά σε κάποιες ραγάδες για αυτό και θα το συνεχίσω σίγουρα. 


Batiste Dry Shampoο (in Blush)
Batiste Dry Shampoο (in Blush)

  • Batiste Dry Shampoο (in Blush), 200 ml/10,50€
Άκουγα εδώ και καιρό για τα ξηρά σαμπουάν, δεν είχα βέβαια μεγάλη περιέργεια να δοκιμάσω κάποιο από αυτά καθώς τα μαλλιά μου ούτε λιπαρά στη ρίζα τους είναι, ούτε ανάγκη από όγκο έχουν και γενικά λούζομαι μέρα πάρα μέρα. Σίγουρα όμως, τα dry shampoos λύνουν τα χέρια μας όταν δεν προλαβαίνουμε να λουστούμε και θέλουμε να φρεσκάρουμε τα μαλλιά μας . Ίσως τα πιο διάσημα ξηρά σαμπουάν είναι τα αγγλικά Batiste, τα οποία έχουν 40 χρόνια ιστορία στη φροντίδα μαλλιών.  Έχει γίνει μάλιστα μεγάλος ντόρος με αυτά τώρα τελευταία γιατί επιτέλους έκαναν την εμφάνιση τους και στην Ελλάδα στα Hondos Center. Η μικρή συσκευασία του σαμπουάν που βρήκα στο κουτάκι μου, στο λουλουδάτο και φρουτώδες άρωμα Blush, είναι ό,τι πρέπει για το επόμενο μου, καλοκαιρινό αυτή τη φορά, ταξίδι.


Erre Due Masks & Scrubs
Erre Due Masks & Scrubs

  • Erre Due Masks & Scrubs, 2x8ml/2,5€
Μασκούλες και scrubs από την αγαπημένη Erre Due σε μονοδόσεις με περιμένουν να τις δοκιμάσω και θα ξεκινήσω άμεσα, λέω μάλιστα να ξεκινήσω με, τι άλλο φυσικά, το scrub!!!


Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain (in Forever Peach)
Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain (in Forever Peach)

  • Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain (in Forever Peach) mini size, full size/26€
Όταν πριν από 2 χρόνια κυκλοφόρησε το πρώτο κουτάκι του Glowbox και είχε τότε αυτό το φανταστικό προϊόν της Jane Iredale στην απόχρωση Forever Pink, είχα ξετρελαθεί τόσο που έσπευσα να το αγοράσω για μένα και για την αδερφή μου. Η νέα αυτή απόχρωση, ενώ εκ πρώτης όψεως δε μου φαίνεται πολύ δελεαστική, πρέπει να δοκιμαστεί πρώτα στα δικά μου χείλη γιατί το χρώμα αυτού του πολυχρηστικού κραγιόν/ρουζ εξαρτάται από τη χημεία της κάθε επιδερμίδας.


Messinian Spa Body Milk with Pomegranate & Honey
Messinian Spa Body Milk with Pomegranate & Honey

  •  Messinian Spa Body Milk Ροδι/Μελι, 300ml/5,90€
Έχω διαβάσει πολλά θετικά σχόλια για αυτό το ελληνικό brand που έχει κάνει αίσθηση τώρα τελευταία με τα προϊόντα του που είναι εμπλουτισμένα με αγνό ελαιόλαδο Καλαμάτας αλλά και διάφορα άλλα φυσικά συστατικά. Ιδιαίτερα κολακευτικά είναι τα reviews που έχω διαβάσει ιδιαίτερα για τις κρέμες σώματος και τα butters του. Ήταν λοιπόν μεγάλη η χαρά μου όταν είδα μια κρέμα σώματος αυτής της εταιρείας στο κουτάκι μου. Παρόλα αυτά, δε μπορώ να μη σχολιάσω το γεγονός ότι με τόσο οικονομική τιμή (3οοml/5,90€) θα μπορούσαν να στείλουν ένα μεγαλύτερο μέγεθος, έστω 100-150 ml από το προϊόν για να αποκτήσουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη για αυτό.


Nuxe Refreshing After Sun Lotion for Face & Body
Nuxe Refreshing After Sun Lotion for Face & Body

  • Nuxe Refreshing After Sun Lotion for Face & Body, 200ml/17€
Ένα προϊόν για μετά την ηλιοθεραπεία από την αγαπημένη εταιρεία Nuxe. Θα είναι ενδιαφέρον να το δοκιμάσω αλλά και εδώ πάλι απογοητεύτηκα λίγο με την ποσότητα του δείγματος (7ml). Η τιμή του θα επέτρεπε ένα μεγαλύτερο μέγεθος (30 ml τουλάχιστον) ώστε να μπορούμε με μια πλήρη εφαρμογή να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. 


Erre Due Perfect Mat Oil Free Foundation
Erre Due Perfect Mat Oil Free Foundation spf30

  •  Erre Due Perfect Mat Oil Free Foundation (in 03 Vanilla Spice)
Ένα extra δειγματάκι από το Perfect Mat foundation της Erre Due που ήθελα πολύ να δοκιμάσω καθώς θέλω πάντα ένα ματ αποτέλεσμα λόγω της λιπαρότητας του δέρματος μου. Στην απόχρωση 03 Vanilla Spice μάλλον θα το δοκιμάσω προς το τέλος του καλοκαιριού που θα έχω πάρει λίγο περισσότερο χρώμα. Πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι έχει τόσο υψηλό δείκτη προστασίας (spf30) κάτι που δύσκολα βρίσκεις σε foundation.


Το επετειακό κουτάκι με ικανοποίησε απόλυτα, ήταν πράγματι από τα καλύτερα! Είναι εμφανής η προσπάθεια, τον τελευταίο καιρό του Glowbox να βελτιώσει την εικόνα του που έχει κάπως υποστεί φθορά εξαιτίας κάποιων απογοητευτικών τελευταίων κουτιών. Οι επιλογές των εταιρειών βέβαια παραμένουν όπως πάντα εξαιρετικές και τα ίδια τα προϊόντα είναι ένα κι ένα. Εξακολουθεί ακόμα όμως να χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην αναλογία αλλά και στο μέγεθος των δειγμάτων. 

Το κουτάκι αυτού του μήνα με έκανε τελικά να πω "Σούπερ ντούπερ!!" αλλά όχι ¨Σούπερ ντούπερ Ουάου!!!", ίσως γιατί περίμενα κάτι περισσότερο ιδιαίτερα από ένα κουτί που χαρακτηρίστηκε επετειακό.

Εσείς προλάβατε να το πάρετε; Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας;
Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο διαγωνισμό μου που τρέχει μέχρι αύριο Κυριακή. Πολλά φιλιά, να περνάτε όμορφα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου