Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - A Legen...wait for it...dary Set, Act2

Καλησπέρα κούκλες! Η εβδομάδα αρχίζει με την ίδια μουντή διάθεση όπως και η προηγούμενη, δυστυχώς είναι καιρός πλέον να αρχίσουμε να μαζεύουμε τα μαγιό και τα πέδιλα και να δώσουμε τη θέση τους στα μπουφάν και στις μπότες. Έχει όμως και το φθινόπωρο τις χάρες του και το μακιγιάζ με φθινοπωρινές αποχρώσεις είναι μια από αυτές. Μια από εσάς λοιπόν θα υποδεχθεί το φθινόπωρο με τον καλύτερο τρόπο φορώντας στα νύχια της τις πιο όμορφες αποχρώσεις από την φθινοπωρινή συλλογή της Essie.


Essie Fall 2015 Collection, Leggy Legend
Essie Fall 2015 Collection, Leggy Legend

Θα ήθελα πρώτα να σας ευχαριστήσω για τη συνδρομή σας στο blog μου, τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό και για το χρόνο που διαθέσατε για να μου γράψετε τα σχόλια σας για τα όμορφα και τα άσχημα του φθινοπώρου. Υπόσχομαι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι εξίσου συναρπαστικοί διαγωνισμοί με βερνίκια από τη στήλη Just Another Mani(c) Sunday.

Για να μη μακρηγορώ λοιπόν, η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η:




H Elina Sxoinaraki είναι η τυχερή που κερδίζει το σετ με τα βερνίκια της Essie από την φθινοπωρινή συλλογή Leggy Legend. Σύντομα θα αποσταλεί mail και θα περιμένω απάντηση της εντός 72 ωρών για να κατοχυρωθεί το δώρο.

Και πάλι σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή και ελπίζω να ρίχνετε μια ματιά και στις υπόλοιπες αναρτήσεις πέρα των διαγωνισμών. 

Τι αποχρώσεις και από ποια εταιρεία θα θέλατε να είναι ο επόμενος διαγωνισμός με βερνίκια; Περιμένω τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας. Φιλιά και να περνάτε όμορφα!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου