Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Start Fresh with Glowbox #FreshStart

Καλή χρονιά κορίτσια με ανεβασμένο ηθικό και δύναμη για καινούργια ξεκινήματα! Είναι πλέον κλισέ ο Ιανουάριος να χαρακτηρίζεται ως ο μήνας των αποφάσεων και των μεγαλεπήβολων σχεδίων. Ποια από αυτά τα σχέδια τελικά θα υλοποιηθούν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για ρεαλιστικά σχέδια, αυτά που με την κατάλληλη φροντίδα και κυρίως με καλή διάθεση είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Είστε λοιπόν έτοιμες; Let's Start Fresh παρέα με το Glowbox!

Glowbox #FreshStart January-February 2017
Glowbox #FreshStart January-February 2017

Το κουτάκι του Glowbox αυτό το δίμηνο σκοπεύει να μας βοηθήσει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, ένα Fresh Start που θα μας κάνει να ακτινοβολούμε από φρεσκάδα. Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι, ειδικά όταν έχεις να δοκιμάσεις μια γκάμα από νέα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, όλα εξαιρετικής ποιότητας και πλούσια σε φυσικά συστατικά.

Glowbox #FreshStart January-February 2017
Glowbox #FreshStart January-February 2017


Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα-ένα. Και είναι όλα ένα κι ένα! Και είναι όλα full sized!! Και προϊόντα περιποίησης και προϊόντα μακιγιάζ!!!

Σε αυτό το κουτάκι, 4 από τα 5 brands είναι εντελώς καινούργια, δεν τα έχω ξανασυναντήσει και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό!
Η εταιρεία: Η Aqua Mineral Spa είναι μια premium σειρά καλλυντικών  η οποία διανέμεται εδώ στην Ελλάδα από την εταιρεία T.A. Cosmetics. Τα Aqua Mineral με προέλευση από το Ισραήλ, περιέχουν μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα αλλά και πολλά ακόμα πολύτιμα φυσικά συστατικά από όλον τον κόσμο, ενώ είναι cruelty free και απαλλαγμένα από SLS/SLES και parabens.
Το προϊόν: Μια πολυχρηστική κρέμα για τα χέρια και το σώμα με πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως έλαια από αβοκάντο, ελιά και jojoba και αναπλαστικά συστατικά όπως βιταμίνη Ε και άλγη Dunaliella, θα μου παρέχει πλούσια ενυδάτωση που είναι απαραίτητη όλο το χρόνο.

Aqua Mineral - Velvet Touch Hand & Body Lotion Delicate Dew
Aqua Mineral - Velvet Touch Hand & Body Lotion Delicate Dew

Η εταιρεία: Η Fruits & Fleurs «olive» είναι μια ελληνική premium σειρά φυσικών καλλυντικών με βάση το ελληνικό βιολογικό λάδι ελιάς. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το τμήμα R&D της εταιρείας δουλεύει αναπτύσσοντας καινοτόμες και αποτελεσματικές συνθέσεις, ενώ στη μονάδα παραγωγής της εταιρείας δημιουργούνται υψηλής αισθητικής συσκευασίες με υλικά που σέβονται το περιβάλλον.
Το προϊόν: Ένα κρεμώδες gel για βαθύ καθαρισμό με αντισηπτικές ιδιότητες και ήπιους αφριστικούς παράγοντες είναι ό,τι πρέπει για να αποκτήσουμε ένα πρόσωπο που τρίζει από καθαριότητα χωρίς να έχει αφυδατωθεί. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!

Fruits & Fleurs "Olive" - Creamy Gel Antiseptic Face Cleanser
Fruits & Fleurs "Olive" - Creamy Gel Antiseptic Face Cleanser

Η εταιρεία: Από την λέξη "Κάλλος" γεννήθηκε το όνομα της ελληνικής εταιρείας  Kallynsis. Τα προϊόντα ομορφιάς και ατομικής φροντίδας της εταιρείας αποτελούνται από φυσικά και βιολογικά συστατικά υψηλής ποιότητας συνδυασμένα σε φόρμουλες φιλικές προς το δέρμα και το περιβάλλον. Δεν περιέχουν Parabens, μεταλλαγμένες πρώτες ύλες και είναι cruelty free.
Το προϊόν: Μια κρέμα νυκτός με βλαστοκύτταρα και υαλουρονικό για ανάπλαση και ενυδάτωση αλλά και αντιοξειδωτικά συστατικά όπως εκχυλίσματα ροδιού είναι ο,τι πρέπει είτε για καθημερινή χρήση από τις πιο ώριμες επιδερμίδες είτε σαν night mask, μια στο τόσο, για τις πιο νεανικές (προσέχουμε για να έχουμε!)

Kallynsis - Night Cream Renaissance
Kallynsis - Night Cream Renaissance

Από την περιποίηση στο μακιγιάζ. Πάμε σε άλλη μια άγνωστη σε μένα εταιρεία!
Η εταιρεία: H KOΜΠΕ ΑΕ είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία έχει αρκετά χρόνια στο χώρο αλλά μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε το δικό της brand που ειδικεύεται στην περιποίηση νυχιών. Έμπνευση του IRIS η επτάχρωμη θεότητα Ίριδα χαρίζει το όνομα της στο brand και κοσμεί το λογότυπο του με τα χρυσά της φτερά και τα φτερωτά της σανδάλια. Τα ονόματα των βερνικιών ευφάνταστα και όλα εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία, οι συσκευασίες τους όμορφες με διπλό καπάκι για μεγαλύτερη ασφάλεια και με πινέλο τελευταίας τεχνολογίας.
Το προϊόν: Ένα βαθύ σκούρο μπλε σαν το χρώμα του σκοτεινού βυθού της θάλασσας, δε θα μπορούσε να έχει πιο ταιριαστό όνομα από το Avissos. Άβυσσος η ψυχή της beauty addict!

Iris - Nail Polish in Avissos
Iris - Nail Polish in Avissos

Το τελευταίο προϊόν μακιγιάζ από μια αγαπημένη εταιρεία την οποία έχουμε ξαναδεί σε αρκετά κουτάκια του Glowbox, την αγγλική Models Own, έρχεται να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές, και είναι το Colour Lip-stix, ένα μηχανικό μολύβι που υπόσχεται ενυδάτωση, έντονο χρώμα και διάρκεια ενώ δεν χρειάζεται ξύσιμο. Κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις που ποικίλουν από κουτάκι σε κουτάκι. Στο δικό μου έτυχε η απόχρωση Ravishing Red, μια σκούρα κόκκινη, χειμερινή απόχρωση.

Models Own - Colour Lip-Stix in Ravishing Red
Models Own - Colour Lip-Stix in Ravishing Red

Η άποψη μου
Ένα από τα καλύτερα κουτάκια μας παρουσίασε για άλλη μια φορά το Glowbox, με 5 full size προϊόντα από καινούργιες εταιρείες και με ισορροπία προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ. Η τιμή του στα 26€ μαζί με τα μεταφορικά (27€ με αντικαταβολή) είναι πολύ καλή ευκαιρία αν σκεφτείς ότι η συνολική αξία των προϊόντων ξεπερνάει τα 60€.

Glowbox #FreshStart January-February 2017
Glowbox #FreshStart January-February 2017

Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένη αλλά, αν ήθελα να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, θα έλεγα ότι κάτι του έλειπε και ότι ήθελε ένα τουλάχιστον προϊόν-κράχτη για να γίνει πιο λαμπερό. Σίγουρα ένα αρκετά γνωστό και αρκετά επιθυμητό προϊόν, από ένα δημοφιλές brand, θα απογείωνε τις πωλήσεις του κουτιού, παραδείγματος χάρη κάποιο brush set της Real Techniques θα έσπρωχνε από νωρίς περισσότερες κοπέλες στο checkout (γιατί 26€ δεν είναι και λίγα). Και επειδή κάποιες φορές οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες, θα σας θυμίσω πρόσφατο παράδειγμα ανταγωνιστικής εταιρείας η οποία σε ένα teaser αποκάλυψε ότι το κουτάκι της περιείχε ένα πολύ "δυνατό" προϊόν μακιγιάζ από πασίγνωστη εταιρεία δημιουργώντας τεράστιο ενθουσιασμό και πουλώντας σαν τρελό πριν καλά καλά γίνει γνωστό το υπόλοιπο περιεχόμενο του κουτιού.

Εσείς λάβατε το κουτάκι #FreshStart; Πως σας φάνηκε; Οι συνδρομές είναι ακόμα ανοικτές εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου