Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Glowbox is Back in Town

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Ενώ ημερολογιακά μπορεί να βρισκόμαστε στο φθινόπωρο, το καλοκαίρι καλά κρατεί και το μόνο που μας ενοχλεί είναι η επιστροφή μας στο θόρυβο της πόλης και στους έντονους ρυθμούς του γραφείου. Για να γίνει όμως πιο ομαλή η μετάβαση μας στη ρουτίνα, φρόντισε το Glowbox να μας ετοιμάσει ένα πολύ χρήσιμο κουτάκι.

Σήμερα λοιπόν, θα σας παρουσιάσω το κουτί ομορφιάς "Back in Town" από το Glowbox. Το συνδρομητικό κουτάκι που κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες και πλέον μας έχει γίνει συνήθεια, έρχεται αυτή τη φορά να μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε στη γεμάτη άγχη και ευθύνες καθημερινότητα.


Glowbox #BackinTown box
Glowbox #BackinTown box

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα του κουτιού (για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επιλέξετε πάνω στον τίτλο κάθε προϊόντος το link στο e-shop του Glowbox).

Τι μας υποσχέθηκε το Glowbox στο newsletter του; Τρία προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης!


BLUE SCENTS - Body Balsam Mystic Bouquet
BLUE SCENTS - Body Balsam Mystic Bouquet
BLUE SCENTS - Body Balsam Mystic Bouquet (full size)
Εμπλουτισμένο με έλαιο αργκάν, ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια, αυτό το body balsam από την ελληνική Blue Scents προορίζεται για να θρέψει και να ενυδατώσει τέλεια την αφυδατωμένη από τα καλοκαιρινά μπάνια επιδερμίδα μας. Με απαλό άρωμα λουλουδιών δε μπορείς παρά να το λατρέψεις.


Aeolis - Repairing Hair Mask
Aeolis - Repairing Hair Mask
AEOLIS Μάσκα Επανόρθωσης Μαλλιών Με Βιολογικό Λάδι Ελιάς & Πρωτεΐνες Μεταξιού (full size)
Άλλο ένα προϊόν περιποίησης, αυτή τη φορά για τα ταλαιπωρημένα μας μαλλιά, είναι μια μάσκα από την ελληνική εταιρεία Aeolis. Και εδώ συναντάμε έλαιο αργκάν και ελαιόλαδο αλλά στη συνταγή έχουν προστεθεί ακόμα πρωτεΐνες μεταξιού, έλαιο ηλίανθου, πανθενόλη και λεκιθίνη.


FRUITS & FLEURS "OLIVE" - Lip Balm 8spf
FRUITS & FLEURS "OLIVE" - Lip Balm 8spf
FRUITS & FLEURS "OLIVE" - Lip Balm 8spf (full size)
Τελευταίο προϊόν περιποίησης, ένα lip balm με αντηλιακό δείκτη προστασίας, ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες χωρίς χρώμα και άρωμα, με ματ υφή που το κάνει ιδανικό και για άντρες.


Να και τα δυο προϊόντα μακιγιάζ για τα οποία γνωρίζαμε ήδη από τα sneak peeks του Glowbox!


AQUA MINERAL SPA - Solo Satin Eye Shadow Grey Brown
AQUA MINERAL SPA - Solo Satin Eye Shadow Grey Brown
AQUA MINERAL SPA - Solo Satin Eye Shadow Grey Brown (full size)
Μια σκιά από την Aqua Mineral Spa, σε μια κολακευτική για όλες τις επιδερμίδες (εκτός ίσως από τις πολύ σκουρόχρωμες) γκρι-καφέ απόχρωση, ιδανική για ένα nude μακιγιάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το κινητό βλέφαρο ή κάτω από το κόκαλο του ματιού για να δώσει ένταση στο βλέμμα.


ECO TOOLS Ultimate Shade Duo
ECO TOOLS Ultimate Shade Duo
ECO TOOLS Ultimate Shade Duo (full size)
Δυο πολυχρηστικά πινέλα, ένα full shadow Brush και ένα Precision Blending Brush από την Eco Tools, είναι το τέλειο σετ για να απλώσεις τις σκιές σου.

Τέλος, δυο extra προϊόντα που πηγαίνουν το φθινοπωρινό pampering σε άλλο επίπεδο!


ANATOMICALS - Cruisin For a Snoozin Sleep Balm
ANATOMICALS - Cruisin For a Snoozin Sleep Balm
ANATOMICALS - Cruisin For a Snoozin Sleep Balm (full size)
Δεν είχα ποτέ δυσκολία στον ύπνο, καθώς σε καθημερινή βάση, μετά από 10-12 ώρες δουλειάς πέφτω ξερή στο κρεββάτι. Τα Κυριακάτικα βράδια όμως που είμαι πιο ξεκούραστη βρίσκω τον εαυτό μου πολλές φορές να μετράει προβατάκια, οπότε μπορεί και να μου φανεί χρήσιμο αυτό το πολύ ενδιαφέρον smart item που βρήκα στο κουτάκι. Είναι ένα sleep balm με ηρεμιστικά, αιθέρια έλαια από λεβάντα και λεμόνι από την Anatomicals.


ANATOMICALS - Pose. Pose. Pose. For the Close Up Pose. Botanical Hydrating Rose Face Mask
ANATOMICALS - Pose. Pose. Pose. For the Close Up Pose. Botanical Hydrating Rose Face Mask
ANATOMICALS - Pose. Pose. Pose. For the Close Up Pose. Botanical Hydrating Rose Face Mask (full size)
Τέλος, μια ενυδατική μάσκα σε υφασμάτινο φύλλο (sheet mask) της Anatomicals, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο, αλόη και υαλουρονικό οξύ, είναι το ιδανικό προϊόν για να επαναφέρουμε στο πρόσωπο τη χαμένη του λάμψη και να απομακρύνουμε κάθε σημάδι ξηρότητας.


Glowbox #BackinTown box
Glowbox #BackinTown box

Το Glowbox, με το "Back in Town" κουτί, έκανε και αυτή τη φορά εξαιρετικές επιλογές. Όλα τα προϊόντα του είναι full size και όλα εκτός ίσως από το sleep balm, είναι πολύ χρηστικά. Θετικό είναι το γεγονός ότι υπήρχαν 2 προϊόντα μακιγιάζ, κάτι που θα ικανοποιήσει πολλά κορίτσια που προτιμούν το μακιγιάζ από την περιποίηση. Θα ήθελα μόνο να συναντήσω προϊόντα και από άλλες εταιρείες καθώς σχεδόν όλα τα brands που είδα σε αυτό το κουτί τα έχω ξαναδεί πολλές φορές σε προηγούμενα κουτάκια.

Εσείς πήρατε το "Back in Town" κουτί του Glowbox; Οι συνδρομές είναι ακόμα ανοικτές και μπορείτε με 24€ + 2€ μεταφορικά (+1€ αν προτιμήσετε αντικαταβολή) να το παραγγείλετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου