Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Winter 2016 Cherrybox

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Σήμερα είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω το καινούργιο κουτάκι που ετοίμασε το Cherrybox για το φετινό χειμώνα, ένα κουτάκι για το οποίο είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Το παράγγειλα χωρίς πολύ σκέψη από τα πρώτα λεπτά που κυκλοφόρησε, κάτι που κάνω εξάλλου εδώ και αρκετό καιρό γιατί εμπιστεύομαι απόλυτα τις όμορφες επιλογές του Cherrybox που πάντα είναι μια και μια, όμως αυτή τη φορά το sneak peek που κυκλοφόρησε μερικές μέρες πριν την αποστολή των κουτιών ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Είμαι σίγουρη ότι πρέπει να ακολούθησε ένας ξαφνικός πανικός από παραγγελίες από τη στιγμή που είδαν όλες στο sneak peek το κολεγιόπαιδο (Frat Boy) να εμφανίζεται πάνω στο κουτί και να διακρίνονται στην φωτογραφία δυο λέξεις: THE BALM.

Cherrybox Winter 2016 Box
Cherrybox Winter 2016 Box

Ένα υπέροχο άρωμα πλημμύρισε το χώρο όταν άνοιξα το κουτάκι, μα τι ωραία μυρωδιά σκέφτηκα, ποια να είναι άραγε. Η απορία μου λύθηκε διαβάζοντας στην ενημερωτική κάρτα ότι το κουτί είναι αρωματισμένο με το Eau de toillete Pomegranate της Blue Scents.

Cherrybox Winter 2016 Box
Cherrybox Winter 2016 Box

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικότερα τι περιέχει το χειμωνιάτικο Cherrybox!

The Balm Cosmetics - Frat Boy Blush
Πρώτο και καλύτερο, φυσικά το σταρ προϊόν του κουτιού από μια εταιρεία για την οποία δεν χρειάζονται συστάσεις. Το Frat Boy Blush από την εταιρεία Τhe Balm με τις γνωστές vintage χάρτινες συσκευασίες, αυτό το όμορφο κολεγιόπαιδο έρχεται να χαρίσει στα μάγουλα μας ένα ροζ-κοραλί, ένα υπέροχο ματ χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

The Balm Cosmetics - Frat Boy Blush
The Balm Cosmetics - Frat Boy Blush

Blue Scents - Κρέμα Χεριών
Αγαπάμε τις ελληνικές εταιρείες αλλά η Blue Scents μας έχει κερδίσει όχι μόνο γιατί είναι ελληνική αλλά και γιατί οι μυρωδιές της, τα αρώματα αλλά και η ποιότητα των προϊόντων της μας έχουν καταγοητεύσει. Μια κρέμα χεριών με το άρωμα Pomegranate έτυχε στο δικό μου κουτάκι, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά αν έχει το ίδιο άρωμα με το Eau de Toillete θα την λατρέψω σίγουρα.

Blue Scents - Hand Cream
Blue Scents - Hand Cream

Grigi - Θεραπεία νυχιών
Την ελληνική εταιρεία Grigi την είχαμε συναντήσει παλιότερα σε κάποια κουτάκια του Cherrybox. Αυτή τη φορά το Cherrybox έχει βάλει στόχο να μας χαρίσει όμορφα και περιποιημένα νύχια με τις θεραπείες της Grigi. Στο δικό μου κουτάκι έτυχε το Gel Effect Top Coat, ένα top coat που δίνει εφέ gel χωρίς όμως να επιβαρύνει τα νύχια. Σε άλλα κουτάκια μπορεί να συναντήσετε άλλες θεραπείες όπως την Miracle 5 in1, το Base Top Coat ή το Peel Off Base Coat.

Grigi Gel Effect Top Coat
Grigi - Gel Effect Top Coat

Holika Holika - Μάσκα προσώπου σε φύλλο
Είχα ακούσει εδώ και καιρό ότι είχε προσγειωθεί η Κορεάτικη Holika Holika στο e-shop του Cherrybox και περίμενα πως και πως να τη δω να κάνει την εμφάνιση της σε κάποιο κουτάκι. Επιτέλους λοιπόν έφτασε και μάλιστα εις διπλούν! Πρώτο προϊόν, μια μάσκα από τις γνωστές Sheet Masks, ένα trend που ξεκίνησε φυσικά από την Κορέα. Στο δικό μου κουτάκι έτυχε μια μάσκα με μύρτιλλο για ενέργεια και θρέψη, ενώ κυκλοφορούν και κουτάκια με άλλες τυχαίες επιλογές (με ρόδι, με αλόη, με μέλι ή με ντομάτα).

Holika Holika Blueberry Mask Sheet
Holika Holika Blueberry Mask Sheet and Snail Emulsion

Holika Holika - Snail Emulsion
Δυο trends που ήρθαν από τη Κορέα συναντώνται στο δεύτερο προϊόν της Holika Holika. Το πρώτο είναι η χρήση του εκκρίματος σαλιγκαριού σε διάφορα κυρίως αντιγηραντικά προϊόντα. Το δεύτερο είναι η χρήση των essenses/emulsions ως ένα ένα νέο βήμα περιποίησης που προστίθεται ανάμεσα στο toner και στο serum. Το essence είναι κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δυο, συνήθως έχει την υφή λοσιόν αλλά ταυτόχρονα περιέχει και τα ενεργά συστατικά ενός serum. To emulsion είναι λίγο πιο παχύρρευστο από το essence, μοιάζει πολύ περισσότερο με serum. Το συγκεκριμένο emulsion περιέχει έκκριμα από μαύρο σαλιγκάρι και συστατικά μαργαριταριού και προσφέρει αντιγήρανση και ενυδάτωση.

Odeia - Rinse off Gel Cleanser for brilliant complexion
Η παρουσία της Odeia στο χειμωνιάτικο κουτάκι του Cherrybox ίσως να επισκιάστηκε λίγο από την εμφάνιση του προϊόντος από The balm, όμως δε μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου που μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω μια νέα Ελληνική εταιρεία που είμαι σίγουρη ότι θα κάνει αίσθηση. Με μια μικρή αναζήτηση που έκανα για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες έμαθα ότι έμπνευση της εταιρείας αποτέλεσε η ιδιαίτερη πατρίδα των δημιουργών της, η όμορφη πόλη των Τρικάλων, μια περιοχή με θαυμαστή χλωρίδα. Τα καλλυντικά της εταιρείας είναι απολύτως φυσικά και οικολογικά με διεθνείς πιστοποιήσεις και cruelty free. Ήδη έχουν αποκτήσει φανατικές και πιστές πελάτισσες οι οποίες έχουν ξεχωρίσει κάποια προϊόντα όπως το Intense Protection Serum.
 
Το κουτάκι του Cherrybox περιείχε ένα gel καθαρισμού με αλόη και μύρτιλλο το οποίο υπόσχεται καθαρισμό της επιδερμίδας χωρίς να την αφυδατώνει. Πάντα ρίχνω μια ματιά στα συστατικά ενός καινούργιου προϊόντος και το γεγονός ότι δε βλέπω SLS (sodium laureth sulfate) μου επιβεβαιώνει πριν καλά καλά δοκιμάσω το προϊόν ότι αυτή η υπόσχεση θα είναι αληθινή.

Odeia - Rinse off Gel Cleanser for brilliant complexion
Odeia - Rinse off Gel Cleanser for brilliant complexion

Toppik - Νανοινες Φυσικής Κερατίνης
Σίγουρα αυτό είναι το πιο περίεργο αλλά ίσως και το πιο χρήσιμο για κάποιες προϊόν του κουτιού. Σε μένα πάντως θα είναι σίγουρα χρήσιμο, ειδικά όταν κάποιες φορές καθυστερώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου και πετάγονται μια δυο λευκές τριχούλες στο στεφάνι που θέλω να καλύψω. Η αμερικάνικη εταιρεία Toppik δημιούργησε αυτό το προϊόν με νανοινες φυσικής κερατίνης, ένα φυσικό και ασφαλές προϊόν που προσκολλάται με το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών στην τρίχα κάνοντας την να δείχνει πιο πυκνή. Έχεις λοιπόν ένα προϊόν 2 σε 1, και πυκνότερη τρίχα και κάλυψη των λευκών. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

Toppik - Hair Building Fibers
Toppik - Hair Building Fibers

Πως σας φαίνεται το κουτάκι; Και τι να πούμε για τη συλλογική αξία του κουτιού που, μόνο με το ρουζάκι από The Balm, έχει σχεδόν καλυφθεί η τιμή του κουτιού που ανέρχεται στα 20€ με δωρεάν μεταφορικά. Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.

Μη ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Χριστουγεννιάτικο Giveaway που τρέχει στη σελίδα του blog στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου