Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Me, myself and Memebox - Luckybox #9

Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά τις διακοπές και η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου. "Έχεις ένα δέμα" μου είπε η γραμματέας και αμέσως η διάθεση μου άλλαξε. Επιτέλους, ήρθε το πρώτο μου Memebox και ένα τεράστιο χαμόγελο ακολούθησε.
Είναι πλέον γνωστή η ιστοσελίδα του Memebox και τα υπέροχα κουτάκια ομορφιάς που μπορεί να αγοράσει κανείς από αυτή. Η εταιρεία είναι κορεάτικη αλλά τελευταία έχει μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στην Αμερική, κάνοντας ένα δυναμικό άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού και τρελαίνοντας όλο τον κόσμο του beauty blogging με την ποικιλία αλλά και την καινοτομία των προϊόντων της.

Memebox Luckybox #9
Memebox Luckybox #9
Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη επιλογή από το Luckybox για να πραγματοποιήσει κανείς την πρώτη του επαφή με την ιστοσελίδα Memebox. Τα Luckybox αποτελούνται από προϊόντα που έχουν αγαπηθεί και προέρχονται από προηγούμενα επιτυχημένα κουτιά του Memebox. Δεν γνωρίζει κανείς τι περιέχουν εκτός ίσως από κάποια sneak peeks που μπορεί να δοθούν για ένα ή δύο προϊόντα. Για εκείνες που δεν θέλουν να ρισκάρουν όμως, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από κουτιά που περιέχουν προϊόντα περισσότερο στοχευμένα είτε σε φροντίδα δέρματος (ενυδάτωση, καθαρισμός, μείωση πόρων, λεύκανση) είτε σε προϊόντα μακιγιάζ (μάτια, χείλη, φρύδια).
 
Luckybox #9 list (1-4)
Luckybox #9 product list (1-4)

Luckybox #9 list (5-6)
Luckybox #9 product list (5-6)
 
Ας δούμε λοιπόν τι περιείχε το Luckybox #9. Έξι προϊόντα από τα οποία 4 ήταν full size, μια μάσκα σε φακελάκι (θεωρείται full size προϊόν) και 2 προϊόντα σε δειγματάκια. Είναι λίγο δύσκολο να διαβάσει κανείς τη λίστα με τα προϊόντα από τη φωτό, οπότε θα προχωρήσω σε μια μικρή περιγραφή.


The Skin House Pore Control Powder Serum
The Skin House Pore Control Powder Serum
  • The Skin House Pore Control Powder Serum - (50ml full size/$28), featured in Superbox #36 Pore Care 3.  Αυτό το serum υπόσχεται σύσφιξη και μείωση των πόρων για μια πιο λεία επιδερμίδα. Επίσης, ελέγχει τη λιπαρότητα δίνοντας ένα ματ αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Μια μικρή ποσότητα αρκεί, έτσι λέει η καρτούλα.  Επειδή έχω πρόβλημα και με έντονα ορατούς πόρους και με λιπαρότητα, είμαι πολύ περίεργη να το δοκιμάσω.

i belivyu Powder Wash Vitamin Face Cleanser
i belivyu Powder Wash Vitamin Face Cleanser
  • i belivyu Powder Wash Vitamin Face Cleanser - (70g full size/$24), featured in Superbox #42 Birthday. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ καθαριστικό προσώπου σε μορφή πούδρας για αυτό και ενθουσιάστηκα πολύ όταν το είδα. Οι κόκκοι του περιέχουν βιταμίνες, ένζυμα παπάγιας και κομματάκια granola (καθαριστικό είναι αυτό ή δημητριακά για πρωινό;) για ήπια απολέπιση και καθαρισμό. Επίσης, περιέχει έλαιο macadamia και ελιάς για προστασία και ενυδάτωση.

BOSCIANS Cycle Repair Whitening Spot
BOSCIANS Cycle Repair Whitening Spot
  • BOSCIANS Cycle Repair Whitening Spot - (15ml full size/$24), featured in Superbox #35 Fermented Cosmetics 2. Οι κορεάτες καινοτομούν και πάλι με τα Fermented Cosmetics που αποτελούν τη νέα τάση στην Ασία. Από ό,τι έχω καταλάβει, τα καλλυντικά αυτά αποτελούνται από φυσικά συστατικά που έχουν υποστεί ειδικές βιολογικές ζυμώσεις έτσι ώστε να εισχωρούν πιο βαθιά στο δέρμα και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη κρέμα είναι εμπλουτισμένη με διάφορα fermented εκχυλίσματα φυσικών συστατικών και με υαλουρονικό οξύ, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα.  

Recipe by Nature Spray Essence Water
Recipe by Nature Spray Essence Water
  • Recipe by Nature Spray Essence Water - (140ml full size/$35), featured in Memebox Global #1. Και ερχόμαστε στο πιο ενδιαφέρον και περισσότερο αγαπημένο προϊόν του κουτιού. Άλλη μια καινούργια συνήθεια έρχεται για να προστεθεί στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του προσώπου. Το essence water χρησιμοποιείται συνήθως μετά από τον καθαρισμό. Προσοχή, δεν είναι τονωτική lotion παρόλο που είναι σε υγρή μορφή. Οι τονωτικές lotion χρησιμοποιούνται για να εξισορροπήσουν το PH ή/και να κάνουν μια αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, ενώ το essence water περιέχει συστατικά που θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Μοιάζει περισσότερο με serum. Οι κοσμετολόγοι πιστεύουν ότι όσο πιο αραιή είναι η πυκνότητα ενός προϊόντος τόσο πιο βαθιά εισχωρούν στο δέρμα τα αντιγηραντικά συστατικά του. Επίσης, λένε ότι η ρουτίνα φροντίδας πρέπει να ξεκινάει πάντα με το αραιότερο σε σύνθεση προϊόν. Προτείνουν λοιπόν το essence water να χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό και πριν το serum. Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει βιταμίνες, οργανικά οξέα και αμινοξέα για άμεση ενυδάτωση και θρέψη. 

Αwesome Aqua Whip Hug Foam Cleanser & Aqua Power Gel Cream samples
Αwesome Aqua Whip Hug Foam Cleanser & Aqua Power Gel Cream samples
  • Αwesome Aqua Whip Hug Foam Cleanser - (1g x 2ea/$0.37) & Aqua Power Gel Cream (1g x 2ea/$1.36), featured in Memebox Special #13 Cooling Care. Το αφρώδες καθαριστικό και η κρέμα περιέχουν μεταλλικά στοιχεία από τα νερά των Καναδέζικων παγετώνων (Canadian Glaciers???!!!) , έτσι γράφει στην κάρτα και για αυτό υποθέτω ότι ήταν ένα από τα προϊόντα στο Cooling Care κουτάκι. Δειγματάκια που θα χρησιμοποιήσω με ευχαρίστηση.

Y.E.T Don't Worry Mask Sheet in Snow White (Whitening)
Y.E.T Don't Worry Mask Sheet in Snow White (Whitening)
  • Y.E.T Don't Worry Mask Sheet in Snow White (Whitening) - (23ml full size/$1). Τι άλλο να πω, αυτό το κουτάκι ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Πόσο τυχερή πια! Η καρτούλα έλεγε ότι σε κάθε Luckybox #9 θα είχε και μια διαφορετική μάσκα και μου έτυχε αυτή που ήθελα περισσότερο. Και τι όμορφη και funky συσκευασία!!!

Είναι προφανής ο ενθουσιασμός μου από την πρώτη επαφή μου με το Luckybox και συγκρατώ τον εαυτό μου με νύχια και με δόντια για να μην παραγγείλω το Luckybox #10. Το κουτάκι κόστισε, μαζί με τα μεταφορικά, περίπου 19 ευρώ ($23 + $6,99 μεταφορικά) έχοντας χρησιμοποιήσει ένα από τα άπειρα κουπόνια που κυκλοφορούν με έκπτωση $5. Καλή τιμή δεδομένου ότι η συνολική αξία του κουτιού είναι 114 ευρώ.

Εσείς έχετε αγοράσει κάτι από Memebox; Προσέξτε, είναι εθιστικό! Εγώ το έχω λατρέψει!!!


Κλείνω με αγαπημένο τραγουδάκι από DelaSoul που μου θυμίζει τα παλιά.
Mirror, mirror on the wall...



2 σχόλια:

  1. Με 'γεια σου να τα χαρείς όλα! Θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω κάποιο κουτάκι! Περιμένω αναλυτικό review για τα πράγματα που σε εντυπωσίασαν περισσότερο! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπώ MemeBox ε΄χω πάρει ένα ώς τώρα και μου άρεσε πάρα πολύ! Τα προιοντα σου είναι ολα πολύ όμορφα, να τα χαρεις λοιπόν και περιμενω εντυπώσεις απο το serum-νερό!
    φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή