Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - s01e17, Season Finale

"Ωραία που είναι η Κυριακή" τραγουδούσε χαριτωμένα η αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη και εμείς φυσικά συμφωνούμε και φροντίζουμε να την απολαμβάνουμε με ατελείωτες βόλτες, οικογενειακά τσιμπούσια, καφεδάκια με καλούς φίλους και τέλος χαλάρωση και προετοιμασία για την εβδομάδα που έρχεται.


Essence better than gel nails, Erre Due #117, Jessica Dynamite Teal, Essence protection base coat
Essence better than gel nails, Erre Due #117, Jessica Dynamite Teal, Essence protection base coat


Απόψε, κλείνει το Σαββατοκύριακο με το κλασσικό μανικιούρ της Κυριακής. Αυτή τη φορά επέλεξα ένα πολύ αγαπημένο βερνίκι από Jessica, το Dynamite Teal (από την καλοκαιρινή συλλογή 2013). Το στόλισα λίγο με πουά στον παράμεσο χρησιμοποιώντας ένα baby pink βερνίκι από Erre Due το #117. Ξεκίνησα με βάση το protecting base coat από Essence και τελείωσα με το αγαπημένο better than gel nails πάλι από Essence.


Manicure using Jessica Dynamite Teal and polka dots made using Erre Due #117
Manicure using Jessica Dynamite Teal and polka dots made using Erre Due #117


Σύντομα το blog κλείνει ένα χρόνο, οπότε ας δούμε πάλι κάποιες στιγμές με χαρούμενα μανικιούρ που φιλοξένησε η σειρά "Just Another Mani(c) Sunday". Έτσι λοιπόν, αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς αλλά φυσικά δε θα περιμένουμε ένα χρόνο μέχρι να βγει ο δεύτερος κύκλος όπως στο Game of Thrones (όπου μέχρι να βγει ο επόμενος κύκλος έχεις πάθει 100 σύνδρομα στέρησης) αλλά γρήγορα θα μπούμε δυναμικά με καινούργια επεισόδια γεμάτα ροζ ίντριγκες, λιλά δολοπλοκίες, γαλάζιους έρωτες και κοραλί χωρισμούς!!!


Spring manicures
Just Another Mani(c) Sunday manicures part1


Aututmn manicures
Just Another Mani(c) Sunday manicures part2

Αυτά λοιπόν για σήμερα! Εσείς τι βερνίκι φοράτε αυτή την εβδομάδα;

Κλείνω με φανταστικό τραγούδι από Gotan Project. Ποτέ το ακορντεόν δεν ακουγόταν τόσο αισθησιακά!!!



3 σχόλια: