Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

A Month Full of Travel (Sizes) - November

Γεια σας γεια σας κορίτσια! Τους τελευταίους δυο μήνες αποφάσισα να αγοράσω όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα περιποίησης και αυτό γιατί έχω μαζέψει τόσα πολλά travel size προϊόντα που σε λίγο θα αρχίσω να τα πετάω γιατί θα λήξουν. Σκέφτηκα λοιπόν, αφού τελειώσω με τα μόνιμα προϊόντα καθημερινής περιποίησης, να αρχίσω να χρησιμοποιώ μόνο travel size συσκευασίες μέχρι σχεδόν να εξαντληθούν. Κάθε μήνα λοιπόν θα σας τα παρουσιάζω και θα σας λέω τη γνώμη που σχημάτισα γι αυτά.

November Travel Sized Beauty Tries
November Travel Sized Beauty Tries

Το καλό με τις travel size συσκευασίες είναι φυσικά το αυτονόητο, ότι δηλαδή είναι ιδανικές για τα ταξίδια μας αφού πιάνουν ελάχιστο χώρο στη βαλίτσα μας. Ένα ακόμα καλό όμως είναι ότι, σε σύγκριση με τα δείγματα, η ποσότητα είναι ιδανική για να δοκιμάσεις ένα καινούργιο προϊόν και να βγάλεις ένα πιο σίγουρο συμπέρασμα για το αν σου ταιριάζει. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια προϊόντα χρησιμοποίησα αυτό το μήνα.


Urban Veda Purifying Day Cream
Urban Veda Purifying Day Cream

Πρώτο προϊόν είναι μια υδατική κρέμα από την Urban Veda, η Purifying Day Cream, μια κρέμα ιδανική για λιπαρά δέρματα. Μου άρεσε αρκετά, ενυδατική χωρίς να είναι καθόλου λιπαρή,  γρήγορα απορροφήσιμη και με βελούδινο, σχεδόν ματ τελείωμα. Τη θεωρώ ιδανική κρέμα ημέρας για πιο νεανικές επιδερμίδες όμως, για αυτό και δεν θα την αναζητήσω γιατί η επιδερμίδα μου έχει ανάγκη και από αντιγήρανση.


Caudalie Polyphenol C15 Anti-Wrinkle Serum and Premier Cru The Eye Cream
Caudalie Polyphenol C15 Anti-Wrinkle Serum and Premier Cru The Eye Cream

Δυο προϊόντα από την πάντα αγαπημένη μου Caudalie, ένας ορός και μια κρέμα ματιών. Ο ορός Polyphenol C15, ένας ορός για τις πρώτες ρυτίδες, ανάλαφρος και ενυδατικός, μου αρέσει πάρα πολύ αν και δεν έχω δει ακόμα κάποια διαφορά στο πρόσωπο μου με τη χρήση του.

Με την κρέμα ματιών Premier Cru έχω ξανασυναντηθεί παλιότερα (δείτε εδώ) όταν την είχα δοκιμάσει σε sample και είχα ξετρελαθεί με την υφή της. Με τα δείγματα φυσικά δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για την αποτελεσματικότητα μιας κρέμας ματιών, οπότε καταχάρηκα όταν έλαβα αυτό το travel size που παρόλο που το χρησιμοποιώ εδώ και 3 εβδομάδες δεν λέει να τελειώσει. Φανταστική κρέμα, εξαιρετικά ενυδατική χωρίς να είναι καθόλου βαριά, όσο την χρησιμοποιώ τόσο περισσότερο την αγαπάω και ίσως τελικά να την αγοράσω παρόλο που είναι κάπως ακριβή.


REN Glycolactic Radiance Renewal Mask and Wake Wonderful Night-Time Facial
REN Glycolactic Radiance Renewal Mask and Wake Wonderful Night-Time Facial

Τι να πρωτοπείς για τη REN Skincare και τα προϊόντα της. Ό,τι κυκλοφορεί αυτή η εταιρεία είναι καινοτόμο, αποτελεσματικό και φυσικά γίνεται ανάρπαστο. Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα ένα δεύτερο travel size σωληνάριο από τη γνωστή σε όλες μας Glycolactic Radiance Renewal Mask και ταυτόχρονα εισήγαγα στη ρουτίνα μου τo Wake Wonderful Night-Time Facial. Ως φανατική λάτρης των AHA έχω ξετρελαθεί με τη μάσκα η οποία πραγματικά είναι θαυματουργή και τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσες νιώθουν κάπως θαμπό το δέρμα τους και θέλουν να το βοηθήσουν να επανακτήσει τη λάμψη του. Το ίδιο λαμπερή βέβαια νιώθω όταν ξυπνάω το πρωί έχοντας κοιμηθεί με τη Wake Wonderful, μόνο που εκτός από λαμπερό βλέπω το πρόσωπο μου και αρκετά ενυδατωμένο και απαλό. Όταν τελειώσουν σίγουρα θα τις αναζητήσω στο αγαπημένο μου pharmacydepot που τις έχει με 40% έκπτωση.


Banila Co. Clean it Zero Cleansing Balms
Banila Co. Clean it Zero Cleansing Balms

Μετά τα cleansing oils ήρθε η μόδα των cleansing balms! Δυο travel size συσκευασίες του cult πλέον Clean it Zero από την κορεάτικη Banila Co. έχουν μπει μόνιμα στην καθημερινότητα μου. Με ένα ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο κυριολεκτικά λιώνει το makeup, η μάσκαρα, τα πάντα. Τα θέλω σίγουρα και σε full size. Το ροζ είναι το κλασσικό και το πράσινο περιέχει resveratrol, ένα αντιοξειδωτικό συστατικό ιδανικό για την αντιμετώπιση των ελευθέρων ριζών.


Osis+ Tame Wild Smoothing Anti-Frizz cream
Osis+ Tame Wild Smoothing Anti-Frizz cream

Πάμε σε μια styling cream από τη σειρά Osis+ της Schwartzkopf Professional την οποία χρησιμοποιώ ανελλιπώς στη θέση της αγαπημένης μου κρέμας για μπούκλες από την Sunsilk. Νομίζω ότι αυτή τη φορά βρήκα ένα δυνατό ανταγωνιστή της Sunsilk  στην κρέμα Tame Wild. Καταπολεμά το φριζάρισμα που εννοείται ότι τώρα το χειμώνα με έχει κατα-ταλαιπωρήσει και δίνει στις μπούκλες μου νεύρο χωρίς να τις κοκαλώνει δίνοντας ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.


Mio Liquid Yoga Restorative Bath Soak
Mio Liquid Yoga Restorative Bath Soak

Ξεκίνησε με το brand Mama Mio, μια σειρά προϊόντων περιποίησης για εγκύους και συνέχισε με το brand Mio μια σειρά προϊόντων fitness και wellbeing. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας είναι ο στόχος της εταιρείας Mio Skincare: να σου χαρίσει σφριγηλό δέρμα για πάντα. Από αυτήν την εταιρεία και τη σειρά Mio έλαβα ένα travel size του Liquid Yoga Restorative Bath Soak. "Warning: Μay cause relaxation & happiness" γράφει στο μπουκάλι και όταν το διαβάζω δε μπορώ να μη χαμογελάσω. Οι μυς μου πάντως σίγουρα χαίρονται και πάνε χαλαρωμένοι για ύπνο μετά από ένα ωραίο ντους και μασάζ με αυτό το προϊόν που περιέχει άρνικα, το top φυτικό συστατικό για καταπράυνση των καταπονημένων μυών ύστερα από άθληση, αλλά και άλατα Epsom σε υγρή μορφή και αιθέρια έλαια.

Αυτά ήταν τα travel sized προϊόντα που χρησιμοποίησα αυτό το μήνα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου