Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

September 2016 Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Όπως συνήθως κάνω στις αρχές κάθε μήνα, έτσι και σήμερα θα σας παρουσιάσω τα αγαπημένα του Σεπτεμβρίου. Κάποια από τα προϊόντα τα χρησιμοποίησα και μέσα στο καλοκαίρι, ενώ κάποια έκαναν την εμφάνιση τους αυτό το μήνα και έγιναν μόνιμη συνήθεια.

September 2016 Beauty Favorites
September 2016 Beauty Favorites

Εντάξει, όλες μας έχουμε καταλάβει ότι το 2016 είναι η χρονιά της μάσκας και συγκεκριμένα του multi-masking! Δεν τις προλαβαίνουμε δηλαδή τις νέες κυκλοφορίες μασκών από σχεδόν όλες τις εταιρείες καλλυντικών, ακόμα και από τη L'oreal. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τις 3 μάσκες που κυκλοφόρησε αλλά είδα ότι μοιάζουν πολύ με τις μάσκες της Vichy, θυγατρικής του ομίλου L'oreal. Αυτό το μήνα συνέχισα τις δοκιμές από τις μάσκες της Vichy  για τις οποίες σας είχα μιλήσει εδώ, αυτή τη φορά δοκίμασα και τις υπόλοιπες και αποφάσισα ότι τελικά η μάσκα με τον άργιλο (Pore Purifying Clay Mask) και η μάσκα ενυδάτωσης (Quenching Mineral Mask) είναι αυτές που ταίριαξαν περισσότερο στις ανάγκες μου και ίσως τις αγοράσω σε full size μελλοντικά. Η τρίτη μάσκα, η μάσκα λάμψης δε είδα να μου προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Youth Lab: Cleansing Radiance mask, Thirst Relief mask, Vichy: Double Glow Peel Mask, Quenching Mineral Mask, Pore Purifying Clay Mask
Youth Lab: Cleansing Radiance mask, Thirst Relief mask, Vichy: Double Glow Peel Mask, Quenching Mineral Mask, Pore Purifying Clay Mask

Επίσης, ήρθα σε πρώτη επαφή με τις μάσκες της Youth Lab, λίγο καθυστερημένα βέβαια γιατί δεν είναι καινούργιες, αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησαν και σε φακελάκια μονοδόσεων οπότε ήταν καλή ευκαιρία να τις δοκιμάσω. Σίγουρα με μια δοκιμή δε μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα, όμως μπορώ να πω ότι η πρώτες μου εντυπώσεις από αυτές τις μάσκες ήταν πολύ θετικές. Ιδιαίτερα μου άρεσε το γλυκό άρωμα της Thirst Relief που μου θυμίζει μηλόπιτα (γιαμ!!!) και η βελούδινη αίσθηση που αφήνει στο δέρμα μετά τη χρήση, ενώ η Cleansing Radiance χαρίζει επιδερμίδα που τρίζει από καθαριότητα, λεία και λαμπερή.


Fresh Line, Erato Repairing & Moisturizing Leave-in Serum
Fresh Line, Erato Repairing & Moisturizing Leave-in Serum

Μετά την ταλαιπωρία που πέρασαν τα μαλλιά από τον καλοκαιρινό ήλιο και τη θάλασσα, ένα καλό boost ήταν απαραίτητο. Έτσι, για ακόμα μια φορά, εμπιστεύτηκα τη Fresh Line και την εξαιρετική σειρά Erato για ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά. Ένα σέρουμ επανόρθωσης και ενυδάτωσης που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα ήταν η ιδανική λύση (όλο και πιο συχνά καταφεύγω σε τέτοια προϊόντα γιατί βαριέμαι αφάνταστα τις μάσκες μαλλιών και την αναμονή για το ξέβγαλμα).


Messinian Spa Beauty Oil 3 in 1 and Vaseline Intensive Care Repairing Serum
Messinian Spa Beauty Oil 3 in 1 and Vaseline Intensive Care Repairing Serum

Αφυδατωμένα τα μαλλιά, αφυδατωμένο και το σώμα από την ηλιοθεραπεία! Ήταν λοιπόν απαραίτητη η βαθιά ενυδάτωση και τότε, ως από μηχανής θεός, εμφανίστηκε το Beauty oil 3 σε 1 της Messinian Spa το οποίο έγινε αυτόματα ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα ενυδάτωσης σώματος. Πέρα από τις ενυδατικές του ιδιότητες, πέρα από το φανταστικό κιτρώδες άρωμα του, το προϊόν αξίζει συγχαρητήρια και για τη έξυπνη συσκευασία του σπρέι! Είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να βγάζει τη σωστή ποσότητα λαδιού και τη βγάζει τόσο στοχευμένα ώστε να μη ξοδεύεται άσκοπα προϊόν όπως γίνεται συνήθως με τα λάδια.
Λατρεμένο επίσης ήταν και το σέρουμ της Vaseline Intensive Care! Πέρσι είχα ερωτευθεί τα σπρέι ενυδάτωσης που είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία, στην ίδια φιλοσοφία κινείται και το σέρουμ, ένα πολύ λεπτόρρευστο ενυδατικό γαλάκτωμα που απορροφάται αμέσως και έχει διακριτικό άρωμα.


Smashbox Camera Ready BB cream, Wet N Wild Color Icon Bronzer in Reserve Your Cabana, Wet N Wild Color Icon Blush in Pearlescent Pink, Radiant Powder Brow Definer no 4, Loreal Artist Brow Genius Kit
Smashbox Camera Ready BB cream, Wet N Wild Color Icon Bronzer in Reserve Your Cabana, Wet N Wild Color Icon Blush in Pearlescent Pink, Radiant Powdery Brow Definer in 04 Chocolate, Loreal Artist Brow Genius Kit

Το Σεπτέμβρη όπως και το καλοκαίρι που πέρασε χρησιμοποίησα ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ. Από αυτά ξεχώρισα το Color Icon bronzer της Wet n Wild στην απόχρωση Reserve Your Cabana που, αν και αποκαλείται bronzer, θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο με highlighter, είναι ιδανικότερο δηλαδή για να δώσει φωτεινότητα παρα για να δημιουργήσει φωτοσκιάσεις. Τέλεια επιλογή για τα πρωινά που θέλεις ένα πιο διακριτικό strobing. Από την Wet n Wild χρησιμοποίησα αρκετά και ένα ρουζάκι στην απόχρωση Pearlescent Pink ένα πανέμορφο ροζ-κοραλί, τέλεια απόχρωση για το καλοκαίρι. H Camera Ready BB κρέμα της Smashbox ήταν η επιλογή μου αυτό το μήνα, μια κρέμα που χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι και τώρα φτάνει στο τέλος της, ευτυχώς όμως, τώρα που η Smashbox έφτασε και στην Ελλάδα (ήδη έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν σε κάποια Χόντος), θα μπορέσω να την ξαναπάρω.

Radiant Powder Brow Definer no 4, Loreal Artist Brow Genius Kit
Radiant Powder Brow Definer in 04 Chocolate (Right swatch), Loreal Artist Brow Genius Kit (Left swatch)

Τον Αύγουστο, ύστερα από προτροπή της αδερφής μου, δοκίμασα το Powdery Brow Definer της Radiant και το λάτρεψα. Ένα μολύβι  ακριβώς στην απόχρωση των φρυδιών μου, με απίστευτη διάρκεια, που τέσταρα και στη θάλασσα και στη ζέστη και πέρασε τις εξετάσεις με άριστα! Συνέχισα να το χρησιμοποιώ και το Σεπτέμβρη και έχει γίνει πλέον το πιο αγαπημένο μου προϊόν για τα φρύδια.
Σε ένα πέρασμα μου από τον Χαρμάνη πέτυχα όμως και μια παλετίτσα για τα φρύδια από τη L'oreal, την Brow Artist Genius Kit, με μια κρεμώδη και μια πουδρένια σκιά φρυδιών, με πολύ πρακτικό πινελάκι-βουρτσάκι αλλά και ένα μικρό τσιμπιδάκι. Είναι η ιδανική παλέτα για τα ταξίδια μου.


Essie Gel Couture Top Coat, Gel Couture Nail Polish in Touch Up, Essie Nail Polish in Go-go-Geisha and CND Creative Play nail polish in Well Red
Essie Gel Couture Top Coat, Gel Couture Nail Polish in Touch Up, Essie Nail Polish in Go-go-Geisha and CND Creative Play nail polish in Well Red

Κατά το τέλος του καλοκαιριού κυκλοφόρησαν δυο συλλογές απο την λατρεμένη μας Essie, η φθινοπωρινή συλλογή Kimono-Over, για την οποία σας μίλησα εδώ, και η πολυαναμενόμενη Gel Couture, μια νέα σειρά βερνικιών που υπόσχονται διάρκεια και εφέ gel χωρίς τη χρήση λάμπας. Από τη φθινοπωρινή συλλογή ξεχώρισα την απόχρωση Go-go-Geisha ένα από τα πιο όμορφα ροζ που έχω δοκιμάσει. Για τα Gel Couture δεν έχω λόγια, πραγματικά ο,τι κι αν πω είναι λίγο, και αν με παρακολουθείτε στη σελίδα του blog στο Facebook θα είδατε τις φωτογραφίες που ανάρτησα από τη δοκιμή του Gel Couture στην απόχρωση Touch Up και θα καταλάβατε ότι μιλάμε για τρομερή αντοχή (δείτε το link). Στα δικά μου νύχια η φθορά ξεκίνησε στην 8η μέρα ενώ μέχρι και την 14η μέρα τα νύχια ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, με ελάχιστο ξεφλούδισμα στις άκρες, απλά τα ξέβαψα γιατί βαρέθηκα να έχω το ίδιο χρώμα.
Τέλος, έπαιξα δημιουργικά, γιατί αυτό επιβάλλει και το όνομα της σειράς Creative Play της CND, με την απόχρωση Well Red! Ένα υπέροχο κόκκινο-φουξ βερνίκι, με φανταστική σύσταση που δίνει τέλειο αποτέλεσμα με 1 στρώση και έχει ικανοποιητική διάρκεια. Το δοκίμασα μαζί με τo Vinylux Weekly Top Coat για να του δώσω την extra λάμψη και διάρκεια που χαρίζει αυτό το top coat και στα αγαπημένα μας Vinylux Weekly Nail Polish και ο συνδυασμός αυτός δούλεψε μια χαρά, 5 μέρες νύχια χωρίς ξεφλούδισμα και λάμψη που κράτησε ολόκληρη εβδομάδα.

Αυτά λοιπόν ήταν κάποια από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα αυτό το μήνα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου