Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Glowbox Beach Please & Aim to Glow Unboxing

Γεια σας, γεια σας όμορφες! Δυο υπέροχα κουτάκια έφτασαν στα χέρια μου από το Glowbox και ανυπομονώ να σας τα παρουσιάσω. Όλες γνωρίζετε φαντάζομαι το Glowbox, ένα συνδρομητικό κουτί που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια. Κάθε δυο μήνες λοιπόν το Glowbox εισάγει στην καθημερινή μας περιποίηση ολοκαίνουργα αλλά και επιτυχημένα προϊόντα ομορφιάς. Αυτή τη φορά το Glowbox κυκλοφόρησε ταυτόχρονα δυο κουτάκια, το κουτί της κλασσικής διμηνιαίας συνδρομής, με τίτλο Beach Please αλλά και ένα special edition κουτάκι με τίτλο Aim to Glow. Πάμε λοιπόν να τα δούμε!


Glowbox Beach Please
Glowbox Beach Please

Η παραλία είναι τόσο κοντά και όμως τόσο μακρυά! Δυο γεμάτες εβδομάδες έχουν μείνει για να αποχαιρετήσω το κλεινόν άστυ και να μπω στο πλοίο για τα νησιά και η ανυπομονησία μου έχει κορυφωθεί. Το μόνο που φτιάχνει τη διάθεση και με δροσίζει είναι τα χρώματα και τα αρώματα του Beach Please. Το καλοκαιρινό κουτάκι του Glowbox έφτασε και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ετοιμάσουμε μαζί τη βαλίτσα των διακοπών!


Nuxe Tanning Oil for Face and Body spf10
Nuxe Tanning Oil for Face and Body spf10


Μπορεί να λείπει το αντηλιακό από τη βαλίτσα μας; Φυσικά και όχι! Πρώτο λοιπόν και πιο απαραίτητο προϊόν ένα μυρωδάτο λάδι από την αγαπημένη Nuxe. Έχουμε πάρει λίγο χρωματάκι, κάποια μπανάκια τα κάναμε Ιούνιο και Ιούλιο, οπότε ο δείκτης προστασίας spf10 είναι ο,τι πρέπει για να αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια τον ήλιο και ταυτόχρονα να αφεθούμε στο υπέροχο άρωμα της Nuxe.


Youth Lab Oil Free Compact Cream SPF50
Youth Lab Oil Free Compact Cream SPF50

Μαζί με το αντηλιακό σώματος, εννοείται πως στη βαλίτσα θα προστεθεί το, πλέον απαραίτητο και στην πόλη, αντηλιακό προσώπου σε μορφή κόμπακτ, με spf50, από την ελληνική και επιτυχημένη Youth Lab. Η απόχρωση του medium πιστεύω ότι θα ταιριάξει ακόμα και στη δική μου επιδερμίδα που από τα λίγα μπάνια που έχω κάνει, έχει σκουρύνει ένα-δυο τόνους.


Aeolis Revitalizing Shower Gel
Aeolis Revitalizing Shower Gel

Αφρόλουτρο μυρωδάτο από την ελληνική Aeolis, μια εταιρεία που γνώρισα πρόσφατα πάλι από το Glowbox και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Το άρωμα του γιασεμιού απλά θεϊκό!!!

Elemis Frangipani Monoi Body Cream
Elemis Frangipani Monoi Body Cream

Μια αγγλική εταιρεία από τις πιο αγαπητές, με υπερπολυτελή προϊόντα που τα βρίσκεις μόνο σε spa ομορφιάς και σε ξενοδοχεία πολλών αστέρων, η περίφημη Elemis έφτασε πλέον και είναι διαθέσιμη στο site του Glowbox. Στο Beach Please κουτάκι, μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε μια κρέμα σώματος, στην αρκετά γενναιόδωρη ποσότητα των 50 ml, από τη σειρά The Frangipani Monoi. Με έλαιο Monoi εμπλουτισμένο με άνθη Tiare (το γνωστό λουλούδι της Ταϊτής) και Frangipani (η ελληνική Πλουμέρια), αυτή η κρέμα σώματος δίνει στο νεσεσέρ μου έναν αέρα κοσμοπολίτικο!!!

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30
Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30

Από τη πρόσφατη σειρά Hydrabio της Bioderma, μια ανάλαφρη ενυδατική με δείκτη προστασίας spf30, ιδανική για τις πρωινές βόλτες στο νησί.

Essie Nail Polish in Chillato
Essie Nail Polish in Chillato

Τέλος, δε θα μπορούσε να λείπει ένα καλοκαιρινό βερνίκι για πανέμορφα νύχια από την αγαπημένη Essie! Τι πιο καλοκαιρινό από το Chillato, τη star απόχρωση της περσινής καλοκαιρινής συλλογής. Τα κουτάκια περιέχουν είτε αυτή την απόχρωση είτε την Salt Water Happy, ένα υπέροχο γαλάζιο από την ίδια συλλογή.

Πως σας φάνηκε το Beach Please; Δεν σας κάνει να θέλετε να τρέξτε προς την παραλία;

Και αν το κουτάκι Beach Please σας δεν σας έχει κάνει να χαμογελάστε στη σκέψη των διακοπών και της ξεκούρασης σε ηλιόλουστες παραλίες, το κουτί Aim to Glow θα σας κάνει σίγουρα να χαμογελάστε διάπλατα, με τη διαφορά ότι το χαμόγελο θα είναι αυτή τη φορά πιο αστραφτερό από ποτέ!!!


Glowbox Aim to Glow
Glowbox Aim to Glow

Ένα κουτάκι σε συνεργασία με την Aim, με σκοπό την προώθηση της νέας της οδοντόκρεμας White Now Glossy Chic κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με το Beach Please και είναι τόσο εντυπωσιακό που δεν ξέρεις πιο προϊόν να πρωτοδοκιμάσεις. Το κουτί αυτό έρχεται να συμπληρώσει το Beach Please και όλα τα προϊόντα είναι summer travel essentials.

Aim White Now Glossy Chic and Toothbrush
Aim White Now Glossy Chic and Toothbrush

Ποτέ δεν ξεχνάμε την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα μας, χωρίς αυτά δεν πάμε πουθενά. Είναι από τα πράγματα που βάζεις πρώτα πρώτα στο νεσεσέρ των διακοπών και με την Aim White Now έχεις εξασφαλισμένα κάτασπρα δόντια και δροσερή αναπνοή, πράγμα σούπερ απαραίτητο γιατί στις διακοπές και χαμογελάς περισσότερο (σε διακοπές είσαι άλλωστε!!!), και έρχεσαι πιο κοντά με τους άλλους (με τον φίλο σου, τον άντρα σου ή, χιχιχι, το καλοκαιρινό φλερτ σου)

Real Technique Mini Brush Trio
Real Technique Mini Brush Trio

Τόσο μίνι που χωράνε μέσα στην παλάμη σου, αυτά τα χρήσιμα πινέλα της Real Techniques με καλύπτουν και δε χρειάζομαι κανένα άλλο πινέλο στο νεσεσέρ μου.

Mememe Coral Blossom Cheek & Lip Tint
Mememe Coral Blossom Cheek & Lip Tint

Η απόχρωση του Coral Blossom Cheek & Lip Tint της Mememe είναι η απόλυτη καλοκαιρινή απόχρωση, ένα κοραλί που δείχνει τέλειο σε μαυρισμένο πρόσωπο. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σίγουρα στις διακοπές θα πάρει τη θέση που του αξίζει στο νεσεσέρ μου. Όταν θέλεις να πιεις ένα κοκτέιλ στο μπαρ της παραλίας, όταν θέλεις  να πας στο εστιατόριο μετά το μπάνιο, ένα μικρό φρεσκάρισμα το χρειάζεσαι και τι πιο ιδανικό από αυτό το μικρό θαυματουργό μπουκαλάκι για να δώσεις λίγη λάμψη και χρώμα σε μάγουλα και χείλη!

Invisibobble hair ties
Invisibobble Original hair ties (Mint to Be)

Αγαπημένα λαστιχάκια για τα μαλλιά, τα Invisibobble, θα είναι μονίμως μέσα στη τσάντα θαλάσσης μου. Στο πιο γλυκό minty χρώμα, μας βοηθάει να φτιάξουμε κομψούς κότσους και ανάλαφρα χτενίσματα, φροντίζοντας τα μαλλιά μας που δεν καταστρέφονται και δεν σπάνε όπως με τα συνηθισμένα λαστιχάκια.

Lord & Berry Bronzing Powder in Sunny
Lord & Berry Bronzing Powder in Sunny

Ένα ματ μπρόνζερ για να γίνεις master του contouring ακολουθεί από την αγαπημένη μου ιταλική Lord & Berry που είναι εδώ και καιρό διαθέσιμη πλέον και στην Ελλάδα μέσα από το Glowbox.

I love... Body Spritzer in Blackberry & Raspberry
I love... Body Spritzer in Blackberry & Raspberry

Υπέροχο body mist από την αγαπημένη μας I love... Το άρωμα Raspberry & Blackberry, φρουτώδες και δροσιστικό σαν τη βυσσινάδα της γιαγιάς! Το χρειάζεσαι σίγουρα στη τσάντα θαλάσσης για το φρεσκάρισμα που συζητάγαμε νωρίτερα.

Anatomicals Never Lose your Cherry SPF8 lip balm
Anatomicals Never Lose your Cherry SPF8 lip balm

Τέλος, ένα lip balm από την Anatomicals για χείλη κερασένια, ενυδατωμένα και προστατευμένα από τον ήλιο, αφού έχει δείκτη προστασίας spf8.

Αυτά ήταν τα δυο κουτάκια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από το Glowbox. To Beach Please εξαντλήθηκε ενώ το Aim to Glow είναι ακόμα διαθέσιμο εδώ, πριν φύγεις για παραλία λοιπόν, προλαβαίνεις να το παραγγείλεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου