Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Sweet April showers, do spring May flowers!

Τελικά θα έρθει η Άνοιξη ή δε θα έρθει, τι θα γίνει τέλος πάντων με αυτά τα γυμνάσια που μας κάνει ο καιρός; Το Glowbox μας καθησυχάζει πάντως "Όσο και αν κρατήσει ο Χειμώνας, η Άνοιξη θα ακολουθήσει σίγουρα"! Με ένα πολύ καλό κουτάκι αυτή τη φορά, το Glowbox μας εντυπωσίασε και έκανε τη διαφορά που καιρό είχαμε να δούμε στα προηγούμενα κουτάκια του.


Glowbox April 2015 beauty box
Glowbox April 2015 beauty box


Πάμε να δούμε τα περιεχόμενα του κουτιού μου.

  • KORRES - Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου Άγριο Τριαντάφυλλο /24,80€/40 ml
Δε θα πω πολλά για αυτό το καινοτόμο προϊόν, θα αναφέρω μόνο τι είπαν οι κριτές του Marie Claire οι οποίοι το βράβευσαν στα Prix d'excellence de la Beaute 2015. "Η ανάπλαση της υφής της επιδερμίδας ξεκινάει από τις πρώτες κιόλας χρήσεις", "την επόμενη μέρα μοιάζει σαν να έχουμε κάνει peeling και μάσκα μαζί", "ένα ξεχωριστό προϊόν με βελούδινη υφή που λιώνει με τη θερμοκρασία της επιδερμίδας και απορροφάται άμεσα εξασφαλίζοντας πλούσια ενυδάτωση και λάμψη", "το πιο αναζωογονητικό beauty sleep προϊόν που βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του δέρματος, την ένταση των δυσχρωμιών και των ρυτίδων", "στα υπέρ το χαλαρωτικό της άρωμα". Τα σχόλια λοιπόν περιττεύουν για αυτό το best-seller του Κορρέ στην Αμερική, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Η ποσότητα είναι ικανοποιητική για να συμπεράνω αν πράγματι αξίζει τόσους επαίνους.


KORRES Sleeping Facial
KORRES Sleeping Facial


  • AVON - Advance Techniques Moroccan Argan Oil /10,50€
Και όμως, δεν είναι το έλαιο Argan (10ο συστατικό) το κυριότερο συστατικό του ωραίου αυτού προϊόντος της Avon, αλλά ένα άλλο έλαιο, το έλαιο Αβησσυνίας (3ο συστατικό μετά από κάποιες "απαραίτητες" σιλικόνες) που είναι ένα ξηρό έλαιο εξίσου πολύτιμο με το αργκανέλαιο το οποίο έχει μοναδικές ιδιότητες, ιδιαίτερα στο να προσφέρει λείανση και έλεγχο φριζαρίσματος στα κατσαρά μαλλιά. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο για μένα και τις δικές μου ανάγκες! Σε full size συσκευασία, θα με συντροφεύει όλο το καλοκαίρι και θα μου χαρίζει όμορφα, λαμπερά και υγιή μαλλιά!!!


AVON  Advance Techniques Moroccan Argan Oil
AVON Advance Techniques Moroccan Argan Oil


  • REN SKINCARE - Flash Rinse 1 Minute Facial / 38€/75ml
Εδώ μιλάμε για άλλο ένα μικρό θαύμα! Έχετε δοκιμάσει βιταμίνη C στο πρόσωπο; Είναι το αποτελεσματικότερο συστατικό για να αποκτήσει ένα κουρασμένο πρόσωπο λάμψη και ζωντάνια. Είναι όμως αρκετά ευαίσθητο και συνήθως συσκευάζεται σε στερεή μορφή ή σε σκόνη που συνήθως ενεργοποιείται με την επαφή με κάποιον ορό. Στην προκειμένη περίπτωση, η θεραπεία αυτή σε μορφή gel περιέχει μικροσφαιρίδια βιταμίνης C που ενεργοποιούνται με απλό νερό και μετά από 1 μόνο λεπτό τα σημάδια της κούρασης έχουν εξαφανιστεί. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να πετύχει αυτά που υπόσχεται αλλά, όπως και να έχει, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δοκιμάσω το Flash Rinse της REN Skincare γιατί λατρεύω ό,τι περιέχει βιταμίνη C και αναζητώ πάντα κρέμες και ορούς που προσφέρουν λάμψη.
Παρένθεση: Μόλις διάβασα ότι η REN Skincare αγοράζεται από τον κολοσσό Unilever, γεγονός που δε με ενθουσίασε πάρα πολύ γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει συχνά ο φόβος ότι μπορεί στη συνέχεια να θυσιαστεί η ποιότητα στο βωμό του κέρδους. Ας ελπίσουμε η REN να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία και να παραμείνει ποιοτική και αγαπημένη!!!


REN SKINCARE Flash Rinse 1 Minute Facial
REN SKINCARE Flash Rinse 1 Minute Facial


  • FIGS & ROUGE - 100% Natural Pomegranate Balm /6,5€
Με τη δύναμη του αντιοξειδωτικού ροδιού, αυτό το ενυδατικό balm από την αγγλική εταιρεία Figs & Rouge είναι σα μικρό κόσμημα, το ερωτεύτηκα για την υπέροχη ρετρό συσκευασία του! Όλα τα προϊόντα της εταιρείας περιέχουν 100% φυσικά συστατικά, ένας λόγος για να το αγαπήσω περισσότερο!!!


FIGS & ROUGE  100% Natural Pomegranate Balm
FIGS & ROUGE 100% Natural Pomegranate Balm


  • TOMMY HILFIGER - Tommy Girl Body Wash
Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν η προσθήκη ενός body wash από τη γνωστή σειρά Tommy Girl του Tommy Hilfiger που είναι από τα αγαπημένα μου αρώματα. Γενικά, μου αρέσουν τα αρώματα που περιέχουν νότες από εσπεριδοειδή, οπότε θα χαρώ πολύ να το χρησιμοποιήσω στο ντους μου σε κάποια από τις αποδράσεις μου. 


TOMMY HILFIGER  Tommy Girl Body Wash
TOMMY HILFIGER Tommy Girl Body Wash


  • THE BODY SHOP /Super Volume Mascara /12€
Αυτό το μήνα, το Glowbox κυκλοφόρησε με κάποιες παραλλαγές ενός ή δύο προϊόντων στα κουτάκια του. Εγώ αγόρασα και ένα δεύτερο κουτάκι για την αδερφή μου, μέσα στο οποίο υπήρχε, αντί του balm της F&R, μια μάσκαρα σε κανονική συσκευασία από το αγαπημένο Body Shop. Η μάσκαρα αυτή είναι εμπλουτισμένη με marula oil  και υπόσχεται όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες.
  

THE BODY SHOP Super Volume Mascara
THE BODY SHOP Super Volume Mascara


Αυτά λοιπόν ήταν τα περιεχόμενα στο κουτί μου αυτό το μήνα. Γενικά, ήταν ένα πολύ καλό κουτάκι και μου έδωσε χαρά το γεγονός ότι επιτέλους πρόσεξαν λίγο παραπάνω τα δείγματα και πρόσθεσαν ικανοποιητικές ποσότητες. Επίσης, η επιλογή ενός προϊόντος μακιγιάζ νομίζω ότι έκανε πολλά κορίτσια χαρούμενα.

Εσείς παραγγείλατε το κουτάκι αυτού του μήνα; Ουπς, μόλις είδα ότι εξαντλήθηκε!!!




14 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραίο κουτάκι, με πολύ καλά και ενδιαφέροντα προϊόντα!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το κουτάκι σου, να τα χαρείς όλα.. φιλάκια πολλά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω, ειναι απο τα καλυτερα που εχει βγαλει τωρα τελευταια! Φιλια

      Διαγραφή
  3. Ευα μου, έχουμε ακριβώς τα ίδια! Έμεινα και εγώ πολύ ικανοποιημένη! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα κάτι και ανυπομονώ ιδιαιτέρως για την μάσκα ύπνου και το 1min της REN! Μια χαρά και το κουτάκι της αδελφής σου!! Τελειο δωράκι!! Φιλάκια κοριτσάκι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως, αυτη τη φορα μας εκαναν να χαμογελασουμε υστερα απο τα μετρια κουτακια των τελευταιων μηνων! Ας ελπισουμε μελλοντικα και σε ακομα καλυτερα! Φιλια:)

      Διαγραφή
  4. Πάντα ανυπομονώ να διαβάσω παρουσιάσεις σου για νέα κουτάκια! Μετά από 4 συνεχόμενα κουτάκια, ήταν το πρώτο που δεν αγόρασα μιας και το μοναδικό προϊόν που είχε σε full size συσκευασία το είχα αγοράσει πρόσφατα και στην παραλλαγή που έτυχε σε εσένα δεν βρήκα κάτι που ήθελα να δοκιμάσω.. Η αλήθεια είναι ότι θα με τρώει μήπως και μου τύχαινε το άλλο με τα bioderma μιας και πασχίζω να τελειώσω ότι έχω σε ντεμακιγιάζ για να το αγοράσω!
    Το λαδάκι θα το χαρείς πολύ και θα δεις διαφορά και στην ψαλίδα! ;)
    Φιλάκια πολλά!!! :D <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λαδακι το δοκιμασα ηδη και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ειναι πολυ καλο στον ελεγχο του φριζαρισματος! Για την ψαλιδα θα το διαπιστωσω εν καιρω...Φιλακια!!!

      Διαγραφή
  5. Ωραίο το κουτάκι σου Εύα μου! Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου από τη μάσκα του Κορρέ, την έχω βάλει στο μάτι! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω ανυπομονω να τη δοκιμασω! Συντομα θα κανω και review. Φιλακια:)

      Διαγραφή
  6. Να τα χαρείς όλα!!!! Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι από τα λίγα κουτάκια που δεν έχουν παλαιότερα περιεχόμενα κουτιών και στέλνουν σε όλους τα ίδια ή με δύο διαφορετικά προϊόντα!Μου άρεσε αρκετά το κουτάκι σου!! Ελπίζω να τα χαρείς όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν αρκετα καλο πραγματι, και αυτη τη φορα με γενναιοδωρες ποσοτητες στα δειγματα. Ανυπομονω να δοκιμασω το flash rinse της REN!!!

      Διαγραφή