Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Pharmacy Haul - Ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας, γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλά!!! Οι διακοπές του Πάσχα κρατάνε λίγο μα τόσο λίγο, δεν συμφωνείτε; Πριν προλάβεις να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου έχεις κιόλας επιστρέψει και έχεις γυρίσει στην βαρετή καθημερινότητα. Πίσω στα δικά μας λοιπόν με άλλο ένα unboxing από το αγαπημένο μου φαρμακείο Ofarmakopoiosmou.gr. Πρόσφατα έλαβα ένα πακέτο με προϊόντα skincare και σας τα παρουσιάζω αμέσως.

Pharmacy Haul from Ofarmakopoiosmou.gr
Pharmacy Haul from Ofarmakopoiosmou.gr

Synchroline Synchrovit C, Συμπυκνωμένος Αντιγηραντικός Ορός με Βιταμίνη C

Είχα αναφερθεί και παλαιότερα σε αυτή τη θεραπεία σε μορφή ορού με βιταμίνη C από την εταιρεία Synchroline. Λίγο πριν βγείτε στις παραλίες λοιπόν, καλό είναι να κάνετε μια τέτοια θεραπεία για να ενισχύσετε την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας σας στην ηλιακή ακτινοβολία. Η θεραπεία αυτή κρατάει ένα μήνα και την ξεκινάω αμέσως έτσι ώστε τον Ιούνιο να είμαι έτοιμη για βουτιές. Καλό είναι να επαναληφθεί η θεραπεία και μετά το καλοκαίρι για να σβηστούν τυχόν πανάδες και δυσχρωμίες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από την συνεχή έκθεση στον ήλιο.

Synchroline Synchrovit C
Synchroline Synchrovit C

Apivita Suncare Anti-Wrinkle SPF30, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου ελαφριάς υφής

Μια μίνι συσκευασία της νέας αντηλιακής και ταυτόχρονα αντιρυτιδικής κρέμας από την εταιρεία Apivita. Σε αυτήν την κρέμα ελαφριάς υφής και ματ αποτελέσματος, το εκχύλισμα φύλλων ελιάς βοηθάει στην πρόληψη και μείωση των ρυτίδων ενώ η τεχνολογία 3D PRO-ALGAE, το υαλουρονικό οξύ και η πανθενόλη προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία από τη φωτογήρανση. Φυσικά και οργανικά φίλτρα σου προσφέρουν ιδανική προστασία από τις ακτινοβολίες UVA και UVB και όλα αυτά χωρίς την ύπαρξη βλαβερών parabens, silicons και mineral oils.

Apivita Suncare Anti-Wrinkle SPF30
Apivita Suncare Anti-Wrinkle SPF30

Και φυσικά τα δειγματάκια μας! Τρία δείγματα από την ελληνική εταιρεία Tecnoskin, μια αντιγηραντική κρέμα ματιών, μια αντηλιακή και ένα αφρώδες gel καθαρισμού, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα αυτήν την εταιρεία δερμοκαλλυντικών με μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις δοκιμές!

Tecnoskin Sun Protect Soft Touch SPF30
Tecnoskin Revive Complete Anti Aging Eye Cream 
Tecnoskin Tecneal Purifying Foaming Wash
 
Tecnoskin Samples
Tecnoskin Samples

Για το online φαρμακείο Ofarmakopoiosmou.gr δεν χρειάζονται συστάσεις, είναι ο ιδανικός προορισμός όταν θέλεις να αποκτήσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά. Κάντε subscribe στο newsletter και στα social media (facebook, instagram, twitter) του φαρμακείου για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις προσφορές και τους αρκετά συχνούς διαγωνισμούς του.

Αυτά από μένα. Μπαίνω σιγά σιγά στους κανονικούς μου ρυθμούς και θα βλέπετε συχνότερα αναρτήσεις με νέα προϊόντα αλλά και reviews.


* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου