Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

L'oreal Infallible Gel Nail Polish... and a bloggers challenge!!!

Το περίμενα να έρθει εδώ και πολύ καιρό. Έτσι, μόλις έλαβα το mail της L'oreal για την άφιξη του Infallible gel nail polish, έτρεξα αμέσως στα Hondos της περιοχής μου. Έχω μεγάλη αγάπη στα βερνίκια της L'oreal, ειδικά τα Color Riche με έχουν ξετρελάνει με τις αποχρώσεις και τη διάρκεια τους. Φυσικά, όταν μιλάμε για διάρκεια στο βερνίκι νυχιών, ας μη ξεγελιόμαστε, κανένα βερνίκι με όποια τεχνολογία gel δε μπορεί να αντικαταστήσει το κανονικό ημι-μόνιμο βερνίκι. Ή μήπως μπορεί;

L'oreal Infallible nail polish
L'oreal Infallible Gel nail polish
(photo copied from Loreal Paris greek fb pag)


Η L’oreal Paris υποστηρίζει ότι με τα Infallible φέρνει τα πρώτα ημιμόνιμα βερνίκια για εφαρμογή στο σπίτι! Πρόκειται για μια τεχνολογία gel που υπόσχεται  να χαρίσει 12 ημέρες διάρκεια, άψογο αποτέλεσμα και έντονο χρώμα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείτε εύκολα να την κάνετε και εσείς:
1ο βήμα: Δύο στρώσεις από βερνίκι.
2ο βήμα: Μετά από 30 δευτερόλεπτα βάζετε μία στρώση από το gel top coat για ατελείωτη διάρκεια.

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σε 7 αποχρώσεις και προς το παρόν μπορείς να τα βρεις μόνο σε κάποια επιλεγμένα καταστήματα Hondos (Ομόνοιας, Γλυφάδας, Κολωνακίου, Καλλιθέας, Περιστερίου, Αιγάλεω, Ερμού, Αμαρουσίου, Αγ. Παρασκευής, Τσαμαδού, Χαλανδρίου, Μπουμπουλίνας, Λάρισας, Αριστοτέλους, Θερμαϊκού). Δυστυχώς φεύγουν πολύ γρήγορα, πήγα και βρήκα ελάχιστα κομμάτια και όχι σε όλες τις αποχρώσεις. Η τιμή τους είναι υψηλότερη από τα συνηθισμένα βερνίκια, στα 6,99€, αν όμως το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και κρατάει έστω και μια εβδομάδα τότε σίγουρα θα αξίζει! Σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια του "Just another Mani(c) Sunday" θα κάνω και review!


L'oreal infallible in Gris Eternel and Ocean Infini
L'oreal Infallible Gel Nail Polish in Gris Eternel and Ocean Infini

Και τώρα η έκπληξη! Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω μια σειρά από mini giveaways. Τα προϊόντα που θα χαρίζω θα είναι προϊόντα που μόλις θα έχουν κυκλοφορήσει στην ελληνική/ξένη αγορά και έτσι θα δίνω την ευκαιρία σε μια φίλη blogger ή vlogger να κάνει κι αυτή το δικό της review σε ένα καινούργιο προϊόν. Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, είσαι κάτοικος Ελλάδας και θέλεις και εσύ να κάνεις ένα review στα νέα βερνίκια Infallible της L'oreal, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις ένα σχόλιο με το e-mail σου και τη διεύθυνση του blog σου ή του καναλιού σου. Είναι ένας διαγωνισμός first come, first serve οπότε η ταχύτητα είναι σημαντική. Τα πρώτα 2 σχόλια θα κερδίσουν ένα από τα βερνίκια της φωτογραφίας. Καλή επιτυχία!!!

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος και στο διαγωνισμό που ακόμα τρέχει με την παλέτα Naked On The Run της Urban Decay και φυσικά μπορείτε πάντα να με ακολουθείτε στο Google+ για να ενημερώνεστε έγκαιρα.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή ψήφο!!!

11 σχόλια:

  1. Φαίνονται πολύ όμορφα!! Εννοείται πως θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο :) Λίλα από το www.beautymaniac.gr, πολλά φιλιά!
    lilamana94@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια Λίλα μου! Είσαι η πρώτη που έστειλε σχόλιο, οπότε έχεις και την επιλογή του χρώματος! Στείλε μου ένα mail στο evadiama@gmail.com με τη διεύθυνση σου και το χρώμα που θέλεις να δοκιμάσεις και θα στο στείλω! Θα χαρώ να διαβάσω σύντομα το review σου! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
    2. Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Θα σου στείλω mail <3
      Καλή συνέχεια σου εύχομαι :)

      Διαγραφή
    3. Φαίνονται όντως υπέροχα! Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω κι εγώ!!! Πολλά πολλά φιλιά!!! xx
      eleni.k@messytopknot.com
      www.messytopknot.com

      Διαγραφή
    4. Πολύ ωραία Ελένη. Είσαι η δεύτερη που έκανε σχόλιο και κερδίζεις ένα βερνίκι Infallible της L'oreal. Θα επικοινωνήσω μαζί σου άμεσα για τα περεταίρω. Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
    5. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ανυπομονώ! Θα περιμένω e-mail σου! xxx

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στις 2 πιο γρήγορες κοπέλες! Λιλάκι μου, καλές δοκιμές! Κρίμα που δεν πρόλαβα αυτή τη φορά, αναμένω όμως το επόμενο mini giveaway ταχύτητας! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Hope μακάρι να μπορούσα να μοιράσω περισσότερα! Μην ανησυχείς όμως, έρχεται σύντομα νέο mini giveaway. Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Με το που είδα το post σου μπήκα αμέσως στην ελληνική σελίδα της εταιρείας και υπήρχε το συγκεκριμένο προϊόν, όμως σήμερα έχει εξαφανιστεί... Αναρωτιέμαι μήπως τελικά τα αποσύρουν τόσο γρήγορα... Άραγε χρειάζεται βάση ή απλώνεται κατευθείαν στο νύχι όπως το vynilux;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω, δεν εχω καποια σχετικη ενημερωση. Στη σελιδα της L'oreal στο fb (LOrealParisGR) φαινεται οτι κυκλοφορουν κανονικα και μαλιστα σημερα που περασα παλι απο χοντο αγορασα αλλη μια αποχρωση. Εγω παντως βαζω παντα βαση ετσι κι αλλιως για να μην κιτρινιζουν τα νυχια μου αλλα σιγουρα μπορεις να το απλωσεις και κατευθειαν.

      Διαγραφή