Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - A Twilight Saga

Γεια σας αγαπημένες! Είναι Κυριακή απόγευμα και τον τελευταίο καιρό αυτή την ώρα την  αφιερώνω σε δοκιμές καλλυντικών. Μάσκες, προϊόντα μακιγιάζ και βερνίκια νυχιών κάνουν το πέρασμα τους και κάποια από αυτά παίρνουν δικαιωματικά περίοπτη θέση στο νεσεσέρ μου ενώ κάποια άλλα μπαίνουν στην άκρη για αργότερα ή για δώρο σε κάποιους που θα τα εκτιμήσουν περισσότερο.

Σήμερα, ήρθε η σειρά της νέας συλλογής HyperGel της μοναδικής Models Own για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015. Η συλλογή λέγεται Twilight και αποτελείται από 13 υπέροχες αποχρώσεις. Σήμερα θα σας δείξω swatches από 4 αποχρώσεις που επέλεξα, αν και πολύ θα ήθελα να τις έχω όλες.

Models Own Twilight HyperGel Collection - Fall 2015
Models Own Twilight HyperGel Collection - Fall 2015


H νέα φόρμουλα των βερνικιών της Models Own υπόσχεται ένα έντονο, γυαλιστερό χρώμα, αλλά και μεγάλη αντοχή και διάρκεια. Η υφή των HyperGel είναι παχύρρευστη, σαν τζελ και το πινέλο είναι πλατύ επιτρέποντας εύκολη και γρήγορη εφαρμογή και ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Το βερνίκι στεγνώνει χωρίς λάμπα UV και δεν χρειάζεται βάση, ούτε top-coat.

Models Own Twilight HyperGel Collection, L-R shades: Grey Storm, Deep Sea, Marsala, Heather
Models Own Twilight HyperGel Collection, L-R shades: Grey Storm, Deep Sea, Marsala, Heather


Πάμε να δούμε τις αποχρώσεις που δοκίμασα. Όλες οι φωτογραφίες είναι με 2 στρώσεις και χωρίς top-coat.

Πρώτη είναι αυτή που μπήκε αμέσως στη wishlist μου όταν πρωτοείδα τη σειρά. Η απόχρωση Ηeather είναι ένα απαλό nude μωβ, ο,τι πρέπει για ένα κομψό καθημερινό μανικιούρ.

Models Own Twilight HyperGel in Heather
Models Own Twilight HyperGel in Heather


Δεύτερη και μια από τις αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν τους χειμερινούς μήνες είναι το Marsala, ένα βαθύ κόκκινο το οποίο δε μοιάζει ακριβώς με το Marsala, το χρώμα της χρονιάς, αλλά είναι κάπως πιο φωτεινό.

Models Own Twilight HyperGel in Marsala
Models Own Twilight HyperGel in Marsala


Τρίτη απόχρωση είναι η Deep Sea, ε λοιπόν αν έχετε διαβάσει προηγούμενες αναρτήσεις μου, σίγουρα έχετε διαπιστώσει την αγάπη μου για τα μπλε οπότε δε θα μπορούσε να λείπει αυτή η απόχρωση από τις επιλογές μου.

Models Own Twilight HyperGel in Deep Sea
Models Own Twilight HyperGel in Deep Sea


Τέλος το Grey Storm είναι ένα χρώμα που δεν θα το χαρακτήριζα γκρι, περισσότερο μοιάζει με το χρώμα της άμμου.

Models Own Twilight HyperGel in Grey Storm
Models Own Twilight HyperGel in Grey Storm


Ελπίζω να σας άρεσε η παρουσίαση των HyperGel της Models Own. Η φωτογραφία από το site της Models Own δείχνει και τις υπόλοιπες αποχρώσεις. Τα βερνίκια μπορείτε να τα βρείτε στο glowbox, στο eyewish και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Models Own Twilight HyperGel Collection - Fall 2015, 13 shades
Models Own Twilight HyperGel Collection - Fall 2015, 13 shades


Ποιες λοιπόν είναι οι αγαπημένες σας αποχρώσεις; Θέλω να σκεφτείτε καλά γιατί στο σημερινό διαγωνισμό, ένας νικητής θα κερδίσει 4 βερνίκια της προτίμησης του από τη σειρά Twilight HyperGel της Models Own.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι τα παρακάτω:
  1. Να γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλη αυτού του ιστότοπου")
  2. Να γίνετε μέλη στη σελίδα του blog στο Facebook
  3. Να κάνετε ένα σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση, απαντώντας στο ερώτημα "Ποιές είναι οι αγαπημένες σας αποχρώσεις από τη συλλογή Twilight;" Επίσης, απαραίτητο στο σχόλιο είναι και το όνομα σας στο Facebook για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.
Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθεί ο νικητής (σε καινούργια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο Facebook) με τον οποίο θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίος θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 72 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο του. Η μοναδική μου παράκληση από το νικητή είναι να μου στείλει μια ή περισσότερες φωτογραφίες με κάποια από τα βερνίκια φορεμένα για να δημοσιευτούν σε κάποια μελλοντική ανάρτηση.

Αυτά από μένα. Περιμένω τις συμμετοχές σας και τα σχόλια σας. Μείνετε όμως συντονισμένες στο blog γιατί ακολουθεί και δεύτερη ανάρτηση σήμερα, χιχιχι!!!

Χορηγοί επικοινωνίας: saveandwin.gr, kerdiseto.gr.


**** O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ****


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου