Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Wrapped in Red - Giveaway

Γεια σας όμορφες! Ε-ε-έρχονται επιτέλους τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Θα μπορούσατε να φανταστείτε αυτή την όμορφη περίοδο χωρίς ανταλλαγή δώρων; Είναι σα να σας ζητούσαν να φανταστείτε τα Χριστούγεννα χωρίς το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Είναι μεγάλη η ικανοποίηση του να χαρίζεις δώρα και χαμόγελα, τόσο μεγάλη όσο και να λαμβάνεις. Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του εορταστικού κλίματος θα ήθελα και εγώ να κάνω ένα μικρό δώρο σε εσάς και να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα!


Christmas presents


Κυκλοφορούν πάρα πολλές προτάσεις για δώρα αυτήν την περίοδο σε σημείο που χάνεσαι μέχρι να αποφασίσεις το ιδανικό! Η αναζήτηση μου για ένα Giveaway για τα Χριστούγεννα συνέπεσε με το λανσάρισμα των Κόκκινων βερνικιών της Essie. Οπότε ο συνδυασμός Χριστούγεννα - Κόκκινο - Essie εννοείται πως μου φάνηκε άκρως δελεαστικός!


Essie Reds 2015 Collection
Essie Reds 2015 Collection


Χωρίς πολλά λόγια και κοσμητικά επίθετα για τα κλασσικά και πανέμορφα Κόκκινα που επαναλανσάρει η Essie Greece (αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι μια καμπάνια που κυκλοφορεί μόνο στην Ελλάδα, αν γνωρίζει κάποια ας μου το επιβεβαιώσει γιατί στα ξένα sites δεν έχω βρει τίποτα σχετικό), πάμε στο Διαγωνισμούλη μας. Έξι ειναι οι best-seller αποχρώσεις της σειράς Essie Reds 2015, έξι θα είναι και οι νικήτριες που θα κερδίσουν από ένα βερνίκι στην αγαπημένη τους κόκκινη απόχρωση.


Essie Reds 2015 Collection
Essie Reds 2015 Collection


Δε θα προχωρήσω με το ερωτηματολόγιο της Essie που σε βοηθάει να καταλήξεις στο ιδανικό κόκκινο βερνίκι, ενδιαφέρον μεν σαν προωθητική ενέργεια (ααχ αυτό το μάρκετινγκ!) αλλά μόνο τυχαία κατά τη γνωμη μου μπορεί να συμπέσει με την προσωπική μας επιλογή. Αν θέλετε να παίξετε λίγο παρολα αυτά, μπορείτε βέβαια να το συμπληρώσετε.




Εγώ για να σας βοηθήσω λίγο ως προς τις αποχρώσεις, συγκέντρωσα κάποιες φωτό με swatches από τα social media (fb, insta) της Essie. Τα Reds λοιπόν της Essie είναι τα παρακάτω:

  • A-list 




  • Limited Addiction



  • Aperitif



  • Forever Yummy



  • Really Red



  • Bordeaux 



Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι τα παρακάτω:
  1. Να γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλη αυτού του ιστότοπου")
  2. Να γίνετε μέλη στη σελίδα του blog στο Facebook
  3. Να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση απαντώντας στο ερώτημα "Ποιά είναι η αγαπημένη σας κόκκινη απόχρωση από τη σειρά Essie Reds 2015;" Επίσης, απαραίτητο στο σχόλιο είναι και το όνομα σας στο Facebook για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.
Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθούν οι νικητές (σε καινούργια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο Facebook) με τους οποίους θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίοι θα πρέπει να μου απαντήσουν εντός 48 ωρών για να κατοχυρώσουν το δώρο τους. Η μοναδική μου παράκληση από τους νικητές είναι να μου στείλουν μια  φωτογραφία με το βερνίκι φορεμένο για να δημοσιευτούν όλες σε κάποια μελλοντική ανάρτηση.

Αυτά λοιπόν από μένα. Ελπίζω να σας αρέσει ο διαγωνισμός και περιμένω με ανυπομονησία τις συμμετοχές σας. Καλές γιορτές!!!

Χορηγοί επικοινωνίας: saveandwin.gr, kerdiseto.gr.


**** O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ****


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου