Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Autumn 2016 Cherrybox - It's Fall, Ya'll

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Έφτασε και το φθινόπωρο, μα πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Το φθινόπωρο είναι μια εποχή που σε βρίσκει ξεκούραστο, ανανεωμένο, φρέσκο και έτοιμο για νέα ξεκινήματα! Είναι μια εποχή μεταβατική, μια εποχή που ξεχνάς την αφόρητη ζέστη και αφήνεσαι στη γλυκιά μελαγχολία της πρώτης συννεφιάς και του βρεγμένου χώματος από τις πρώτες μπόρες, βγάζεις τις κουβερτούλες σου και χουχουλιάζεις στα ζεστά, πίνεις ζεστό καφέ ή ζεστή σοκολάτα, αναζητάς την αγαπημένη σου ζακετούλα ή το αγαπημένο σου πουλόβερ. Επιτέλους, μπορείς να κάνεις έναν όμορφο περίπατο χωρίς να ιδρώνεις και να σκας από τη ζέστη και να απολαύσεις τη φύση που φοράει τα φθινοπωρινά της με τους κίτρινους και καφέ τόνους να κυριαρχούν.

Αγαπημένη εποχή το φθινόπωρο, αγαπημένο πλέον από όλες μας και το εποχιακό κουτάκι του Cherrybox. Ύστερα από ένα σούπερ τέλειο καλοκαιρινό κουτάκι, όλες περιμέναμε με ανυπομονησία για να δούμε το επόμενο. Το Cherrybox δε μας κράτησε για πολύ σε αγωνία και τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε το νέο κουτί με μια, για ακόμα μια φορά, εκπληκτική συσκευασία.

Autumn 2016 Cherrybox
Autumn 2016 Cherrybox

Τα προϊόντα του κουτιού έχουν ήδη αποκαλυφθεί σε κάποιες άλλες αναρτήσεις, δείτε ενδεικτικά την ανάρτηση της Λίλας από το beautymaniac, της Χρυσάνθης από το mybeautysins και της Ελένης από το beautycorns. Οπότε δεν πρόκειται να σας κουράσω με πολλές περιγραφές για τα προϊόντα, ίσως μόνο μερικά σχόλια για τις πρώτες μου εντυπώσεις. Πάμε λοιπόν!

Makeup first!

Bellapierre Cosmetics kabuki brush
Bellapierre Cosmetics mini kabuki brush

Πολύ καλή ιδέα το mini kabuki brush της Bellapierre Cosmetics, ελάχιστες φορές έχω συναντήσει εργαλεία μακιγιάζ σε κουτάκια ομορφιάς και θα έπρεπε να τα βλέπουμε συχνότερα γιατί σίγουρα είναι χρήσιμα και όλες τα αγαπάμε. Με απίστευτα μαλακές τριχούλες, εξαιρετικά μικροσκοπικό (φαίνεται στη φωτό σε σχέση με το χέρι μου). Αν είχε και μια θηκούλα για να μπει στο νεσεσέρ μου θα ήταν τέλειο!!!

Bellapierre Cosmetics kabuki brush
Bellapierre Cosmetics mini kabuki brush

"Δεν υπάρχει γυναικεία τσάντα που να μην περιέχει τουλάχιστον ένα κραγιόν". Πόσο κλισέ αλλά και πόσο αληθινή αυτή η φράση! Τώρα όμως, θα πρέπει να την αλλάξουμε κάπως και να λέμε "Δεν υπάρχει γυναικεία τσάντα που να μην περιέχει τουλάχιστον ένα ΜΑΤ κραγιόν", δεν συμφωνείτε; Η απόχρωση που έτυχε στο δικό μου κουτάκι με ενθουσίασε, όπως με ενθουσίασε και η έντονη χρωματική απόδοση του αλλά και η ενυδατική του σύσταση που δύσκολα συναντάς σε ματ κραγιόν.

Beauty Loop Lipstick in Too much
Beauty Loop Lipstick in Too much

Το brand Beauty Loop είναι ένα brand καλλυντικών που δημιουργήθηκε από την εταιρεία So! Beauty μια εταιρεία που έχει παράλληλα στο portfolio της brands όπως τα Marc Inbane και Wicked Sista.

Beauty Loop Lipstick in Too much
Beauty Loop Lipstick in Too much

Το βερνίκι από τη γαλλική Miss Cop,την οποία γνωρίσαμε σε ένα προηγούμενο κουτάκι, στην απόχρωση Fresh Blue, με ενθουσίασε γιατί αγαπώ τα μπλε. Αν και έχει πλατύ πινέλο, λόγω της αρκετά υδαρούς και διάφανης σύστασης του, με δυσκόλεψε αρκετά στο άπλωμα και χρειάστηκα τουλάχιστον 3 στρώσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Στα συν η εκπληκτική λάμψη του!!!

Miss Cop nail polish in Fresh Blue
Miss Cop nail polish in Fresh Blue

Pamper yourselves!

Να και μια καινούργια εταιρεία την οποία θα γνωρίσω μέσα από το Cherrybox! Το brand Body Boom είναι ένα πολωνικό brand με καλλυντικά και αξεσουάρ το οποίο εισάγει στην Ελλάδα η εταιρεία Lessance. Ένα scrub με κόκκους καφέ είναι σίγουρα ένα απαραίτητο προϊόν τώρα που σιγά σιγά το δέρμα, από την έκθεση στον ήλιο, έχει αρχίσει να δείχνει αφυδατωμένο και θαμπό. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Μμμμ, και με άρωμα καρύδας!!!

Body Boom coffee scrub in Coconut
Body Boom coffee scrub in Coconut

Θερμή παράκληση προς το Cherrybox: Αυτή η κούπα είναι τέλεια, μπορείτε να την φέρετε; (η φωτό από το site της Body Boom)



Αγαπάμε τις ελληνικές εταιρείες!

Πρώτα, μια εταιρεία προϊόντα της οποίας δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αν και την βλέπω να εμφανίζεται συχνά τώρα τελευταία σε διάφορα blogs. Μέσα από το Cherrybox λοιπόν, μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω την O.live δοκιμάζοντας ένα σαμπουάν (100 ml) από τη σειρά Pink (προϊόντα με βάση το ρόδι) και ένα conditioner (50 ml) από τη σειρά M (προϊόντα με βάση το μανταρίνι), και τα δυο φυσικά με κύριο συστατικό το ελληνικό παρθένο λάδι ελιάς!

O.live nourishing shampoo with Pomegranate and O.live energizing conditioner iwth Mandarin, lime & Basil
O.live nourishing shampoo with Pomegranate and O.live energizing conditioner iwth Mandarin, lime & Basil

Τα λόγια είναι περιττά για αυτήν την εταιρεία που τόσο πολύ αγαπήθηκε από όλες μας! Πρόσφατα, δοκίμασα τα hair & body mist της Messinian Spa και, για άλλη μια φορά, ενθουσιάστηκα (δείτε τα στα αγαπημένα μου εδώ). Τώρα έρχεται να προστεθεί άλλο ένα προϊόν που είμαι σίγουρη ότι θα είναι και αυτό καταπληκτικό, ένα πολυχρηστικό ενυδατικό λάδι που τα μαλλιά μου και το σώμα μου θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα!

Messinian Spa Beauty Oil 3 in 1
Messinian Spa Beauty Oil 3 in 1

Το Cherrybox δε με απογοήτευσε για ακόμα μια φορά και ετοίμασε για μένα ένα πολύ όμορφο κουτάκι με χρήσιμα προϊόντα που σίγουρα θα αγαπήσω. Η τιμή του, στα 20€ (με δωρεάν μεταφορικά), είναι πολύ μικρότερη από τη συνολική αξία του κουτιού, είναι δηλαδή μια καλή ευκαιρία.

Εσείς παραγγείλατε το φθινοπωρινό σας Cherrybox; Αν όχι, μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ!

Κλείνω την ανάρτηση με τραγουδάκι επίκαιρο μιας και πριν απο μερικές μέρες είχαμε Harvest Moon (και έκλειψη μαζί)!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου