Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

U Got the Look with LookFantastic box - January 2015

Αυτή τη φορά άργησε πολύ, πάρα πολύ. Είχα αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Και εκεί που ήμουν έτοιμη να στείλω email, έφτασε το Lookfantastic Ιανουαρίου. Εδώ και αρκετές μέρες, είχα μάθει τα περιεχόμενα του κουτιού και είχα ήδη ενθουσιαστεί με αποτέλεσμα να παραγγείλω και το κουτί του επόμενου μήνα. Αν εξαιρέσεις την μεγάλη καθυστέρηση, το κουτί αυτό έχει γίνει το αγαπημένο μου!


Ready to unbox Lookfantastic January box
Ready to unbox Lookfantastic box - January 2015

Το κουτάκι έφτασε αρκετά αργά αλλά και με ένα προϊόν λιγότερο από αυτά που έδειχνε το φυλλάδιο. Κάποιο λάθος είχε γίνει προφανώς και έτσι τους έστειλα ένα email εξηγώντας την κατάσταση και ελπίζοντας ότι θα μπορούν να μου το στείλουν με το επόμενο κουτί. Η απάντηση ήταν άμεση και με άφησε ικανοποιημένη, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο αλλά μπορούσαν να με αποζημιώσουν με την αξία του προϊόντος που έλειπε. Πάντως, ακόμα και με αυτή την ατυχία, εγώ ενθουσιάστηκα με τα προϊόντα και τις μάρκες που βρήκα στο κουτάκι μου.



Unboxing Lookfantastic January box
Unboxing Lookfantastic box - January 2015

Πάμε να δούμε τι περιείχε το Lookfantastic box αυτού του μήνα.

  • Nuxe, Crème Fraiche de Beaute Mask full Size 50ml/£19.50
Το πρώτο προϊόν είναι μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης για το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών από την αγαπημένη εταιρεία Nuxe. Ξεδιψάει το αφυδατωμένο δέρμα και ηρεμεί το πρόσωπο. Περιέχει 8 εκχυλίσματα φυτών, όπως αλόη και άνθη πορτοκαλιάς που μέσα σε 10 λεπτά ενυδατώνουν και κάνουν πιο απαλό το δέρμα. Ειδικά τώρα το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι μετά από την έκθεση στον ήλιο, το δέρμα έχει ανάγκη από μια τέτοια θεραπεία. Ενδείκνυται για όλες τις επιδερμίδες οπότε θα το δοκιμάσω σίγουρα. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάνει και για τα μάτια!


Nuxe Crème Fraiche de Beaute Mask
Nuxe Crème Fraiche de Beaute Mask

  • Philip Kingsley, Daily Damage Defence, travel size 60ml (Full Size 250ml /£22.00)

Πρόσφατα, έφτασε στα χέρια μου και έχω ενθουσιαστεί από το διάσημο και πολυδιαφημισμένο Elasticizer του αγγλικού brand Philip Kingsley, που κυκλοφορεί προϊόντα εξυγίανσης και φροντίδας για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Έτσι, καταχάρηκα όταν είδα στο κουτί μου το Daily Damage Defence, ένα spray που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις φθορές από τις βαφές, τη χρήση συσκευών styling, τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και τις ακτίνες UV. Υπόσχεται απαλότητα, λάμψη και εύκολο ξεμπέρδεμα των μαλλιών αποτρέποντας το σπάσιμο της τρίχας.


Philip Kingsley Daily Damage Defence
Philip Kingsley Daily Damage Defence

  • Molton Brown, Templetree body wash travel size 100ml (full size 300ml/£18.00)
Συνέχεια σκοντάφτω πάνω στα Molton Brown. Όπως πάντα όμως, τα travel size προϊόντα στο κουτί του Lookfantastic είναι αρκετά γενναιόδωρα σε ποσότητα, έτσι λοιπόν και το δείγμα από Molton Brown, στα 100ml, είναι πλούσιο και αρκετό για πολλές χρήσεις. Περιέχει εκχυλίσματα αλγών και έχει καταπληκτικό άρωμα που προέρχεται από το συνδυασμό χαβανέζικης πλουμέρια, πατσουλί και γιασεμιού.


Molton Brown Templetree body wash
Molton Brown Templetree body wash

  • Michael Van Clarke, 3”’ More Inches Pre Wash Treatment (100ml/£9).
Ένα ακόμα προϊόν για τα μαλλιά από την αγγλική εταιρεία Michael Van Clarke και τη σειρά του 3”’ More Inches, σε αρκετά ικανοποιητικό μέγεθος ταξιδιού, που χρησιμοποιείται πριν το λούσιμο σαν θεραπεία για πιο υγιή και πιο δυνατά μαλλιά. Για τα μαλλιά που έχουν ταλαιπωρηθεί από βαφές, styling, ήλιο και θάλασσα, αυτή είναι μια ιδανική θεραπεία. Περιέχει ένα μείγμα πρωτεΐνης κασμιριού και αμινοξέων που έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες και βοηθάνε τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα.


Michael Van Clarke 3”’ More Inches Pre Wash Treatment
Michael Van Clarke, 3”’ More Inches Pre Wash Treatment


  • MyVitamins, Vitamin C Effervescent Tablets, full size (20 ταμπλέτες)/£4.49
Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη και κάτι πολύ πρωτότυπο και επίκαιρο. Αυτή την εποχή που οι ιώσεις οργιάζουν και που ο οργανισμός μας χρειάζεται όσο το δυνατό περισσότερη βιταμίνη C για να αντιμετωπίσουμε τα κρυολογήματα, αυτές οι ταμπλέτες ήταν η ιδανική επιλογή.


MyVitamins, Vitamin C Effervescent Tablets
MyVitamins, Vitamin C Effervescent Tablets

  • Gatineau, Strategie Jeunesse Eye Pads, 1 δείγμα (full size με 6 pads/£34.50)
Θα ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω αυτές τις κομπρέσες για τα μάτια με κολλαγόνο από την Gatineau, αλλά ατύχησα γιατί δεν υπήρχαν στο κουτί μου. Κρίμα! Αυτή τη στιγμή οι κομπρέσες ματιών είναι μεγάλη τάση στην κοσμετολογία και ειδικότερα στην Ασία. Ευτυχώς ήταν δείγμα μιας μόνο χρήσης οπότε δεν στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα.

Gatineau, Strategie Jeunesse Eye Pads
Gatineau, Strategie Jeunesse Eye Pads

Νομίζω ότι ο χρόνος ξεκίνησε πολύ όμορφα με το Lookfantastic Ιανουαρίου. Ανυπομονώ για το κουτί του Φεβρουαρίου και ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερο με πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Εσείς έχετε λάβει ποτέ το κουτί του Lookfantastic? Πρώτη του μηνός είναι διαθέσιμο προς αγορά και κοστίζει περίπου 20€ με τα μεταφορικά δωρεάν.

Ο διαγωνισμός μου με μια παλέτα Naked On The Run της Urban Decay τρέχει ακόμα. Περιμένω τις συμμετοχές σας!!!



3 σχόλια:

  1. Δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο κουτάκι αλλά σίγουρα θα πάρω κάποιο από τα επόμενα!! Είναι πολύ ωραίο το κουτάκι σου..Να το χαρείς!! Φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το είχα ξανακούσει! Ενδιαφέρον, έχει ωραίες επιλογές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή