Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Summer means...July Glowbox

Σήμερα, Τρίτη 15 Ιουλίου, ένα καλοκαιρινό μπουρίνι συνοδευόμενο από μια καταιγίδα ήρθαν ξαφνικά να μας χαλάσουν τη διάθεση. Ευτυχώς όμως, ταυτόχρονα ήρθε και το Glowbox Ιουλίου και έτσι εμφανίστηκε μια ελπίδα να ξεχάσουμε τη φθινοπωρινή μελαγχολία.

Για να δούμε, τελικά μύρισε καλοκαιράκι με το Glowbox Ιουλίου;

July Glowbox presentation, Monoi Tiki, Avon, My Own, Decubal, Kitsch
July Glowbox

Τα προϊόντα που είχε αυτή τη φορά το δικό μου Glowbox Ιουλίου ήταν τα παρακάτω:
  • Avon, Βερνίκι Gel Finish Nail Enamel, στην απόχρωση Envy/ 9,00 ευρώ. Λίγο άκαιρη η επιλογή του σκούρου χρώματος για αυτό το καλοκαιρινό Glowbox, αλλά σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα. Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα καιρό μια τέτοια απόχρωση του πράσινου, οπότε δε μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα τελείως.

Avon, Gel Finish Nail Enamel, in shade Envy
Avon, Gel Finish Nail Enamel, shade Envy, swatch
  • Decubal, Intensive Foot cream/10,50 ευρώ. Κρέμα ποδιών με αποσμητική δράση, με έλαια, βιταμίνη Ε και γλυκερίνη για ενυδάτωση και θρέψη. Τη συγκεκριμένη μάρκα δε την γνώριζα και είμαι περίεργη να τη δοκιμάσω και να δω αν θα μου αρέσει. Το βέβαιο είναι ότι σίγουρα θα μου φανεί χρήσιμη τώρα το καλοκαίρι που τα πόδια είναι περισσότερο εκτεθειμένα και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα.
Decubal, Intensive Foot cream
Decubal, Intensive Foot Cream
  • Monoi Tiki Tahiti, λάδι Tiare Naturel 120 ml/ 12,90 ευρώ. Τι υπέροχα που μυρίζει αυτό το λαδάκι! Ό,τι περιέχει λάδι καρύδας το αγαπώ αλλά αυτό το λάδι που αποτελείται από λουλούδια Τιαρέ μέσα σε λάδι καρύδας με έχει ξετρελάνει (δείτε εδώ).
Monoi Tiki Tahiti, Tiare Naturel
Monoi Tiki Tahiti, Tiare Naturel
  • My Own, Shower Gel White Musk 300 ml/3,90 ευρώ. Ενυδατικό shower gel με το ξυλώδες και αισθησιακό άρωμα του White Musk. Θυμήθηκα τη σειρά White Musk από το Body Shop, με τη χαρακτηριστική μυρωδιά που χρησιμοποιούσα πριν από πολλά χρόνια.
  • My Own, Body Lotion White Musk 300 ml/ 4,50 ευρώ. Ενυδατική Λοσιόν Σώματος με άρωμα White Musk. 
My Own, Shower Gel and Body Lotion in White Musk
My Own, White Musk Shower Gel and Body Lotion
Τέλος, το κουτάκι περιείχε μια μικρή εκπληξούλα από την Kitsch και τα γνωστά της λαστιχάκια για τα μαλλιά.

Τα συναισθήματα μου για το Glowbox αυτού του μήνα είναι ανάμεικτα. Μετά από δύο πολύ καλά κουτάκια, του Μαΐου και του Ιουνίου, το κουτάκι του Ιουλίου με απογοήτευσε κάπως. Ίσως, αν είχε ένα πιο καλοκαιρινό χρώμα βερνικιού νυχιών και το Monoi Tiki σε μεγαλύτερο μέγεθος να με ενθουσίαζε περισσότερο.
Περιμένω ακόμα περισσότερα από το Glowbox  το οποίο γενικά έχει στη γκάμα του πολύ καλές σειρές καλλυντικών, πολλά μάλιστα από τα οποία είναι οργανικά. Περιμένω να δοκιμάσω από το κουτάκι και Jason και Ila Spa και Konjac Sponge. Ίδωμεν!!!



1 σχόλιο:

  1. Πήραμε ακριβώς τα ίδια πράγματα! Ακόμα και το λαστιχάκι το ίδιο! Ούτε εγώ το χάρηκα το συγκεκριμένο κουτάκι η αλήθεια είναι αλλά ας ελπίσουμε στα επόμενα και καλύτερα! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή