Σάββατο 4 Απριλίου 2015

A gentleman and his cosmetics!!!

Καλό μήνα κορίτσια!!! Τον τελευταίο καιρό παραμέλησα λίγο το blog γιατί είχα πάρα πολύ δουλειά και εξαντλητικά ωράρια, με αποτέλεσμα να γυρίζω στο σπίτι κατάκοπη, χωρίς κουράγιο ούτε καν να ανοίξω τον υπολογιστή. Σήμερα όμως θα σας μιλήσω για έναν κύριο, έναν κύριο ο οποίος ένα απόγευμα, σε ηλικία μόλις 8 χρόνων, τακτοποιώντας τα ράφια στο φαρμακείο της μητέρας του, ανακοίνωσε σε όλους ότι όταν θα μεγαλώσει θα φτιάχνει κρέμες ομορφιάς. Όλοι πρέπει να γέλασαν τότε!!!



Χρόνια αργότερα, όταν ήταν ακόμα φοιτητής της Φαρμακευτικής, ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα φαρμακείο, το παλαιότερο φαρμακείο ομοιοπαθητικής στην Αθήνα. Εκεί άρχισε να πειραματίζεται με φυσικά φαρμακευτικά συστατικά, βότανα, φυσικά εκχυλίσματα και έλαια και προχώρησε αναπτύσσοντας στη συνέχεια καλλυντικά προϊόντα.

Έτσι, το 1996 δημιούργησε τη δική του εταιρεία με φυσικά φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα. Πρώτο προϊόν του ήταν ένα αρωματικό σιρόπι για το λαιμό με μέλι και γλυκάνισο, εμπνευσμένο από το θερμαντικό ρακόμελο που έφτιαχνε ο παππούς του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Σκαδό της Νάξου. Πρώτο καλλυντικό του και παγκόσμια καινοτομία, η πρώτη φυσική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης από Άγριο Τριαντάφυλλο, μια κρέμα που παραμένει best-seller στην παγκόσμια αγορά. Λίγο αργότερα, σε ένα φαρμακείο της Κρήτης, ένας Αμερικάνος σε διακοπές ανακαλύπτει τα προϊόντα και έτσι ξεκινάνε οι εξαγωγές.




Αρκετά χρόνια μετά, το 2010, το αμερικάνικο Elle ανακηρύσσει καλύτερο προϊόν του κόσμου την κρέμα νύχτας από Κερσετίνη και Βελανιδιά ενώ το αμερικάνικο Marie Claire προσθέτει την κρέμα ημέρας της ίδιας σειράς στη λίστα με τα 25 προϊόντα-θαύματα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας.

Είμαι σίγουρη ότι όλες έχετε καταλάβει σε ποιον κύριο αναφέρομαι. Δε θέλει και πολλές συστάσεις άλλωστε, η εταιρεία του είναι από τις λίγες ελληνικές εταιρείες που ακούγονται τόσο πολύ στο εξωτερικό. Υποκλίνομαι λοιπόν στον κύριο Γιώργο Κορρέ και φυσικά στα υπέροχα καλλυντικά προϊόντα του που μας κάνουν τη ζωή πιο όμορφη!!!

Θα αναρωτιέστε που θέλω να καταλήξω! Έχετε ήδη καταλάβει και από προηγούμενες αναρτήσεις ότι λατρεύω να αναλύω όλα αυτά τα success stories που μοιάζουν λίγο με παραμύθι (οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες είναι δανεισμένες από το site korres.com). Πάμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης και αυτό δεν είναι άλλο από ένα νέο b(v)loggers challenge. Είναι το τέταρτο giveaway ενός καινούργιου προϊόντος μακιγιάζ που το είχα προαναγγείλει και στο post με τα αποτελέσματα του προηγούμενου giveaway με τη μάσκαρα της Benefit. Πρόκειται για την καινούργια bronzing powder του Korres από την limited edition συλλογή του για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2015, την Sea Flower Bronzing Powder! Η νέα αυτή πούδρα κυκλοφόρησε μέσα στο Μάρτη και βγαίνει σε δυο αποχρώσεις την 01 Sunny Pink και 02 Sunglow Amber.

Korres Sea Flower Bronzing Powder
Korres Sea Flower Bronzing Powder in 01 Sunny Pink

Η διαδικασία είναι απλή. Ένα σχόλιο με το e-mail σας και το όνομα του blog ή του καναλιού σας αρκούν. Δυο τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να κάνουν review σε αυτό το καινούργιο προϊόν, την Korres Sea Flower Bronzing Powder στην απόχρωση 02 Sunglow Amber. Ο διαγωνισμός θα ισχύει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα 12/4/2015 στις 23:59. Οι τυχερές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν στην ίδια ανάρτηση.

Πώς σας φαίνεται το challenge? Περιμένω τα σχόλια σας και τις συμμετοχές σας!!!

Κλείνω με αγαπημένη Mary J. Blige που τραγουδάει λέγοντας "Bad boys ain't no good, good boys ain't no fun"!!!





Χρόνια Πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη!!! Σήμερα επανέρχομαι σε αυτή την ανάρτηση για να ανακοινώσω τους νικητές του τέταρτου bloggers challenge. Οι τυχερές που θα κερδίσουν την Korres Sea Flower bronzing powder και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το δικό τους review σε αυτό το καινούργιο προϊόν είναι η Despoina S και η Dina Sofia. Συγχαρητήρια κορίτσια, μόλις κερδίσατε! Θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σας για τα περαιτέρω. Μείνετε όλες συντονισμένες πάντως, γιατί ακολουθεί νέο μεγάλο giveaway! Φιλιά!!!



7 σχόλια:

  1. Τέλεια!!!Θέλω Πολύ να τη δοκιμάσω!!semina3891@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο μου αρέσει όταν λες τις ιστορίες των εταιριών! :)
    Ευχαριστούμε πολύ για το πανέμορφο δώρο!

    thewillbyds.blogspot.gr
    e-mail: bizzz_depi@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσουν τρελά τα προϊόντα του Korres! Όχι μόνο είναι φαρμακευτικά αλλά είναι και σε πάρα πολύ καλή τιμή( τουλάχιστον για εμάς τις Ελληνίδες). Σε ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι!!! :)

    email: jovanna_dominic@hotmail.com
    titanoterastia.blogspot.gr

    Φιλάκια πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάπου στο μέσο του post που διάβασα το άγριο τριαντάφυλλο ήταν το όνομα που μου ήρθε στο μυαλό! Δεν έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα του καθώς είμαι λίγο επιφυλακτική μιας και μια κρέμα του είχε προκαλέσει έντονο ερεθισμό στη μητέρα μου που τη χρησιμοποιούσε. Εγώ στη συλλογή μου έχω ένα προϊόν μακιγιαζ, συγκεκριμένα ένα ρουζ το 45 κοραλλι! Η απόδοσή του είναι μέτρια και δεν χρειάζεται να έχω ελαφρύ χέρι για να είναι ωραίο το αποτέλεσμα, επίσης μπορώ να το χτίσω για κάτι πιο έντονο! Φαντάζομαι ανάλογο θα είναι και το προϊόν που κληρώνεις! Πάλι θα το πω αλλά είναι πολύ όμορφο εκ μέρους σου που "ξοδεύεις" χρήματα για να μας δίνεις την ευκαιρία να δοκιμάζουμε νέα προϊόντα!
    Το mail μου είναι geovasiliad@gmail.com, το blog ονομάζεται City Life και το link του είναι http://citylifeallaboutyou.blogspot.gr/ .
    Φιλάκια πολλά και χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρον post!! Θα ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω αυτό το προίόν αν και είμαι σίγουρη όπως και όλα τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει από τον Κορρε, θα είναι πολύ καλό.
    Το Blog μου ονομάζεται Beauty Little Secrets: beautylittlesecretssd.blogspot.com.
    e-mail : dinasofia1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρων ανάρτηση!!! έχω αρκετά απο Κορρέ και κατά 80% είμαι πολύ ευχαριστημένη.
    http://womensstuff83.blogspot.gr/
    naarban@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή