Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Korres New-ins and Giveaway

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Είμαι πάλι εδώ με μια σύντομη παρουσίαση των νέων προϊόντων από την εταιρεία Korres. Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη σε αυτήν την αγαπημένη ελληνική εταιρεία και παρακολουθώ με μεγάλο ενθουσιασμό τις νέες κυκλοφορίες της που ως συνήθως έρχονται σε μορφή τσουνάμι.

Korres Limited Summer Collection 2018
Korres Limited Summer Collection 2018

Έτσι πριν από μερικές εβδομάδες η Korres κυκλοφόρησε μια μεγάλη ποικιλία από νέα προϊόντα, όπως καινούργιες προσθήκες στη σειρά Pure Greek Olive η οποία εμπλουτίστηκε με νέα αφρόλουτρα αλλά και αντηλιακά προσώπου και σώματος, lip balms και ένα lip oil που μου κέντρισε το ενδιαφέρον να δοκιμάσω.


Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η limited edition καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Korres. Πρώτα από όλα, τα lipgloss που φέτος κάνουν δυναμική επιστροφή στη μόδα και στο νεσεσέρ μας. Μια νέα σειρά λοιπόν έρχεται να μας χαρίσει χείλη ζουμερά και γεμάτα. Μετά τα καταπληκτικά Morello lipstick έρχονται τα Morello Voluminous Lipgloss σε 8 υπέροχες γήινες αποχρώσεις. Χείλη απαλά, ενυδατωμένα, με πλούσιο χρώμα και, το σημαντικότερο, χείλη που δεν κολλάνε. Τα δοκίμασα και ενθουσιάστηκα! Με έλαιο από βύσσινο Morello, σφαιρίδια υαλουρονικού οξέως και ceramides που εγκλωβίζουν το νερό, θρέφουν και δίνουν όγκο στα χείλη.

Korres Morello Voluminous Lipgloss in Blushed Pink and Honey Nude
Korres Morello Voluminous Lipgloss in Blushed Pink and Honey Nude

Τη σκυτάλη παίρνουν τα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών με πρώτο το Minerals precision brow pencil. Με σχεδίαση πανομοιότυπη με αυτή του θρυλικού αλλά ακριβούτσικου brow definer της Anastasia Beverly Hills, αυτό το μηχανικό μολύβι φρυδιών μπορεί να θεωρηθεί το ιδανικό dupe αν και λίγο πιο σκληρό στην εφαρμογή από ότι περίμενα.

Korres Minerals precision brow pencil in Medium shade
Korres Minerals precision brow pencil in Medium shade

Ακολουθεί, η Minerals tinted brow mascara. Μια πολύ πρακτική μάσκαρα φρυδιών, χρωματίζει και σταθεροποιεί τα φρύδια για 12 τουλάχιστον ώρες. Έχει πολύ ανάλαφρη σύνθεση και σχηματίζει τα φρύδια χωρίς να τα σκληραίνει.

Korres Minerals Tinted Brow Mascara in Medium Shade
Korres Minerals Tinted Brow Mascara in Medium Shade

Τέλος, από μια καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ δε θα μπορούσε να λείπει το μπρόνζερ. Με το Cocoa & Coconut Bronzer Sun Kissed Looks Luminous Finish έχεις ηλιοκαμένη όψη και φυσική λάμψη με ένα απλό πέρασμα. 

Korres Cocoa & Coconut Bronzer Sun Kissed Looks Luminous Finish in Light Shade
Korres Cocoa & Coconut Bronzer Sun Kissed Looks Luminous Finish in Light Shade

Και τώρα ο διαγωνισμός μας!!!
Όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα της νέας συλλογής Korres (με δικές σας επιλογές στις αποχρώσεις) μπορούν να γίνουν δικά σας παίρνοντας μέρος στο giveaway που ακολουθεί. Τα βήματα είναι απλά.

1) Κάνετε Like στη σελίδα του blog στο Facebook
2) Κάνετε Like και Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού (τα extra shares δεν υπολογίζονται ως extra συμμετοχές)
Αυτά τα βήματα είναι υποχρεωτικά και εξασφαλίζουν την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.

Extra συμμετοχές μπορείτε να κερδίσετε κάνοντας τα ακόλουθα:
1) Follow στη σελίδα του Fabulous and Glowing στο Instagram και σχόλιο στη φώτο κάνοντας tag μια φίλη σας. (1 extra συμμετοχή)
2) Γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλη αυτού του ιστότοπου") και αφήστε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση (1 extra συμμετοχή)

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Κυριακή 6 Μαΐου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθεί ο νικητής (στην ίδια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο Facebook) με τον οποίο θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίος θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 72 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο του.

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!

*** GIVEAWAY CLOSED ***
Ο διαγωνισμός μας έληξε! Η τυχερή που κερδίζει τα προϊόντα Korres είναι η Ελίνα Σαουλίδη, η οποία θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου μέσα σε 72 ώρες για να κανονίσουμε πως θα παραλάβει το δώρο της.👏👏👏
Σας ευχαριστώ όλους για την μεγάλη συμμετοχή, σύντομα επανέρχομαι με νέο giveaway για αυτό μείνετε συντονισμένοι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου