Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

January Beautytestbox - Teo+Wella collaboration

Κοντεύουν δυο χρόνια από τότε που ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με το Beautytestbox, αγοράζοντας το γνωστό σε όλες μας πλέον κόκκινο κουτάκι του με τις μοναδικές beauty εκπλήξεις. Ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που μας γνώρισε τη μόδα που έγινε συνήθεια, τα συνδρομητικά κουτιά. Παρόλο που από την αρχή φαινόταν η επιτυχία του κουτιού αυτού, ακόμα και με τον ανταγωνισμό άλλων δυο εταιρειών, κανένας νομίζω δεν περίμενε ότι θα γινόταν τέτοιος (ομορφο)χαμός και ότι θα έπαιρναν φωτιά τα πληκτρολόγια κάθε φορά που κυκλοφορούσε το Beautytestbox.

Πριν από μερικές μέρες και μετά από αποχή αρκετών μηνών από την κυκλοφορία κουτιών, το Beautytestbox μας έκανε άλλη μια ευχάριστη έκπληξη με την συνεργασία του με τη Wella Professionals και τα κομμωτήρια Teo Hair Design. Γνωρίζοντας την ποιότητα των προϊόντων της Wella Professionals και από περιέργεια να δοκιμάσω τα νέα αυτά προϊόντα, έσπευσα να παραγγείλω το κουτάκι. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι είτε κάποια αναβάθμιση έγινε στον server της εταιρείας είτε δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον (πράγμα για το οποίο πολύ αμφιβάλλω), γιατί ήταν η πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό που μπόρεσα με τόση ευκολία να παραγγείλω το κουτί χωρίς να χρειαστεί ούτε ένα refresh (χιχιχι!!!).

Unboxing January Beautytestbox - Teo&Wella special edition
Unboxing January Beautytestbox - Teo&Wella special edition

Πάμε αμέσως να δούμε τι περιείχε το κουτί του Ιανουαρίου, αν και είναι γνωστό το περιεχόμενο από το ενημερωτικό e-mail.


  • Wella Professionals Oil Reflections 30ml (100ml/19€)
Το βρήκα να πωλείται περίπου στα 9€ οπότε, αν και είπαν ότι το κουτί είναι γεμάτο δείγματα, αυτό και μόνο σχεδόν έχει καλύψει την τιμή του κουτιού. Είναι ένας συνδυασμός ελαίου macadamia, ελαίου αβοκάντο και βιταμίνης Ε, έχει και κάποιες σιλικόνες αλλά πλέον τα περισσότερα (μη οργανικά) έλαια μαλλιών περιέχουν σιλικόνες. Είμαι περίεργη να το δοκιμάσω και να το συγκρίνω με τα αγαπημένα μου έλαια Macadamia Natural Oil και Moroccanoil, δυο λάδια που χρησιμοποιώ συνέχεια τώρα τελευταία. Αν καταφέρει να κερδίσει τον ανταγωνισμό θα είναι το νέο αγαπημένο μου, γιατί έχει πολύ καλύτερη τιμή συγκριτικά με τα άλλα δύο.
Wella Professionals Oil Reflections
Wella Professionals Oil Reflections
  • Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir 2ml (100ml/24€)
Ένα αρκετά μικροσκοπικό δειγματάκι από το νέο πολυτελές ελιξήριο επανόρθωσης της Wella, Luxe Oil. Περιέχει έλαιο argan, έλαιο jojoba και αμυγδαλέλαιο και υπόσχεται 10 φορές πιο λεία τρίχα και 3 φορές μεγαλύτερη προστασία της κερατίνης της τρίχας.
Wella SP Luxe Oil
Wella SP Luxe Oil

  • Wella Brilliance Shampoo For Fine/Normal Hair 50 ml (250ml/13€)
Με ένα ειδικό συστατικό σκόνης διαμαντιού (!!!) υπόσχεται λάμψη στα βαμμένα μαλλιά και υγιή εμφάνιση στα λεπτά/κανονικά μαλλιά. Θα προτιμούσα το αντίστοιχο για χοντρή τρίχα που θα μου ταίριαζε περισσότερο αλλά σχεδόν πάντα, στα κουτιά αυτά, θα υπάρχει κι ένα προϊόν που δε θα μας ενθουσιάζει.

  •  Wella Sp Color Save shampoo 30ml (250ml/18€)
Ένα σαμπουάν ιδανικό για βαμμένα μαλλιά. Με ειδικό συστατικό φίλτρο UV, διασφαλίζει τη λάμψη των μαλλιών για μεγάλο διάστημα και προστατεύει από το ξεθώριασμα και την αλλοίωση του χρώματος. Αρκετά μικρό το δειγματάκι, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου τα δείγματα που είναι σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά να είναι λίγο μεγαλύτερα γιατί με μια-δυο χρήσεις δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπέρασμα για την αποτελεσματικότητα ενός σαμπουάν που έχει κεντρικό στόχο τη διατήρηση του χρώματος.
Wella Brilliance Shampoo For Fine/Normal Hair and Wella SP Color Save shampoo
Wella Brilliance Shampoo For Fine/Normal Hair amd Wella Color Save shampoo
  • Wella SP Color Save Mask 30ml (150ml/30€)
Από την ίδια σειρά της Wella Color Save, ένα δείγμα μάσκας εντατικής θεραπείας, μικρό μεν αλλά ικανή ποσότητα για να αποκτήσεις άποψη τουλάχιστον για την ενυδάτωση και λείανση που προσφέρει στα φθαρμένα από τις βαφές μαλλιά.


Wella SP Color Save Mask
Wella SP Color Save Mask

Μαζί με τα δείγματα της Wella υπήρχε και μια δωροεπιταγή από τα κομμωτήρια Teo για
λούσιμο και χτένισμα της αρεσκείας μας εντελώς δωρεάν!  Τα κομμωτήρια Teo τα επισκεπτόμουν αρκετά συχνά παλαιότερα, συγκεκριμένα τα Teo στη Δροσιά γιατί είχα βρεί εκεί ένα κομμωτή που με κούρευε καταπληκτικά. Οπότε και χάρηκα πολύ με την δωροεπιταγή, είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια όμορφη εμπειρία!


Teo Hair Design gift voucher


Αυτά λοιπόν ήταν τα περιεχόμενα του Beautytestbox του Ιανουαρίου. Προσωπικά, μου άρεσε πολύ αυτή η συνεργασία και η ευκαιρία που μου δόθηκε να δοκιμάσω προϊόντα μιας αξιόλογης μάρκας όπως είναι η Wella. Ελπίζω και σε άλλες τέτοιες συνεργασίες όπως για παράδειγμα ένα κουτάκι σε συνεργασία με TheBalm ή την Mememe που πολυαγαπώ. Επίσης, μου άρεσε που το κουτάκι είχε ένα συγκεκριμένο θέμα όπως μαλλιά και θα μου άρεσε στο μέλλον να δω ένα κουτάκι αφιερωμένο στα νύχια ή στο μακιγιάζ. Τέλος, ενδιαφέρον ήταν το γεγονός ότι αυτή τη φορά γνωρίζαμε εκ των προτέρων τα προϊόντα και έτσι υπήρχε λιγότερος κίνδυνος να απογοητευτούμε από το ούτως ή άλλως πάντα προσεγμένο περιεχόμενο του κουτιού.

Πως σας φάνηκε το Beautytestbox Ιανουαρίου; Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στον διαγωνισμό μου με μια παλέτα της Urban Decay!




4 σχόλια:

  1. Στο τσακ ήμουν να το παραγγείλω κι εγώ αλλά τελικά συγκρατήθηκα, γιατί είδα ότι περιλάμβανε τη σειρά για βαμμένα μαλλιά, ενώ τα δικά μου δεν είναι βαμμένα! Εύχομαι να τα ευχαριστηθείς όλα! Αν θέλεις πέρνα από το blog μου, έχω ένα βραβείο για σένα! http://omorfhmesaexw.blogspot.gr/2015/01/liebster-award-discover-new-blogs.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το κουτάκι σου!! Μου άρεσαν όλα τα προϊόντα και τρελάθηκα με το γεγονός ότι ήταν θεματικό!! Να τα χαρείς όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή