Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Hair Dye or Hair Die, Part #3 - Apivita Nature's Hair Color

Γεια σας, γεια σας όμορφες. Με μικρή καθυστέρηση φτάσαμε αισίως στο τρίτο μέρος του project Hair Dye or Hair Die (δείτε τα προηγούμενα δυο εδώ και εδώ). Σήμερα θα σας παρουσιάσω τις εντυπώσεις μου από τη βαφή Apivita Nature's Hair Color. Όπως σας είχα αναφέρει, στο project αυτό δοκιμάζουμε βαφές χωρίς αμμωνία και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η βαφή αυτή της Apivita.


Apivita Nature's Hair Color
Apivita Nature's Hair Color


Η βαφή Nature's Hair Color είναι μια μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς PPD και αμμωνία. Υπόσχεται 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών και ομοιόμορφο χρώμα που διαρκεί. Περιέχει βιολογικά έλαια ηλίανθου και ελιάς και βιολογικά εκχυλίσματα μελιού και δενδρολίβανου που περιποιούνται και τονώνουν τα μαλλιά. Είναι μια δερματολογικά ελεγμένη βαφή που σέβεται το τριχωτό της κεφαλής. Τη βρίσκεις με καλή έκπτωση στα φαρμακεία γύρω στα 8,50€ και έχεις ένα ολοκληρωμένο σετ βαφής (κρέμα βαφή, οξειδωτική κρέμα, κρέμα περιποίησης, γάντια)


Apivita Nature's Hair Color Kit
Apivita Nature's Hair Color Kit

Η άποψη μου

Εφαρμογή: Εύκολο στην εφαρμογή, το κουτί περιείχε όλα όσα χρειαζόμουν για να κάνω τη βαφή. Το μείγμα της βαφής δεν έσταζε καθόλου και σε 10 λεπτά είχα τελειώσει με την εφαρμογή, ενώ η ποσότητα ήταν ικανή για να καλύψεις ένα κεφάλι με μέτριο μήκος μαλλιών. Όμως η βαφή είχε αρκετά έντονο άρωμα, αυτό που έχουν οι συνηθισμένες βαφές το οποίο παρέμεινε μέχρι και το επόμενο λούσιμο.

Πρώτο αποτέλεσμα: Λαμπερό χρώμα, πλήρης κάλυψη των λευκών και μαλλιά λεία και απαλά. Ήταν λίγο ενοχλητική η μυρωδιά αλλά ευτυχώς κράτησε για λίγο.

Δεύτερο αποτέλεσμα (μετά από 2 εβδομάδες): Σε σχέση με τις προηγούμενες βαφές, η βαφή της Apivita μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει, ως προς την κάλυψη, μεγαλύτερη διάρκεια και έτσι μετά από δυο εβδομάδες δεν είδα λευκά να κάνουν την εμφάνιση τους. Παρόλα αυτά είχα μια έξαρση της ξηροδερμίας μου η οποία μπορεί βέβαια να οφείλονταν και σε άλλους παράγοντες αλλά δε θα μπορούσα να μην το αναφέρω.

Τελικό συμπέρασμα: Η βαφή της Apivita μου φάνηκε ικανοποιητική μεν στο θέμα κάλυψης και διάρκειας, ίσως είναι τελικά η βαφή χωρίς αμμωνία με τη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως με απογοήτευσε στο θέμα της ξηροδερμίας που μάλλον την έκανε πιο έντονη. Αυτό είναι σημαντικό για μένα αφού ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα όλη αυτή τη διαδικασία.

Θετικά
  • Δεν περιέχει αμμωνία
  • Δεν στάζει
  • Δεν λεκιάζει το δέρμα
  • Δίνει λαμπερό και έντονο χρώμα, καλύπτοντας τα λευκά 100%
  • Διαρκεί περισσότερο από κάθε άλλη βαφή χωρίς αμμωνία που έχω δοκιμάσει
Αρνητικά
  • Μυρίζει κάπως άσχημα
  • Όχι και τόσο ευγενική προς το τριχωτό της κεφαλής

Βαθμολογία: 7/10

Επόμενη δοκιμή θα είναι η βαφή Korres Abyssinia Superior Gloss Colorant. Αν έχετε δοκιμάσει κάποια βαφή χωρίς αμμωνία που σας άφησε καλές εντυπώσεις ή γνωρίζετε κάποια βαφή χωρίς αμμωνία για την οποία θα θέλατε να δείτε κάποιο review, αφήστε σχόλιο.

Εσείς έχετε δοκιμάσει τη βαφή Apivita Nature's Hair Color;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου