Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Falling Under the Spell of CND Nightspell Collection

Γεια σας, γεια σας κούκλες μου. Σήμερα είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω τη νέα φθινοπωρινή σειρά των CND Vinylux Weekly Polish. Η συλλογή λέγεται Nightspell και είναι εμπνευσμένη από τη μαγεία της νύχτας και τις μυστηριώδεις λάμψεις του φεγγαριού.

CND Vinylux Weekly Polish Nightspell Collection
CND Vinylux Weekly Polish Nightspell Collection

Η Nightspell collection υποδέχεται το φθινόπωρο και υπόσχεται λαμπερές βραδινές εμφανίσεις με 6 μοναδικές αποχρώσεις. Από το κρεμώδες ζεστό λιλά του Lilac Eclipse, στο κρεμώδες σκούρο μπορντό του Berry Boudoir, η CND έχει τελειοποιήσει την σύσταση των βερνικιών ώστε με δυο το πολύ στρώσεις να έχεις ένα τέλειο οπάκ αποτέλεσμα.

CND Vinylux Weekly Polish Nightspell Collection, (top to bottom), Lilac Eclipse, Viridian Veil, Berry Boudoir
CND Vinylux Weekly Polish Nightspell Collection - (top to bottom) Lilac Eclipse, Viridian Veil, Berry Boudoir

Ακολουθούν οι μεταλλικές αποχρώσεις με το σκούρο πετρόλ του Viridian Veil να αιχμαλωτίζει το βλέμμα ενώ το σκούρο μεταλλικό ασημί του Mercurial δίνει μια ροκ διάθεση στο μανικιούρ μας. Ακόμα και στις μεταλλικές αποχρώσεις που είναι συνήθως δύσκολο να πετύχεις ομοιομορφία, η σύσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά.

CND Vinylux Weekly Polish in Hypnotic Dreams
CND Vinylux Weekly Polish in Hypnotic Dreams

Και τώρα ερχόμαστε σε δυο από τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις της συλλογής. Πρώτη η Hypnotic Dreams, μια duo-chrome απόχρωση που φοριέται είτε μόνη της είτε πάνω από άλλες για να τους δώσει ένα εφέ χαμαιλέοντα. Στη φωτογραφία τη φοράω μόνη της στον αντίχειρα, ενώ στα υπόλοιπα δάκτυλα τη φοράω πάνω από τη Berry Boudoir. Δεν είναι υπέροχη; Σίγουρα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες και είναι για μένα η τέλεια φθινοπωρινή απόχρωση που θυμίζει έντονα το χρώμα των φύλλων που πέφτουν! (Όλα τα βερνίκια έχουν δοκιμαστεί χωρίς top coat για να αποτυπωθεί καλύτερα το χρώμα στη φωτογραφία)

CND Vinylux Weekly Polish in Hypnotic Dreams
CND Vinylux Weekly Polish in Hypnotic Dreams - Alone on thumbnail, over Berry Boudoir on the rest

Τέλος, η πιο όμορφη κατά τη γνώμη μου απόχρωση της συλλογής είναι η Eternal Midnight. Είναι μπλε ή είναι μωβ, ιδού η απορία! Φέτος, παρόμοιες αποχρώσεις σκούρου μπλε/μωβ είδαμε σχεδόν σε όλες τις φθινοπωρινές συλλογές. Η "Dressed to the 90's" της Essie αλλά και η "Turn On The Northern Lights" της OPI μοιάζουν αρκετά με την Eternal Midnight και δηλώνουν ότι αυτή η απόχρωση αποτελεί τάση που θα κυριαρχήσει στα φετινά χειμωνιάτικα μανικιούρ.

CND Vinylux Weekly Polish - Eternal Midnight
CND Vinylux Weekly Polish - Eternal Midnight

Στην πρώτη στρώση κυριαρχεί το μωβ, ενώ στη δεύτερη στρώση το μπλε καλύπτει το μωβ το οποίο μπορείς να το διακρίνεις πλέον μόνο στο έντονο φως. Φυσικά, περνάς πάντα πάνω από κάθε βερνίκι το Vinylux Weekly Top Coat για να σφραγίσεις το χρώμα και να του δώσεις απαράμιλλη λάμψη και διάρκεια μιας εβδομάδας.

CND Vinylux Weekly Polish - Eternal Midnight
CND Vinylux Weekly Polish - Eternal Midnight

Παράλληλα σχεδόν με τη φθινοπωρινή συλλογή Nightspell κυκλοφόρησε και η χειμωνιάτικη συλλογή Glacial Illusion και ως φανατική των Vinylux Weekly Polish έσπευσα να παραγγείλω από το eshop της Creative Group μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αποχρώσεις της συλλογής. Το διάφανο, με μωβ/ροζ ιριδίζοντα shimmers Ice Bar, το κρεμώδες μπεζ/ροζ Cashmere Wrap, το λιλά/ασημί Alpine Plum και το ροζ/μπρονζέ Radiant Chill είναι 4 από τις 6 icy-cool αποχρώσεις της συλλογής. Και εδώ πάλι έχω να πω τα καλύτερα, ειδικά για τις μεταλλικές αποχρώσεις που απλώνονται πανεύκολα και χωρίς γραμμές στα νύχια.

CND Vinylux Weekly Polish - Glacial Illusion
CND Vinylux Weekly Polish - Glacial Illusion

Τέλος, λίγα λόγια για την εμπειρία μου από το eshop της Creative Group. Ήταν η πρώτη φορά που παράγγειλα από εκεί και έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την εξυπηρέτηση και από τις τιμές. Νομίζοντας τόσο καιρό ότι αυτό το site ήταν μόνο για επαγγελματίες δεν είχα μπει στη διαδικασία να δοκιμάσω να αγοράσω ποτέ από εκεί. Φυσικά για τα Shellac που σίγουρα χρειάζονται επαγγελματική εφαρμογή ισχύει αυτός ο κανόνας, όχι όμως και για τα Vinylux. Μπορεί όποιος θέλει να παραγγείλει τα Vinylux Weekly Polish και μάλιστα σε απίστευτες τιμές. Κάθε βερνίκι κοστίζει περίπου 6,5€ (5,36 + ΦΠΑ), αρκετά λογική τιμή για επαγγελματικό βερνίκι. Δημιουργώντας λογαριασμό στο site www.creativegroup.gr μπορείτε να δείτε τις τιμές αλλά και να ενημερώνεστε για τις συχνές προσφορές και εκπτώσεις που κάνουν.

CND Vinylux Weekly Polish - Nightspell Collection
CND Vinylux Weekly Polish - Nightspell Collection

Κλείνω την ανάρτηση με ευχάριστα νέα για τις Κύπριες φίλες της CND. H Creative Group, η αποκλειστική αντιπρόσωπος της CND βρίσκεται πλέον και στην Κύπρο και έχει δημιουργήσει νέο eshop, το www.creativegroup.com.cy από όπου μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους.

Αυτή λοιπόν ήταν η συλλογή των CND Vinylux Weekly Polish για το φθινόπωρο/χειμώνα 2017. Πως σας φάνηκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου