Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Sarantis Fall 2016 Bazaar - Buys and Tips

Γεια σας, γεια σας κούκλες. Το καθιερωμένο μπαζάρ του Σαράντη ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες στις γνωστές πλέον εγκαταστάσεις του ομίλου στο Χολαργό και φυσικά έδωσα το παρόν και έρχομαι να σας παρουσιάσω τις αγορές μου αλλά και να σας μιλήσω για την εμπειρία μου από το φετινό φθινοπωρινό μπαζαρ.

Sarantis Estee Lauder Beauty Bazaar Fall 2016
Sarantis Estee Lauder Beauty Bazaar Fall 2016

Φέτος, τα πράγματα μου φάνηκαν σαφώς πιο οργανωμένα σε σχέση με άλλες χρονιές. O χώρος εισόδου άλλαξε, φυσικά δεν άλλαξε το μέγεθος της ουράς που περιμένεις, αλλά τουλάχιστον είσαι κάπως πιο άνετα και όχι έξω στο δρόμο. Τα ταμεία μεταφέρθηκαν σε άλλο σημείο ελευθερώνοντας περισσότερο χώρο στο εσωτερικό του μπαζάρ για να μπουν περισσότερα εμπορεύματα. Η ποικιλία των προϊόντων παρόλα αυτά δεν ήταν τόσο ικανοποιητική, στην MAC προσωπικά δε βρήκα τίποτα που να μου άρεσε και από αρώματα δεν είδα πολλά καινούργια να κυκλοφορούν.

Sarantis Estee Lauder Beauty Bazaar Fall 2016 Haul
Sarantis Estee Lauder Beauty Bazaar Fall 2016 Haul

Πάμε να δούμε τις αγορές μου. Το μπαζάρ αυτό μου αρέσει κυρίως γιατί βρίσκεις πάρα, μα πάρα πολύ φτηνά αρώματα, έτσι προτίμησα να ρίξω εκεί το βάρος αλλά και να ξεμπερδέψω και με κάτι δωράκια που ήθελα να κάνω.

Estee Lauder Pleasures and Modern Muse perfume sets
Estee Lauder Pleasures and Modern Muse perfume sets

Απο την Estee Lauder, δυο πολυαγαπημένα αρώματα σε σετ, ιδανικά για δώρα, η Pleasures και η Modern Muse μου κόστισαν 25€ το κάθε σετ.

DKNY My DKNY and DKNY limited Edition
DKNY My NY and DKNY Women limited Edition

Δυο αρώματα από Donna Karan, το My NY κόστισε 21€ και το DKNY Women limited edition κόστισε 19€.
 
Estee Lauder Pleasures For Men Set
Estee Lauder Pleasures For Men Set

Ένα σετ αρώματος για τον γαμπρούλη μου, από την αντρική Estee Lauder Pleasures που είναι η αγαπημένη του, μου κόστισε 25€.

Prada Candy Eau de Parfum, Estee Lauder Pure Color, Pupa lip gloss
Prada Candy Eau de Parfum, Estee Lauder Pure Color lipstick, Pupa lip gloss

Ένα τελευταίο άρωμα για το οποίο μάλλον παρασύρθηκα και το οποίο δεν αποτελεί και τρομερή ευκαιρία γιατί μου κόστισε 15€/20ml ήταν το Prada Candy. Ένα σκούρο δαμασκηνί κραγιόν από Estee Lauder κόστισε 7,5€ και ένα lip gloss από Pupα έκανε 5€ (swatches και εντυπώσεις σε ξεχωριστή ανάρτηση).

Clinique Mild Clarifying Lotion, Turnaround Revitilizing Lotion, Anti-Blemish Solutions Powder Makeup
Clinique Mild Clarifying Lotion, Turnaround Revitilizing Lotion, Anti-Blemish Solutions Powder Makeup

Από όλες τις αγορές, αυτές που έκανα από Clinique με ενθουσίασαν περισσότερο. Καταρχάς, βρήκα σε πολύ καλή ευκαιρία, στα 9€, την all-time favorite Mild Clarifying Lotion για την οποία σας έχω μιλήσει πολλές φορές και για την οποία κλαίω γιατί δυστυχώς η Clinique αποφάσισε να την αποσύρει και να κυκλοφορήσει κάποια άλλη στη θέση της. Στόκαρα λοιπόν για να την έχω για λίγο καιρό ακόμα και είπα να δοκιμάσω και την Turnaround Revitilizing Lotion, στα 15€. Τέλος, πήρα και μια πούδρα από τη σειρά Anti-Blemish Solutions, στα 12€.

First day waiting queue on Sarantis Bazaar

Μερικά σκόρπια σχόλια για το μπαζάρ, έτσι για να έχετε υπόψη σας αν δεν έχετε ξαναπάει:
  • Ένα είναι το σίγουρο ότι μια ταλαιπωρία θα την περάσετε, το θέμα είναι να μην είναι μεγάλη. Αν θέλετε να πετύχετε τα καλά κομμάτια πρέπει να πάτε τις πρώτες μέρες, τότε θα περιμένετε αρκετά όχι μόνο για να μπείτε αλλά και για να πληρώσετε. Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει και τόσο, προτιμήστε να πάτε μετά από 4-5 μέρες όπου και τότε θα βρείτε αρκετά πράγματα γιατί το στοκ ανανεώνεται συνεχώς.
  • Αν πας το πρωί, για να μπεις παίρνεις ένα χαρτάκι προτεραιότητας. Όταν εξαντλούνται αυτά τα χαρτάκια ο κόσμος μπαίνει περιμένοντας στην κλασσική ουρά η οποία κινείται σχετικά γρήγορα. Φυσικά, προτεραιότητα έχουν εγκυμονούσες, γυναίκες με μικρά παιδιά, υπερήλικες κλπ.
  • Λένε ότι κλείνουν στις 8 αλλά τα ταμεία δουλεύουν μέχρι και μετά τις 9 οπότε και 8 παρά να πας, θα μπεις και θα έχεις αρκετή ώρα να κάνεις τις αγορές σου. Προσωπικά, προτιμώ να πηγαίνω αργά το βράδυ, νομίζω ότι έχει λιγότερο κόσμο τότε...
  • Η ουρά στα ταμεία είναι πάντα μεγάλη. Όμως, αν έχετε σκοπό να μην κάνετε μεγάλο λογαριασμό, προτιμήσετε να πληρώσετε με μετρητά. Έτσι μπορεί να φτάσετε πιο γρήγορα κοντά στην έξοδο γιατί υπάρχουν ταμεία που εξυπηρετούν μόνο μετρητά.
Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και ψυχραιμία (είναι πολλά τα έκτροπα που μπορεί να συναντήσετε, σας προειδοποιώ!) και φροντίστε να είστε συνετές στις αγορές σας γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε από το προυπολογισμό σας με τις μοναδικές ευκαιρίες που θα συναντήσετε. Το μπαζάρ λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, σας εύχομαι λοιπόν καλά ψώνια!

Εσείς πήγατε στο μπαζάρ της Estee Lauder; Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας με τις δικές σας αγορές και εμπειρίες απο το μπαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου