Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

October Beauty Pick-Me-Ups

Καλησπέρα σας και καλό μήνα! Ένα μουντό Σαββατοκύριακο φτάνει στο τέλος του με τον καιρό να κρυώνει δραματικά και να μας υπενθυμίζει ότι "ο χειμώνας έρχεται". Και μιας και μπαίνουμε στο Νοέμβρη ας δούμε τα προϊόντα που χρησιμοποίησα και αγάπησα το μήνα που μας πέρασε.

October Beauty Favorites
October Beauty Favorites


  • Trilogy Certified Organic Rosehip Oil
Ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω αυτό το προϊόν που έχει λάβει διθυράμβους από τις περισσότερες beauty bloggers. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς είναι το καλύτερο φυσικό προϊόν για αναδόμηση και επαναφορά της λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας. Έχει επίσης εξισορροπητικές ιδιότητες για αυτό είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Υπάρχουν πολλά λαδάκια αγριοτριανταφυλλιάς στο εμπόριο, εγώ επέλεξα για την πρώτη μου επαφή με τα έλαια προσώπου το έλαιο της Trilogy. Είναι λεπτόρρευστο, απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει καθόλου μα καθόλου λιπαρότητα.

Trilogy Certified Organic Rosehip Oil and Jurlique Tea Trea Pure Essential Oil
Trilogy Certified Organic Rosehip Oil and Jurlique Tea Trea Pure Essential Oil

  • Jurlique Tea Trea Pure Essential Oil
Σε συνδυασμό  με το  παραπάνω έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς, χρησιμοποίησα αρκετά το έλαιο από τεϊόδεντρο της Jurlique το οποίο το εφάρμοζα τοπικά στα σπυράκια και αυτό βοήθησε αρκετά στο να εξαφανιστούν γρήγορα.


  • La Roche-Posay Serozinc
Τρίτο προϊόν περιποίησης, το θαυματουργό Serozinc! Αυτό το μήνα είχε την τιμητική του, το χρησιμοποίησα αρκετές φορές για να καταπραΰνω τις κοκκινίλες στο πρόσωπο μου, κάτι που μου συμβαίνει συχνά με τις απότομες αλλαγές του καιρού. Παράλληλα όμως, βρήκα ότι διευκολύνει πολύ την εφαρμογή και την απορρόφηση των ελαίων προσώπου, έτσι ο συνδυασμός του Serozinc με το λαδάκι της Trilogy και της Jurlique έγινε για μένα ρουτίνα αυτό το μήνα.

La Roche-Posay Serozinc
La Roche-Posay Serozinc


  • A.H.C Climax Water Pool Cleanser
Και τελειώνω με τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης προσώπου με την τελευταία μου ανακάλυψη, ένα προϊόν καθαρισμού που το είχα εδώ και καιρό στο σωρό με τα κορεάτικα προϊόντα περιποίησης που απέκτησα από το αγαπημένο Memebox. Είδα όμως ένα βιντεάκι της αγαπημένης μου blogger Fanserviced-b το οποίο με έπεισε να το δοκιμάσω. Εντυπωσιάστηκα από την αποτελεσματικότητα του! Απλώνεις ελάχιστη ποσότητα από αυτό το κολλώδες υγρό στο πρόσωπο, κάνεις ελαφρύ μασάζ, ξεπλένεις καλά και είσαι έτοιμη. Για να σιγουρευτώ ότι καθαρίζει καλά, την πρώτη φορά πέρασα και νεράκι Bioderma μετά την εφαρμογή του και είδα το βαμβακάκι πεντακάθαρο. Θαυματουργό!!! Και φυσικά, τώρα που κόλλησα με τα pool cleansers, θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και το pool cleanser της Caolion!!!

A.H.C Climax Water Pool Cleanser
A.H.C Climax Water Pool Cleanser


  • Fresh Line Body Milk Σταφύλι
Πριν από μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει το Cosmopolitan με δώρο body milks από την αγαπημένη Fresh Line και δεν έχασα την ευκαιρία. Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα το Σταφύλι, ένα body milk με σταφυλέλαιο και βιολογικό βούτυρο καριτέ. Λεπτόρρευστο, με φανταστικό, διακριτικό άρωμα, το φοράω κάθε μέρα μετά το ντους και νιώθω την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη.

Fresh Line Body Milk Σταφύλι
Fresh Line Body Milk Σταφύλι


  • Born to Bio Οργανικό Αφρόλουτρο με Βανίλια & Καρύδα
Αυτό το μήνα χρησιμοποιούσα συνέχεια το αφρόλουτρο από την εταιρεία Born to Bio, ένα προϊόν που απέκτησα μέσα από το κουτάκι από το Organic Brands (δείτε εδώ). Μου άρεσε αρκετά, έχει πολύ διακριτικό άρωμα, το οποίο δεν μένει βέβαια καθόλου αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι περιέχει πολλά φυσικά συστατικά και καθόλου parabens, SLS και άλλες βλαβερές ουσίες. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και στο e-shop του Glowbox.


Born to Bio Οργανικό Αφρόλουτρο με Βανίλια & Καρύδα
Born to Bio Οργανικό Αφρόλουτρο με Βανίλια & Καρύδα


  • Messinian Spa - Μάσκα μαλλιών με Ρόδι και Δαφνέλαιο
Στο τελευταίο Glowbox, έλαβα αυτή τη μάσκα μαλλιών από την αγαπημένη ελληνική εταιρεία Messinian Spa. Είναι από τις καλύτερες μάσκες που έχω δοκιμάσει τώρα τελευταία, έχει πολύ ωραίο άρωμα, ενυδατώνει τα μαλλιά μου χωρίς να τα βαραίνει και είναι ιδανική για συχνή χρήση. Σίγουρα θα την αναζητήσω όταν μου τελειώσει.


Messinian Spa - Μάσκα μαλλιών με Ρόδι και Δαφνέλαιο
Messinian Spa - Μάσκα μαλλιών με Ρόδι και Δαφνέλαιο


  • Korres Black Volcanic Minerals Eyeshadow Palette in Warm Nude
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τα νέα προϊόντα από την φθινοπωρινή συλλογή του Korres. Εκτός από τα φανταστικά βερνίκια που είδατε να παρουσιάζω και στο διαγωνισμούλη που έκανα (λίγες ώρες μένουν για τη λήξη του!), κυκλοφόρησε και μια σειρά από πανέμορφες παλέτες σκιών σε γήινες αποχρώσεις. Από τις τέσσερις παλέτες που κυκλοφορούν αγόρασα την παλέτα Warm Nude την οποία βρήκα στο pharmacylife σε πολύ καλή τιμή, στα 8,10€. Η παλέτα έχει πολύ φορέσιμες σκιές που είναι ιδανικές για πρωινό μακιγιάζ και έχουν αρκετά καλή διάρκεια.

     Korres Black Volcanic Minerals Eyeshadow Palette in Warm Nude
     Korres Black Volcanic Minerals Eyeshadow Palette in Warm Nude

  • Erre Due Nail Polishes and top coats
Θα κλείσω φυσικά με αγαπημένα βερνίκια. Εκμεταλλεύτηκα την προσφορά της Erre Due, η οποία προσφέρει με δυο βερνίκια δωρεάν το Gel Like Top Coat. Επέλεξα δυο αποχρώσεις από την συλλογή Beat της Erre Due. Η μια ήταν το #669 ένα ανοικτό μωβ-γκρι το οποίο είχα στο μυαλό μου ότι θα ήταν dupe του Merino Cool της Essie αλλά τελικά βγήκε πολύ πιο σκούρο και λιγότερο μωβ. Η άλλη ήταν το #671, ένα nude ροζ το οποίο στις αρχές του Οκτώβρη το φόρεσα αρκετά αλλά αργότερα προτίμησα πιο σκούρα χρώματα.  Το Gel Like Top Coat είναι εξαιρετικό, όπως εξαιρετικό είναι και το Matte effect top coat της Beauty Line που λατρεύω γιατί δίνει ματ εφέ που διαρκεί.


Erre Due Beat Nail Polishes #671 and #669, Gel Like Top Coat and Beauty Line Matte Effect Top Coat
Erre Due Beat Nail Polishes #671 and #669, Gel Like Top Coat and Beauty Line Matte Effect Top Coat



Left to Right: Erre Due #671, Erre Due #669 and Essie Merino Cool
Left to Right: Erre Due #671, Erre Due #669 and Essie Merino Cool


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για το μήνα Οκτώβρη. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου