Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Pharmacy Haul - Ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα κάνω ένα unboxing του πακέτου με προϊόντα που έλαβα πρόσφατα για δοκιμή από το online φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr. Πάμε αμέσως να τα δούμε!

Pharmacy Haul from ofarmakopoiosmou
Pharmacy Haul from ofarmakopoiosmou

Eviol Care Face & Eye Cream Ενυδατική Κρέμα Προσώπου & Ματιών
Το brand Eviol το γνώριζα από τα επιτυχημένα συμπληρώματα διατροφής, ιδιαίτερα από τις μαλακές κάψουλες με βιταμίνη Ε που κάποτε τις χρησιμοποιούσα ακόμα και στο πρόσωπο μου σαν θεραπεία. Εκτός από τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα όμως, η σειρά Eviol προσφέρει και προϊόντα περιποίησης όπως η κρέμα ημέρας για πρόσωπο και μάτια αλλά και το γαλάκτωμα καθαρισμού που τη συνοδεύει. Εμπλουτισμένη με βιταμίνες Ε + Α και μαλακτικούς παράγοντες, η Eviol Care Face & Eye Cream είναι μια κρέμα ημέρας ιδανική για όλες τις επιδερμίδες η οποία προσφέρει αντιοξειδωτική, ενυδατική και αντιγηραντική δράση.

Eviol Care Face & Eye Cream
Eviol Care Face & Eye Cream

Ακολουθεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με την υπερπολύτιμη Εχινάκεια για φυσική ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Η εχινάκεια είναι ένα βότανο το οποίο προστατεύει από τα κρυολογήματα και τις ιώσεις και το οποίο χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Είναι όμως πανάκριβο για να το αγοράσεις αποξηραμένο και επίσης έχει απαίσια γεύση για να το πιεις μόνο του σαν αφέψημα. Έτσι, καταφεύγω συνήθως στη λύση του συμπληρώματος διατροφής είτε μόνο με εχινάκεια είτε σε συνδυασμό με βιταμίνη C.

Naturactive Εχινάκεια Συμπλήρωμα Διατροφής
Naturactive Εχινάκεια Συμπλήρωμα Διατροφής

Και δυο δείγματα!

Klorane Eau Demaquillant
Από την Klorane, ένα νερό ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια το οποίο ενδείκνυται για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Darphin Tangerine, Mandarine Aromatic Care - Organic
Τέλος, από την αγαπημένη μου Darphin, ένα προϊόν από τη σειρά Essential Oil Elixirs, το Mandarine Aromatic Care είναι πλούσιο σε αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών για ευεξία και ενέργεια και υπόσχεται να ενισχύσει τη φυσική λάμψη του προσώπου και να ανανεώσει την ελαστικότητα του.

Klorane Eau Demaquillant and Darphin Tangerine, Mandarine Aromatic Care - Organic
Klorane Eau Demaquillant and Darphin Tangerine, Mandarine Aromatic Care - Organic

Το φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr, για το οποίο σας έχω μιλήσει και σε παλαιότερες αναρτήσεις, έχει γίνει πλέον ο αγαπημένος μου online προορισμός για αγορές δερμοκαλλυντικών. Κάντε subscribe στο newsletter και στα social media (facebook, instagram, twitter) του φαρμακείου για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις προσφορές και τους αρκετά συχνούς διαγωνισμούς του.

Έχω ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές και σύντομα θα κάνω σχετική ανάρτηση με τις εντυπώσεις μου. Σε ποιο προϊόν θα θέλατε να κάνω κάποιο αναλυτικό review; Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου