Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Olaplex Hair Perfector No3 Review

Γεια σας, γεια σας κορίτσια. Απουσιάζω τον τελευταίο καιρό από το blogging γιατί μετακομίζω και  είναι ελάχιστος ο ελεύθερος μου χρόνος. Σε ένα μικρό διάλειμμα από το πακετάρισμα όμως, βρήκα την ευκαιρία να γράψω την γνώμη μου για ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν για τα μαλλιά, το Olaplex Hair Perfector Νο3.

Olaplex Hair Perfector Νο3
Olaplex Hair Perfector Νο3

Το brand Olaplex δημιουργήθηκε από τον Dean Christal, ο οποίος μαζί με 2 παγκοσμίως καταξιωμένους χημικούς, τον Dr. Eric Pressly και τον Dr. Craig Hawker, κατασκεύασαν μια φόρμουλα από ένα και μοναδικό συστατικό ελεύθερο από έλαια και σιλικόνες. Το συστατικό αυτό στοχεύει στην επανασύνδεση των δισουλφθιδικών δεσμών της τρίχας οι οποίοι σπάνε από τις τεχνικές εργασίες βαφής και ντεκαπάζ.

Τα 2 πρώτα μέρη της θεραπείας αποτελούν τη γνωστή υπηρεσία Olaplex η οποία εφαρμόζεται μόνο στα κομμωτήρια από επαγγελματίες κομμωτές οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί ειδικά για τη σωστή χρήση αυτών των προϊόντων. Το πρώτο μέρος, που λέγεται Olaplex Bond Multiplier Νο1, προστίθεται απευθείας στο ντεκαπάζ ή στη βαφή. Στη συνέχεια, μετά το ξέβγαλμα της βαφής εφαρμόζεται το δεύτερο μέρος, το Olaplex Bond Perfector Νο2, το οποίο μένει για μερικά λεπτά και μετά ακολουθεί ξέβγαλμα, λούσιμο και conditioner.

Το τρίτο μέρος, το Olaplex Hair Perfector No3, είναι μια θεραπεία την οποία μπορούμε να την ακολουθήσουμε στο σπίτι μας, είτε αφού έχουμε εφαρμόσει τα άλλα 2 μέρη στο κομμωτήριο για να συνεχιστεί η διαδικασία της επανασύνδεσης της τρίχας μέχρι την επόμενη επίσκεψη, είτε αυτόνομα. Η Olaplex είναι μια αρκετά ακριβή υπηρεσία, έτσι και εγώ σκέφτηκα να δοκιμάσω πρώτα το Olaplex Νο 3 στο σπίτι, να δω τα αποτελέσματα και αν μείνω ικανοποιημένη να προχωρήσω τότε και με την υπηρεσία.

Olaplex Hair Perfector Νο3
Olaplex Hair Perfector Νο3

Μετά από 3 φορές που το έχω χρησιμοποιήσει, αφήνοντας ανάμεσα στις εφαρμογές διάστημα 10 ημερών για να δω πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα, είναι βέβαιο ότι στην επόμενη επίσκεψη μου στον κομμωτή μου θα δοκιμάσω και την υπηρεσία Olaplex. Το Olaplex Hair Perfector Νο3 είναι το καλύτερο προϊόν φροντίδας μαλλιών που έχω δοκιμάσει. Δεν με έχει ενθουσιάσει μόνο το γεγονός ότι νιώθω τα μαλλιά μου ενυδατωμένα, απαλά και λαμπερά, κάτι που σίγουρα μπορείς να πετύχεις και με μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης. Αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι κυρίως η διάρκεια αυτού του αποτελέσματος που παραμένει μετά από αρκετά λουσίματα. Παράλληλα, παρατηρώ πόσο πολύ έχουν αργήσει να εμφανιστούν λευκές ρίζες και ενθουσιάζομαι ακόμα περισσότερο.

Επίσης, αυτήν τη περίοδο που, όπως έχετε διαπιστώσει, η υγρασία είναι στο φόρτε της, χάρη σε αυτό το θαυματουργό προϊόν τα μαλλιά μου φριζάρουν ελάχιστα. Αν λοιπόν νιώθεις τα μαλλιά σου θαμπά και ταλαιπωρημένα από τις βαφές, με τις άκρες αφυδατωμένες και έτοιμες να πιάσουν ψαλίδα, δοκίμασε το Olaplex Hair Perfector No3 και σίγουρα θα το λατρέψεις.

Olaplex Hair Perfector Νο3
Olaplex Hair Perfector Νο3

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι η αναλογία τιμής και ποσότητας. Για 100ml προϊόντος, το Olaplex Hair Perfector No3 κοστολογείται γύρω στα 35-40€, ανάλογα με το κατάστημα από το οποίο το αγοράζεις, ενώ με κάποια έκπτωση μπορείς τελικά να το βρεις στα 20-25€. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα του είναι τόσο εκπληκτικά που με κάνουν να πιστεύω ότι αξίζει αυτά τα χρήματα και με το παραπάνω.

Το Olaplex Hair Perfector No3, το παρέλαβα από το parfimo.gr, το οποίο είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα μίας μεγάλης Τσέχικης εταιρείας που προς το παρόν έχει 20 ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη. Το parfimo.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με τεράστια ποικιλία αρωμάτων και καλλυντικών σε εξαιρετικές τιμές. Έχει τις κεντρικές του αποθήκες στην Τσεχία οπότε χρειάζεται 6-7 εργάσιμες μέρες για να παραδώσει, όμως προσφέρει πολύ φτηνά μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή. Πανεύκολο στην πλοήγηση, το parfimo.gr αξίζει να το τσεκάρεις γιατί διαθέτει και πολλά brands που είναι δυσεύρετα στην Ελλάδα, ενώ όλα του τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά και επώνυμα.

* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου