Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Eviol Care Face Cream Review

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για δυο προϊόντα που δοκιμάζω τώρα τελευταία από την σειρά Eviol Care. H εταιρεία GAP είναι περισσότερο γνωστή για τα συμπληρώματα διατροφής με το brand name Eviol, παράλληλα όμως κυκλοφορεί και τη σειρά Eviol Care για τη φροντίδα προσώπου.

Eviol Care Face Cream and Cleansing Milk
Eviol Care Face Cream and Cleansing Milk

Πρόσφατα λοιπόν έλαβα από το online φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr ένα σετ από τη σειρά Eviol Care το οποίο περιείχε μια ενυδατική κρέμα και ένα γαλάκτωμα καθαρισμού. Μετά από αρκετές εβδομάδες χρήσης έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου για αυτά τα προϊόντα. Πάμε να τα δούμε!

Eviol Care Face Cream
Eviol Care Face Cream

Ας μιλήσουμε πρώτα για την κρέμα Eviol Care. Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο τα μάτια και το λαιμό. Η σύνθεση της με βιταμίνες Ε, Α και μαλακτικούς παράγοντες παρέχει αντιοξειδωτική δράση, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και απομακρύνει τα σημάδια του χρόνου ακόμα και στην περιοχή των ματιών. Η κρέμα έχει μη λιπαρή υφή, απορροφάται άμεσα κατά την εφαρμογή και είναι ιδανική βάση για μακιγιάζ.

Αυτές λοιπόν είναι με λίγα λόγια οι πληροφορίες που δίνει η εταιρεία για την κρέμα Eviol Care. Ας δούμε όμως τις δικές μου εντυπώσεις. Καταρχάς, το άρωμα της κρέμας δε με ξετρέλανε, είναι κάπως έντονο, ευτυχώς όμως μετά από μερικά λεπτά εξαφανίζεται. Η υφή της κρέμας είναι πλούσια χωρίς όμως να την κάνει βαριά και η κρέμα πράγματι απορροφάται πολύ γρήγορα. Η ενυδάτωση που παρέχει είναι εξαιρετική, παρόλα αυτά δεν είδα κάτι παραπάνω στο πρόσωπο μου μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης.

Τα συμπεράσματα μου
Η Eviol Care Face Cream είναι μια καλή ενυδατική με απλή σύνθεση που, κατά τη γνώμη μου αποτελεί ιδανική επιλογή για πιο νεανικές επιδερμίδες. Στη δική μου περίπτωση ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω την Eviol Care Timeless Face Cream η οποία περιέχει περισσότερα αντιγηραντικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ.

Eviol Care Face Cleansing Milk
Eviol Care Face Cleansing Milk

Ας προχωρήσουμε τώρα στο δεύτερο προϊόν της Eviol Care, το γαλάκτωμα καθαρισμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εταιρείας για το προϊόν αυτό, πρόκειται για ένα απαλό, μη λιπαρό γαλάκτωμα καθαρισμού για το πρόσωπο τα μάτια και το λαιμό. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους & το μακιγιάζ ενώ παράλληλα αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η σύνθεση του, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε, προσφέρει αντιοξειδωτική, ενυδατική και αντιγηραντική δράση.

Τα γαλακτώματα καθαρισμού για πολλά χρόνια είχαν το μονοπώλιο στο ντεμακιγιάζ, από τότε που κυκλοφόρησαν όμως τα νεράκια, τα έλαια και balms καθαρισμού έχασαν την κυριαρχία τους. Προσωπικά, είχα πάρα πολύ καιρό να δοκιμάσω γαλάκτωμα καθαρισμού καθώς, για το ντεμακιγιάζ μου, εδώ και χρόνια εμπιστεύομαι το κλασσικό νεράκι της Bioderma. Η δοκιμή του γαλακτώματος καθαρισμού της Eviol Care με έκανε να αναθεωρήσω και να αφήσω στην άκρη το αγαπημένο μου νεράκι.
Καταρχάς, η σύσταση του είναι πολύ ανάλαφρη, σχεδόν υδαρής, καμιά σχέση δηλαδή με τα παλιά γαλακτώματα που ξέραμε. Αφαιρεί το μακιγιάζ γρήγορα, χωρίς να ερεθίζει τα μάτια και χωρίς να αφυδατώνει όπως μπορεί να συμβεί σε κάποιες επιδερμίδες με κάποια νεράκια. Στη δική μου ρουτίνα καθαρισμού πάντα ακολουθεί ένα καλό σαπούνι/αφρός/gel για να είμαι σίγουρη ότι θα εξαφανιστούν και τα τελευταία υπολείμματα μακιγιάζ. Κάποιες φορές όμως, που παρέλειψα αυτό το βήμα και πήγα κατευθείαν στην τονωτική λοσιόν, είδα ότι δεν βγήκε τίποτα πάνω στο βαμβακάκι, κάτι που αποδεικνύει πόσο καλά δουλεύει αυτό το γαλάκτωμα.

Τα συμπεράσματα μου
Η δοκιμή του γαλακτώματος καθαρισμού Eviol Care ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Η δοκιμή των δυο προϊόντων της Eviol Care έγινε σε συνεργασία με το φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr που αποτελεί τον απόλυτο online προορισμό για δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και εκατοντάδες άλλα προϊόντα φροντίδας για ολόκληρη την οικογένεια. Η εύκολη και ασφαλής πλοήγηση στο site, η γρήγορη αποστολή και οι εξαιρετικές τιμές είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για να επιλέξετε το online φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr. Κάντε subscribe στο newsletter και στα social media (facebook, instagram, twitter) του φαρμακείου για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις προσφορές και τους αρκετά συχνούς διαγωνισμούς του.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα Eviol Care; Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου