Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

April Beauty Pick-Me-Ups

Καλό μήνα και Χρόνια Πολλά κορίτσια! Ελπίζω να περάσατε όμορφα στις γιορτές, να φάγατε καλά, να αλλάξατε παραστάσεις και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας. Επιστρέφω με μια ανάρτηση για τα αγαπημένα προϊόντα του Απριλίου. Πάμε λοιπόν!

April Beauty Favorites
April Beauty Favorites

Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα αρκετά συχνά, σε σημείο που πάλι μου τελειώνει, την Masque Creme Fraiche de Beaute της Nuxe. Είναι μια ενυδατική μάσκα για την οποία σας έχω ξαναμιλήσει εδώ και στην οποία καταλήγω πάντα όταν θέλω μια extra ενυδάτωση. Μυρίζει υπέροχα όπως όλες οι κρέμες της Nuxe, την χρησιμοποιώ συνήθως σαν sleeping pack και το πρωί ξυπνάω μέσα στην φρεσκάδα.

Nuxe Masque Creme Fraiche de Beaute
Nuxe Masque Creme Fraiche de Beaute

Τα beauty shots της Korres έχετε πλέον καταλάβει ότι τα λατρεύω. Έτσι και αυτό το μήνα χρησιμοποίησα αρκετά τη μάσκα άμεσης λάμψης με γκρέιπφρουτ και τη μάσκα ματιών με αγγούρι.

Korres Grapefruit Instant Brightening mask and Korres Cuccumber Eye Mask
Korres Grapefruit Instant Brightening mask and Korres Cuccumber Eye Mask

Και επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι, η απολέπιση σώματος έχει πλέον αρχίσει να γίνεται  καθημερινότητα. Το απολεπιστικό σώματος I love... to scrub a-dub dub (τι όνομα κι αυτό!) της αγαπημένης μου αγγλικής εταιρείας I Love... είναι ο,τι πρέπει για αυτή τη δουλειά, καθώς απολεπίζει απαλά το σώμα και το κάνει βελούδινο αφήνοντας μια διακριτική μυρωδιά ζαχαρωτού. Μιαμ, μιαμ!!!

I love... to scrub a-dub dub - body scrub
I love... to scrub a-dub dub - body scrub

Ο Απρίλης ήταν αρκετά ζεστός μήνας, σχεδόν καλοκαιρινός θα έλεγα, οπότε και εγώ τελευταία προτιμούσα πιο ανάλαφρα αρώματα. Έτσι, η κλασσική, λουλουδάτη μυρωδιά της Estee Lauder Pleasures Bloom με συνόδεψε στις περισσότερες εξόδους μου.

Estee Lauder Pleasures Bloom Eau de Parfum
Estee Lauder Pleasures Bloom Eau de Parfum

Για την ενυδάτωση των χεριών μου χρησιμοποίησα αρκετά αυτό τον μήνα την κρέμα Hand Chemistry Intense Youth Complex, μια πολύ ελαφριά και γρήγορα απορροφήσιμη κρέμα με υπέροχο άρωμα η οποία έχει ταυτόχρονα και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Hand Chemistry Intense Youth Complex hand cream
Hand Chemistry Intense Youth Complex hand cream

Άνοιξη λοιπόν και αρχίσαμε να φοράμε κάπως πιο έντονα χρωματάκια στα νύχια. Για άλλη μια φορά λοιπόν προτίμησα το πιο αγαπημένο μου μπλε της Essie, που σαν και αυτό δεν έχω ξανασυναντήσει, το κλασσικό πλέον Butler Please από τη χειμερινή (say what???) συλλογή του 2012. Για πιο διακριτικό μανικιούρ, χρησιμοποίησα το Perennial Chic από την περσινή ανοιξιάτικη συλλογή. Δείτε φωτογραφίες και swatches από τα βερνίκια στο λογαριασμό μου στο instagram.

Essie Butler Please and Perennial Chic
Essie Butler Please and Perennial Chic

Στις εξόδους αυτό το μήνα βαριόμουν αφάνταστα να βάφομαι και έτσι προτιμούσα αρκετά συχνά να τονίζω μόνο τα χείλη για να μη φαίνομαι τελείως άχρωμη. Έτσι, χρησιμοποιούσα δυο κραγιόν σε σκούρες αποχρώσεις το Lip glaze stick από Stila στην μπορντο-καφέ απόχρωση Blackberry και το Skin lip gloss από Lord & Berry στην βυσσινί απόχρωση #4865 Fuschia Frost, ενώ τα πρωινά φορούσα το Maxi Matte Crayon lipstick από Lord & Berry στην απόχρωση Intimacy, ένα ματ ροζ-μωβ που πλησιάζει αρκετά στο Natural Purple του Korres.

Lord & Berry Maxi Matte Crayon Lipstick in Intimacy, Lord & Berry Skin Lip Gloss in #4865 Fuschia Frost and Stila Lip Glaze Stick in Blackberry
Top to Bottom: Lord & Berry Maxi Matte Crayon Lipstick in Intimacy,
Lord & Berry Skin Lip Gloss in #4865 Fuschia Frost and
Stila Lip Glaze Stick in Blackberry

Right to Left: Lord & Berry Maxi Matte Crayon Lipstick in Intimacy,
Lord & Berry Skin Lip Gloss in #4865 Fuschia Frost and
Stila Lip Glaze Stick in Blackberry

Αυτά ήταν τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα;

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε και το νέο single του Justin Timberlake, ακούστε το!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου