Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Summer Giveaway - CND Vinylux Weekly Polish Flirtation Collection

Γεια σας, γεια σας κούκλες! Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και έχουμε αρχίσει σιγά σιγά να ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για διακοπές. Λίγο πριν φύγετε όμως, σας έχω ετοιμάσει έναν πολύ ωραίο διαγωνισμό για να κυκλοφορείτε κομψότατες με πανέμορφα και αξιοζήλευτα νύχια στα νησιά και στις ακρογιαλιές.

Σας είχα μιλήσει πρόσφατα για την καλοκαιρινή συλλογή Flirtation της CND αλλά, αν θέλετε, δείτε εδώ για να θυμηθείτε και να θαυμάσετε τις αποχρώσεις. Τα είδατε; Τώρα θα έχετε την ευκαιρία και να τα δοκιμάσετε!


CND Vinylux Weekly Polish Flirtation Collection
CND Vinylux Weekly Polish Flirtation Collection


Το Fabulous and Glowing σε συνεργασία με την e-Creative Group σας προσφέρει 4 υπέροχα συλλεκτικά gift boxes και σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα φανταστικά βερνίκια Vinylux Weekly Polish. Κάθε κουτάκι περιέχει 2 βερνίκια (τυχαίες επιλογές αποχρώσεων) από τη νέα fabulous συλλογή Flirtation της CND και φυσικά το Weekly Top Coat, που χαρίζει εκπληκτική λάμψη και διάρκεια στα νύχια.


CND Vinylux Weekly Polish Flirtation Collection
CND Vinylux Weekly Polish Flirtation Collection


Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω υποχρεωτικά βήματα:

  1. Να γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλη αυτού του ιστότοπου")
  2. Να κάνετε Like στη σελίδα του blog στο Facebook και στην σελίδα της e-Creative Group.gr
  3. Να κάνετε Like και Share (public) στη φωτογραφία εδώ.

Τέσσερις τυχερές λοιπόν θα κερδίσουν από ένα σετ της συλλογής Flirtation των CND Vinylux Weekly Polish. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθούν οι νικητές (στην ίδια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο Facebook) με τους οποίους θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίοι θα πρέπει να μου απαντήσουν εντός 48 ωρών για να κατοχυρώσουν το δώρο τους.

Τα προϊόντα της CND είναι διαθέσιμα στο site της εταιρείας e-Creative Group που είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της CND στην Ελλάδα καθώς και σε επιλεγμένους χώρους (κομμωτήρια, beauty salons κ.λπ.). 

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και ανυπομονώ για τις συμμετοχές σας!


Χορηγοί επικοινωνίας: saveandwin.gr.



*** Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ***

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμμετοχές. Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:


Συγχαρητήρια στις Despina Despinaki, Nikh Sarri, Elen Karida και Donna Konstantinidou. Σύντομα θα επικοινωνήσω με τις νικήτριες για να μου στείλουν τα στοιχεία τους και να παραλάβουν το δώρο τους. Οι νικήτριες θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου εντός 48 ωρών διαφορετικά θα χρειαστεί να επαναλάβω την κλήρωση.
Μείνετε συντονισμένες σύντομα έρχεται νέος σούπερ διαγωνισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου