Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Korres Pure Greek Olive - Back to Basics

Γεια σας, γεια σας όμορφες! Σήμερα θα σας μιλήσω για μια νέα συλλογή που δοκιμάζω από μια αγαπημένη εταιρεία, την ελληνική Korres. Η Korres, στα πλαίσια της συνεργασίας της με παραγωγούς και αγροτικούς συνεταιρισμούς, δημιουργεί σειρές καλλυντικών βασισμένες σε ελληνικά προϊόντα και έχει καταφέρει να τα προωθήσει στο εξωτερικό κάνοντας μας περήφανους. Από το Αμπέλι Σαντορίνης στην Αρκαδική Καστανιά και από τον Κρόκο Κοζάνης στο Άγριο Τριαντάφυλλο Λάρισας! Η συνεργασίες αυτές δίνουν δουλειές σε πολλές οικογένειες στην ελληνική επαρχία ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και αξίζει ένα μπράβο στην Korres για αυτή την κίνηση.

Ένα πρόσφατο ταξίδι μου στην Λακωνία και οι εικόνες από υπέροχα και άγρια τοπία με ελιές φυτρωμένες πάνω στην Λακωνική πέτρα με έκαναν να αναλογιστώ πόσο ευλογημένος είναι αυτός ο τόπος. Ήταν απόλυτα φυσικό λοιπόν κάποια στιγμή η Korres να στραφεί στην Ελιά, το πιο αγνό, το πιο πολύτιμο, το πιο ανθεκτικό φυτό της Ελληνικής γης. Back to basics λοιπόν!!!


Pure Greek Olive Oil


Σε συνεργασία με αγροτικούς συνεταιρισμούς αυτή τη φορά από την Κρήτη, η Korres κυκλοφόρησε πρόσφατα την συλλογή Pure Greek Olive, μια σειρά περιποίησης σώματος και χεριών βασισμένη στο αγνό παρθένο ελαιόλαδο, εμπλουτισμένο με ένα συνδυασμό φυτικών συστατικών όπως εκχύλισμα από φύλλα και άνθη Ελιάς, Λουΐζα ή Κέδρο.


Korres Pure Greek Olive Collection
Korres Pure Greek Olive Collection

Με μοντέρνα και κομψά λιτή εμφάνιση τα προϊόντα Pure Greek Olive έφτασαν και στολίζουν πλέον σε μόνιμη βάση το μπάνιο μου. Τα αρώματα και οι υφές υπέροχες, η ενυδάτωση εξαιρετική ενώ είναι καθησυχαστική η ιδέα ότι χρησιμοποιώ απόλυτα φυσικά προϊόντα για την περιποίηση του σώματος μου. Η Korres είναι εγγύηση ποιότητας.

Πάμε να δούμε ποια είναι τα προϊόντα που μου έχουν κλέψει την καρδιά:


Korres Pure Greek Olive Antiaging Body Oil
Korres Pure Greek Olive Antiageing Body Oil, Olive Blossom

Πρώτο και ίσως το καλύτερο κατά τη γνώμη μου προϊόν της συλλογής είναι το αντιγηραντικό λάδι από άνθη Ελιάς. Μοναδική ενυδάτωση, ένα ξηρό λάδι που δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο σας, ειδικά τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Εξαίρετο άρωμα, γρήγορη απορροφητικότητα, το απλώνεις και ντύνεσαι αμέσως!


Korres Pure Greek Olive Showergel, Olive Blossom
Korres Pure Greek Olive Showergel, Olive Blossom

Ακολουθεί το αφρόλουτρο με άνθη ελιάς. Πλούσιος ενυδατικός αφρός και αναζωογονητικό άρωμα, όχι ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό στα περισσότερα αφρόλουτρα.


Korres Pure Greek Olive Body Milk, Olive Blossom
Korres Pure Greek Olive Body Milk, Olive Blossom

Συνεχίζουμε με το γαλάκτωμα σώματος. Λατρεμένο το άρωμα του και βαθιά η ενυδάτωση που προσφέρει.


Korres Pure Greek Olive Traditional Soap, Olive Blossom
Korres Pure Greek Olive Traditional Soap, Olive Blossom

Σαπουνάκι από ελαιόλαδο, κλασσική αξία!
 

Korres Pure Greek Olive Hand Cream, Olive Blossom
Korres Pure Greek Olive Hand Cream, Olive Blossom

Κρέμα χεριών, απαραίτητο και αγαπημένο προϊόν που βρίσκεται μόνιμα μέσα στη τσάντα μου. 

Το μόνο που δεν έχω είναι το scrub σώματoς αλλά σύντομα θα το δοκιμάσω και ανυπομονώ να σας πω τις εντυπώσεις μου.

Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσω δυο από τα προϊόντα της σειράς, σίγουρα θα επέλεγα το αντιγηραντικό λάδι και την κρέμα χεριών. Εκτός από τη σειρά με άνθη ελιάς, υπάρχουν και κάποια προϊόντα της συλλογής Pure Greek Olive με Λουίζα, με Μέλι και με Κέδρο. Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και online που σίγουρα τη βρίσκεις πολύ φθηνότερα.

Πως σας φαίνεται η συλλογή; Ετοιμάστε wishlist με τα αγαπημένα σας γιατί ακολουθεί διαγωνισμός με προϊόντα Korres Pure Greek Olive στη σελίδα του blog στο Facebook. Και μη ξεχνάτε τον διαγωνισμό που τρέχει για μερικές ώρες ακόμα με τα υπέροχα βερνίκια της CND.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου