Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Glowbox - The Beauty Essentials by Fresh Line box

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Σας έχω πει πόσο λατρεύω το Μάιο, τον πιο ανοιξιάτικο και χρωματιστό μήνα του χρόνου; Σήμερα θα σας παρουσιάσω το Fresh Line Edition κουτάκι του Glowbox, ένα κουτί γεμάτο ανοιξιάτικες μυρωδιές, ένα κουτάκι που θα μας προετοιμάσει τέλεια για το καλοκαίρι που πλησιάζει.


The "Beauty Essentials by Fresh Line" Glowbox, May-June 2016
The "Beauty Essentials by Fresh Line" Glowbox, May-June 2016

Το Glowbox συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά την παράδοση που θέλει τον Μάιο να είναι ο μήνας συνεργασίας με την ελληνική εταιρεία Fresh Line, μια ελληνική εταιρεία καλλυντικών προϊόντων που δημιουργούνται από φρέσκα, οργανικά και ασφαλή υλικά από την πλούσια ελληνική φύση.


The #FreshLineEdition Glowbox
The #FreshLineEdition Glowbox

Μια καινοτομία της Fresh Line, το "Fresh Beauty Bar", είναι μια πρόταση απόλυτα συνυφασμένη με τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες. Στο Fresh Bar βρίσκει κανείς μια πλούσια γκάμα από φρέσκα, πιστοποιημένα προϊόντα, όπως βιολογικά πιστοποιημένες μάσκες προσώπου, αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος και σαπούνια, τα οποία όμως πωλούνται με το ζύγι στην επιθυμητή ποσότητα. Έτσι δεν υπάρχει η επιβάρυνση του κόστους συσκευασίας, αλλά μόνο του περιεχομένου. Κατευθείαν από το Fresh Bar λοιπόν, το κουτάκι του Glowbox περιείχε τα παρακάτω προϊόντα:

  • Φιστίκι & Αμύγδαλο Αφρόλουτρο 100 ml, πωλείται με το ζύγι (37,50€/kg)

Νέο προϊόν από τη Fresh Line, ο συνδυασμός από εκχυλίσματα φιστικιού και αμυγδάλου και προβιταμίνης Β5 με ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες μας χαρίζει ένα αναζωογονητικό ντους με πλούσιο αφρό και μοναδική μυρωδιά. Splish splash, I was taking a bath, lalala!!!


Fresh Line Φιστίκι & Αμύγδαλο Αφρόλουτρο
Fresh Line Φιστίκι & Αμύγδαλο Αφρόλουτρο

  • Φιστίκι & Αμύγδαλο Γαλάκτωμα Σώματος 100 ml, πωλείται με το ζύγι (55,00€/kg)

Άλλο ένα νέο προϊόν από τη Fresh Line, ένα γαλάκτωμα σώματος ακολουθεί μετά το αφρόλουτρο για μια πλήρη διαδικασία απολαυστικού pampering. Εμπλουτισμένο με 4 φυτικά έλαια πλούσια σε βιταμίνες, ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες, χαρίζει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη.

Fresh Line Φιστίκι & Αμύγδαλο Γαλάκτωμα Σώματος
Fresh Line Φιστίκι & Αμύγδαλο Γαλάκτωμα Σώματος

  • Κάρδαμο & Λευκό Τσάι, Χειροποίητο Σαπούνι 120 gr, πωλείται με το ζύγι (40,00€/kg)

Νέο προϊόν, νέο addi(c)tion! Ένα χειροποίητο σαπούνι με σπόρους πραγματικού κάρδαμου και λευκό τσάι, για καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Η μυρωδιά του σαπουνιού πλημμύρισε το χώρο όταν πρωτοάνοιξα το κουτί!

Fresh Line Κάρδαμο & Λευκό Τσάι, Χειροποίητο Σαπούνι
Fresh Line Κάρδαμο & Λευκό Τσάι, Χειροποίητο Σαπούνι

Εκτός από το Fresh Bar όμως, η Fresh Line έχει μια μεγάλη ποικιλία συσκευασμένων προϊόντων που αποτελούν εξειδικευμένες, εντατικές θεραπείες για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, βασισμένες σε μυστικές οικογενειακές συνταγές και σε διδάγματα αρχαίων ελλήνων βοτανολόγων. Οι φόρμουλες των προϊόντων της Fresh Line είναι πλούσιες σε πολύτιμα αιθέρια έλαια, θεραπευτικά βοτανικά εκχυλίσματα, φυτικά λάδια, βούτυρα και βιταμίνες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες προσωπικής φροντίδας. Από αυτά τα προϊόντα το Glowbox επέλεξε τα παρακάτω:

  • Κλειώ, Απαλό Σαμπουάν (4,40€/75ml)

Αυτό το σαμπουάν ήθελα εδώ και καιρό να το δοκιμάσω και να λοιπόν η ευκαιρία. Έχοντας ευαίσθητο τριχωτό, πάντα αναζητώ τέτοιου είδους σαμπουάν με ήπια δράση που σέβονται το pΗ του τριχωτού και είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.


Fresh Line Κλειώ, Απαλό Σαμπουάν & Ρύθμιση pH
Fresh Line Κλειώ, Απαλό Σαμπουάν & Ρύθμιση pH
 
  • Ερατώ Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης (14,50€/50ml)

Και εκεί που ήμουν χαρούμενη με ένα προϊόν για τα μαλλιά, με τον ορό επανόρθωσης και ενυδάτωσης από τη συλλογή Ερατώ ξετρελάθηκα. Έχω λατρέψει τα σαμπουάν αυτής της σειράς, με το μοναδικό τους άρωμα και τις σούπερ ενυδατικές τους ιδιότητες και ανυπομονώ να δοκιμάσω και το σέρουμ.


Fresh Line Ερατώ Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης
Fresh Line Ερατώ Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης

  • Ήρα Φαινόμενον, Διορθωτικός Ορός Προσώπου 15 ml (4,90€/30ml)

Τον ορό αυτό τον έχω ξαναδοκιμάσει σε δείγμα και έχω να πω τα καλύτερα. Με λεπτόρρευστη και γρήγορα απορροφήσιμη υφή, είναι ειδικά σχεδιασμένος για να αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία, να χαρίζει σύσφιξη και να διορθώνει λεπτές γραμμές και ατέλειες. Σίγουρα η ενυδάτωση είναι ορατή από τις πρώτες εφαρμογές, μένει να δω αν και ως προς την αντιρυτιδική και συσφικτική δράση του είναι εξίσου αποτελεσματικός.


Fresh Line Ήρα Φαινόμενον, Διορθωτικός Ορός Προσώπου
Fresh Line Ήρα Φαινόμενον, Διορθωτικός Ορός Προσώπου

  • Θεραπεία Χειλιών SPF15 Καρύδα (5,90€)

Έχοντας δοκιμάσει τη θεραπεία χειλιών με σοκολάτα από προηγούμενο κουτάκι του Glowbox έχω δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτό το lip balm. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι ειδικά ο δείκτης προστασίας είναι μια απαραίτητη προσθήκη για να έχουμε πάντα όμορφα και ενυδατωμένα χείλη.


Fresh Line Θεραπεία Χειλιών SPF15 Καρύδα
Fresh Line Θεραπεία Χειλιών SPF15 Καρύδα

Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και αυτή τη φορά το Glowbox και η Fresh Line δημιούργησαν ένα θαυμάσιο κουτάκι γεμάτο από ευωδιαστά προϊόντα που καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες. Με δυο προϊόντα για τα μαλλιά, τρία προϊόντα για χέρια/σώμα, ένα για το πρόσωπο και ένα για τα χείλη έχω καλυφθεί σχεδόν πλήρως. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα το κουτάκι να περιείχε και κάποιο αντηλιακό, όπως τα προηγούμενα, αλλά και πάλι είμαι ενθουσιασμένη που το έλαβα. Ξεκινάω άμεσα δοκιμές και θα επανέλθω με reviews.

Πριν κλείσω να σας υπενθυμίσω για το διαγωνισμό μου που τρέχει στην σελίδα του blog στο Facebook (δείτε εδώ). Σύντομα, περισσότερα νέα και εκπλήξεις για αυτό μείνετε συντονισμένες!

Εσείς πήρατε το κουτάκι της Fresh Line από το Glowbox; Οι συνδρομές είναι ακόμα ανοικτές εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου