Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

CND Vinylux Weekly Polish Art Vandal Collection

Γεια σας γεια σας κορίτσια. Ααχ επιτέλους μύρισε Άνοιξη και, προς μεγάλη χαρά όλων μας, φαίνεται να κρατάει αρκετά η καλοκαιρία. Ο,τι πρέπει λοιπόν για να αρχίσουμε να βάζουμε στην άκρη τα σκουρόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ και να προσθέσουμε περισσότερο χρώμα στο ντύσιμο μας και στο μακιγιάζ μας. Πάνω στην ώρα λοιπόν έφτασε και η νέα ανοιξιάτικη σειρά Art Vandal της CND με μια εκρηκτική συλλογή από ποπ χρώματα ιδανικά για να κάνεις απίστευτα "γκράφιτι" στα νύχια σου (το γκράφιτι θεωρείται από πολλούς "βανδαλισμός της τέχνης", δεν είναι λοιπόν τυχαίος ο τίτλος)!

CND Vinylux Weekly Polish Art Vandal Collection
CND Vinylux Weekly Polish Art Vandal Collection

Αναπάντεχα splashes, φρέσκα και φωτεινά flashes, απρόβλεπτοι αλλά και εντυπωσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων υπόσχονται νύχια που ξεχωρίζουν, με την μοναδική ποιότητα της CND. Πέρα από τη σειρά Shellac Brand 14+ Day Nail Color που εξασφαλίζει ένα μόνιμο, περιποιημένο μανικιούρ για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, για όσες θέλουν κάτι λιγότερο μόνιμο και χωρίς λάμπα UV αλλά με αρκετά ικανοποιητική διάρκεια μιας εβδομάδας, υπάρχουν τα Vinylux Weekly Polish.

CND Vinylux Weekly Polish Art Vandal Collection
CND Vinylux Weekly Polish Art Vandal Collection

Τα Vinylux Weekly polish είναι βερνίκια 7 free (χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene, MEK) και εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή και απόλυτη προστασία στα φυσικά νύχια (η χρήση βάσης δεν θεωρείται απαραίτητη κατά την εφαρμογή), ενώ με τη βοήθεια του Weekly Top Coat επιτυγχάνεται μοναδική λάμψη και ασύγκριτη διάρκεια.

Από τη συλλογή δοκίμασα δυο εκπληκτικές αποχρώσεις. Το Magenta Mischief είναι ένα ιδιαίτερο μεταλλικό βιολετί χρώμα που εντυπωσιάζει, ενώ στο φως διακρίνονται μπλε-ροζ ιριδισμοί. Αν και διάφανο στην σύσταση, δυο στρώσεις ήταν αρκετές για να έχεις ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Το αγαπώ και ανυπομονώ να το δοκιμάσω και στα πόδια!

CND Vinylux Weekly Polish in Magenta Mischief #209
CND Vinylux Weekly Polish in Magenta Mischief #209

Το Digi-Teal είναι ένα βαθύ γαλάζιο, neon χρώμα, μια απόχρωση που σίγουρα ξεχωρίζει και δεν την έχω ξανασυναντήσει σε καμία άλλη συλλογή. Το βερνίκι, αρκετά κρεμώδες στη σύσταση, με δυο στρώσεις δίνει ένα τέλειο οπάκ αποτέλεσμα.

CND Vinylux Weekly Polish in Digi-Teal #211
CND Vinylux Weekly Polish in Digi-Teal #211

Με τις δυο αυτές αποχρώσεις μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και σχέδια στα νύχια σου. Με τις ελάχιστες ικανότητες και την ελάχιστη υπομονή που διαθέτω, μόνο κάποια πουά μπόρεσα να κάνω αλλά μπορείτε να πάρετε έτσι μια ιδέα για το πως γράφουν τα δυο χρώματα μαζί. Η CND έχει βέβαια, για τις πιο έμπειρες στο nail art, τις δικές της μοναδικές προτάσεις (ίσως το negative space να μπορούσα να το καταφέρω και εγώ!)

CND Art Vandal Collection Nail Art Designs
CND Art Vandal Collection Nail Art Designs

Η συλλογή Art Vandal της CND αποτελείται από 8 αποχρώσεις από τις οποίες έχω ήδη ξεχωρίσει την Untitled Bronze και την Art Basil.  Τα βερνίκια Vinylux Weekly Polish καθώς και τα Shellac μπορείτε να τα βρείτε στο site της εταιρείας Creative Group

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο βερνίκι από αυτή την συλλογή; Πως σας φαίνονται τα Vinylux Weekly Polish;


* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου