Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

A Fresh Line Giveaway for my Easter Bunnies!!!

Τι μου κάνετε αγαπημένες μου; Πλησιάζει το Πάσχα και έχουμε αρχίσει να αποκτούμε εορταστική διάθεση. Ο καιρός είναι θαυμάσιος και όπως το πάει, σιγά σιγά θα πρέπει να φρεσκάρουμε μαγιό και παρεό γιατί σε λίγο θα ξεχυθούμε στις παραλίες. Σήμερα, σας ετοιμάζω μια εκπληξούλα από μια πολυαγαπημένη ελληνική εταιρεία.


Easter Bunnies
Easter Bunnies

Η Fresh Line, όπως το συνηθίζει κατά περιόδους, κυκλοφόρησε πρόσφατα κάποια φανταστικά και μυρωδάτα σετ με προϊόντα σώματος, μαλλιών και χεριών. Υπέροχα, ντελικάτα αρώματα, βουτυρένιες υφές μας χαρίζουν απαλό σώμα, ανάλαφρα μαλλιά και βελούδινα χέρια. Πάμε να τα δούμε!


Fresh Line Sets
Fresh Line Sets

Πρώτο σετ, το Fig & Green Tea Set, συνδυάζει το άρωμα των φρεσκοκομμένων σύκων με το πράσινο τσάι οδηγώντας σε ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Το σετ περιέχει 6 προϊόντα, αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, body splash, σαπούνι, κρέμα χεριών και σαμπουάν.


Fig & Green Tea Set
Fig & Green Tea Set

Το δεύτερο σετ, το Pistachio & Almond Set είναι εμπνευσμένο από το διάσημο φιστίκι Αιγίνης το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το αμύγδαλο και μαζί δίνουν ένα δυνατό συνδυασμό που θα σας ενθουσιάσει. Όμοια με το πρώτο, και αυτό το σετ αποτελείται από 6 προϊόντα.


Pistachio & Almond Set
Pistachio & Almond Set

Τέλος, το Cardamom & White Tea Set συνδυάζει αρμονικά το έντονο ρητινώδες άρωμα του κάρδαμου, ενός από τα πιο ακριβά μπαχαρικά στον κόσμο, με το λευκό τσάι. Και σε αυτό το σετ, 6 προϊόντα μας χαρίζουν μια ολοκληρωμένη περιποίηση.


Cardamom & White Tea Set
Cardamom & White Tea Set

Και πάμε τώρα στην έκπληξη, μια πασχαλινή έκπληξη για τους φίλους του blog. Τρεις τυχεροί θα διεκδικήσουν ένα από αυτά τα όμορφα σετ της Fresh Line! Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
  1. Να γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλη αυτού του ιστότοπου")
  2. Να κάνετε Like στη σελίδα του blog στο Facebook
  3. Να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση με το όνομα σας στο Facebook για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας. (Είναι πολύ σημαντικό για να μπορώ να διασταυρώσω ότι έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα, μη το παραλείψετε!)
Προαιρετικά, κερδίζετε μια extra συμμετοχή (μόνο μια), κάνοντας Share (public) στην φωτογραφία εδώ.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθεί ο νικητής (στην ίδια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο Facebook) με τον οποίο θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίος θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 72 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο του.

Αυτά από μένα και θα τα πούμε σύντομα με νέες αναρτήσεις. Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!

Χορηγοί επικοινωνίας: www.saveandwin.gr


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου