Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

January Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας κορίτσια. Μετά από ένα διάστημα αποχής από το blog και τα social media για προσωπικούς λόγους, επανέρχομαι δριμύτερη με τα αγαπημένα του Ιανουαρίου. Στη σημερινή ανάρτηση θα σας παρουσιάσω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα αρκετά μέσα στο Γενάρη, κάποια από τα οποία θα δείτε ότι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και διευκολύνουν πάρα πολύ τη ζωή μας. Πάμε λοιπόν να τα δούμε.

January 2017 Beauty Favorites
January 2017 Beauty Favorites

Μετά από την έντονη ζωή των γιορτών είπα να αφήσω το δέρμα μου λίγο να ανασάνει και το Γενάρη απέφυγα το βαρύ μακιγιάζ. Λίγο ρουζ και ένα κραγιονάκι ήταν αρκετά για να δώσω λίγο χρώμα στο πρόσωπο και να φαίνομαι περιποιημένη. Ο ενθουσιασμός της beauty κοινότητας ήταν μεγάλος με την άφιξη της Urban Decay στην Ελλάδα, προσωπικά όμως δεν χάρηκα και τόσο όταν συνειδητοποίησα δυο πράγματα, πρώτον ότι οι τιμές κάποιων προϊόντων της UD είναι πιο υψηλές από ότι στο εξωτερικό και χωρίς ποτέ καμία έκπτωση και δεύτερον ότι τα περισσότερα μπορείς να τα παραγγείλεις μόνο online. Πιστεύω βέβαια ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα και κάποια στιγμή θα μπορούμε επιτέλους να δοκιμάζουμε τα foundations και τα concealers της UD στα αγαπημένα μας Sephora. Μέχρι τότε όμως μόνο από το feelunique και θα σας δώσω το παράδειγμα του After Glow 8-Hour Powder Blush το οποίο στα Sephora στοιχίζει 29€ ενώ από το feelunique το παράγγειλα με έκπτωση 15% στα 20€ (και με δωρεάν μεταφορικά).

After Glow 8-Hour Powder Blush in Fetish
After Glow 8-Hour Powder Blush in Fetish

Ας επικεντρώσουμε όμως στο προϊόν, το οποίο αγόρασα στην απόχρωση Fetish, ένα υπέροχο σκούρο ροζ με ζεστούς υποτόνους και ματ τελείωμα. Δεν έχω να πω πολλά, το αγάπησα γιατί κρατάει όσο κανένα και μετά από 8 ώρες δουλειά γυρίζω σπίτι και ακόμα τα μάγουλα μου έχουν το ίδιο ροδαλό χρώμα που είχαν το πρωί. 


Radiant Professional Matt Lasting Lip Color, no 19
Radiant Professional Matt Lasting Lip Color, no 19

Πρόσφατα δοκίμασα αρκετά ματ λιπστικς από τη σειρά Matt Lasting Lip Color της Radiant Professional αλλά κόλλησα με την nude ροζ απόχρωση 19. Ιδανική για κάθε μέρα στη δουλειά ή στον καφέ, με δείκτη προστασίας spf15 και με την υψηλή ποιότητα που έχουν όλα τα προϊόντα της Radiant Professional.


Sephora Rose Lip Mask
Sephora Rose Lip Mask

Και αφού τα χείλη μου περνάνε μια φάση τρομερής ξηρότητας λόγω κρύου καταρχάς αλλά και λόγω δοκιμών όλων αυτών των ματ λιπστικς, είμαι σε φάση αναζήτησης της ιδανικής μάσκας χειλιών. Αυτό το μήνα δοκίμασα την Rose Lip Mask από τα Sephora που έχουν αγκαλιάσει πολύ ζεστά όλα τα κορεάτικα trends και κυκλοφορούν πλέον τις δικές τους μάσκες για πρόσωπο, μάτια, χείλη και πόδια. Η μάσκα αυτή κόστισε κάτι λιγότερο από 2€ και τη βρήκα αρκετά αποτελεσματική. Όχι μόνο ένιωσα τα χείλη μου ενυδατωμένα αλλά και κάπως μεγενθυμένα και έτσι εξήγησα το γεγονός ότι την ώρα που φορούσα τη μάσκα ένιωθα ένα ελαφρύ μούδιασμα στα χείλη. Αν έχετε κάποιο σημαντικό event και θέλετε τα χείλη σας να φαίνονται άψογα αξίζει να τη δοκιμάσετε. Κυκλοφορεί και με βούτυρο καριτέ με επανορθωτική δράση.


Organic Shop Body Desserts Anti-stress Bath Foam in Candy Floss
Organic Shop Body Desserts Anti-stress Bath Foam in Candy Floss

Την εταιρεία Natura Siberica τη γνωρίζουμε όλες πλέον, το Δεκέμβρη λοιπόν κυκλοφόρησε ένα limited edition κουτάκι μέσα από το Cherrybox και κατάφερα να το αποκτήσω πριν γίνει πολύ γρήγορα sold out. Ανάμεσα στα προϊόντα που ήταν όλα ένα και ένα, ξεχώρισα το αφρόλουτρο από τη σειρά Organic Shop Body Desserts στο μοναδικό άρωμα Candy Floss. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το άρωμα απλά τέλειο, αν και δεν κρατάει πολύ, (αλλά και ποιο αφρόλουτρο διατηρεί το άρωμα του;) σου θυμίζει έντονα τη μυρωδιά από το ζαχαρωτό "μαλλί της γριάς" που όλοι αγαπήσαμε.


Decleor Aroma Comfort Gradual Glow Hydrating Body Milk
Decleor Aroma Comfort Gradual Glow Hydrating Body Milk

Άλλο ένα προϊόν που αγάπησα ήταν ένα body milk της Decleor από τη σειρά Aroma Comfort το οποίο πέρα από τις ενυδατικές του ιδιότητες δίνει βαθμιαία μια φυσική λάμψη στο σώμα. Με ένα διακριτικό άρωμα που σου θυμίζει καλοκαίρι ήταν η καθημερινή δόση πολυτέλειας που χάρισα στο σώμα μου όλο το Γενάρη.


Tony Moly My School Looks Makeup Eraser
Tony Moly My School Looks Makeup Eraser

Πάμε τώρα σε μερικά, όχι και τόσο συνηθισμένα προϊόντα που δοκίμασα τον τελευταίο καιρό. Πρώτο προϊόν από την Tony Moly το My School Looks Makeup Eraser. Οπτικά φαίνεται σαν ένας σχολικός μαρκαδόρος, έτσι για άλλη μια φορά οι Κορεάτες έπεσαν διάνα στον τίτλο. Φυσικά, μην το χρησιμοποιήσετε για να γράψετε (κάπου το γράφει στη συσκευασία) αλλά για να διορθώσετε το makeup σας. Το προϊόν περιέχει διάφορα έλαια όπως έλαιο τριανταφυλλιάς, αβοκάντο και jojoba και με τη βοήθεια αυτών μπορεί να σβήσει λαθάκια και να διευκολύνει τη διαδικασία του μακιγιάζ. Το αγόρασα στα sephora, αν θυμάμαι καλά κάτι λιγότερο από 8€.


Liquid Palisade Easy-Peel Polish Barrier
Liquid Palisade Easy-Peel Polish Barrier

Άλλο ένα γκάτζετ που πολύ χάρηκα που έφτασε στα χέρια μου είναι το Liquid Palisade. Για όσες δεν γνωρίζετε το προϊόν αυτό, είναι ένα υγρό που το απλώνεις στις παρωνυχίδες και όταν στεγνώνει δημιουργεί ένα τείχος που εμποδίζει το βάψιμο τους όταν απλώνουμε το βερνίκι στα νύχια. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το κλασσικό στυλό με ξεβαφτικό νυχιών για να σβήσω το βερνίκι που κατά λάθος πήγαινε και στις παρωνυχίδες, όχι πάντα με επιτυχία, με αυτό όμως το προϊόν το βάψιμο των νυχιών γίνεται παιχνίδι. Μοναδική μου ένσταση είναι η τιμή του (κάπου στα 15€ από τα Sephora) και η συσκευασία του που είναι αρκετά μικρή.


Eviol Vitamin E gelatin capsules
Eviol Vitamin E gelatin capsules

Τέλος, θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που το χρησιμοποιώ πολύ καιρό με εξαιρετικά αποτελέσματα. Πρόκειται για τις κάψουλες της Eviol με βιταμίνη E, τις οποίες όμως δεν τις παίρνω από το στόμα αλλά τις χρησιμοποιώ απευθείας στο πρόσωπο. Σίγουρα κάπου έχετε διαβάσει αυτό το τρικ με τις κάψουλες της Eviol, νομίζω ότι είναι η πιο οικονομική λύση για όσες δε θέλουν να διαθέσουν πολλά χρήματα για να αγοράσουν ένα καλό έλαιο προσώπου. Παίρνεις λοιπόν μια κάψουλα, την τρυπάς με μια βελόνα και το έλαιο που βγαίνει από την κάψουλα το εφαρμόζεις κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα τα βλέπεις πολύ σύντομα ενώ έχεις πληρώσει μόλις 4€. Αξίζει να το δοκιμάσεις!


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα του Ιανουαρίου, ελπίζω να βρήκατε χρήσιμη την ανάρτηση. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου