Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - Baby, It's Cold Outside...Not!!!

Γεια σας κορίτσια! Ο χειμώνας είναι καθ' οδόν, αυτό βέβαια είναι μια διαπίστωση που μόνο ημερολογιακά μπορεί να επιβεβαιωθεί. Έξω κάθε άλλο παρά χειμώνας μας φαίνεται, ούτε καν φθινοπωρινό δε μπορείς να χαρακτηρίσεις τον καιρό. Σήμερα λοιπόν θα ήθελα να σας παρουσιάσω την νέα συλλογή για το Χειμώνα 2015 της αγαπημένης μας Essie.

Essie Winter 2015 Virgin Snow Collection
Essie Winter 2015 Virgin Snow Collection, photo by @essiepolish (instagram)


Η συλλογή λέγεται Virgin Snow και αποτελείται από 6 υπέροχες αποχρώσεις που μας ταξιδεύουν σε παγωμένα χειμωνιάτικα βράδια με το χιόνι έξω να πέφτει, το τζάκι να καίει, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να είναι στολισμένο και εμείς να κουρνιάζουμε με παρεούλα πίνοντας κόκκινο κρασί! Με αυτόν το καιρό βέβαια τι να πω, μας βλέπω στο τέλος να στολίζουμε κοκοφοίνικα και να κρεμάμε στο τζάκι βατραχοπέδιλα...

Essie Winter 2015 Virgin Snow Collection, 3 shades Haute Tub, Shall We Chalet? and Virgin Snow
Essie Winter 2015 Virgin Snow Collection, 3 shades Haute Tub, Shall We Chalet? and Virgin Snow


Πάμε να δούμε τις αποχρώσεις που επέλεξα να δοκιμάσω και να σας δείξω swatches. Ενώ στην φθινοπωρινή συλλογή Leggy Legend έβρισκες κάποιες πρωτότυπες και εντυπωσιακές αποχρώσεις, αυτή η συλλογή νομίζω ότι στερείται φαντασίας (εκτός βέβαια από τις ονομασίες των βερνικιών) και όλες οι αποχρώσεις, αν εξαιρέσεις την υπέροχη Haute Tub, μοιάζουν με αποχρώσεις προηγούμενων συλλόγων της Essie ή άλλων εταιρειών. Παρόλα αυτά, τα βερνίκια της Essie με τη μοναδική τους ποιότητα παραμένουν αγαπημένα και ανήκουν πάντα στη wishlist όλων των beauty addicts.

Πρώτη απόχρωση, Shall We Challet?, είναι ένα βαθύ κόκκινο ρουμπινί, πολύ Χριστουγεννιάτικο και πολύ γιορτινό χρώμα.

Essie Nail Polish in Shall We Challet?
Essie Nail Polish in Shall We Challet?


Το δεύτερο βερνίκι, Virgin Snow είναι στο χρώμα της παγωμένης λεβάντας και ήταν μάλλον η έκπληξη γιατί δεν περίμενα ούτε ότι θα στρώνει τόσο καλά ούτε ότι θα πήγαινε με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου. Το αγαπώ!!!

Essie Nail Polish in Virgin Snow
Essie Nail Polish in Virgin Snow


Τρίτο βερνίκι και αγαπημένο πριν καλά καλά το δοκιμάσω, είναι το Haute Tub, ένα ιδιαίτερο μαύρο χρώμα με γκλίτερ που δημιουργούν στο φως μωβ ιριδισμούς. Απλά υπέροχο! Στη φωτό δυστυχώς ήταν πολύ δύσκολο να αποτυπώσω τους ιριδισμούς του βερνικιού όπως φαίνονται στο μπουκάλι.

Essie Nail Polish in Haute Tub
Essie Nail Polish in Haute Tub


Η συλλογή περιέχει άλλες τρεις αποχρώσεις, την Apres-Chic, μια ασημί που ξεχωρίζει και που θα είναι τέλεια για nail art, την Peak Show μια απαλή πουδρέ ροζ και την Altitude Attitude, μια φωτεινή κόκκινη απόχρωση που σίγουρα θα φορεθεί πολύ στις γιορτές.

Ποιες λοιπόν είναι οι αγαπημένες σας αποχρώσεις από αυτήν τη συλλογή; Θέλω να σκεφτείτε καλά γιατί στο σημερινό διαγωνισμό, ένας νικητής θα κερδίσει 3 βερνίκια της προτίμησης του από τη σειρά Virgin Snow της Essie.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι τα παρακάτω:
  1. Να γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλη αυτού του ιστότοπου")
  2. Να γίνετε μέλη στη σελίδα του blog στο Facebook
  3. Να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση απαντώντας στο ερώτημα "Ποιές είναι οι αγαπημένες σας αποχρώσεις από τη συλλογή Virgin Snow;" Επίσης, απαραίτητο στο σχόλιο είναι και το όνομα σας στο Facebook για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.
Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθεί ο νικητής (σε καινούργια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο Facebook) με τον οποίο θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίος θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 72 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο του. Η μοναδική μου παράκληση από το νικητή είναι να μου στείλει μια ή περισσότερες φωτογραφίες με κάποια από τα βερνίκια φορεμένα για να δημοσιευτούν σε κάποια μελλοντική ανάρτηση.

Μη ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή και στον άλλο διαγωνισμό με βερνίκια της Models Own ο οποίος ξεκίνησε παράλληλα. Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

Χορηγοί επικοινωνίας: saveandwin.gr, kerdiseto.gr.


**** O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ****


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου