Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Sweet November Beauty Pick-Me-Ups

Ο μήνας που πέρασε ήταν από τους πιο γλυκούς φθινοπωρινούς μήνες, χρόνια έχω να συναντήσω Νοέμβρη με τέτοιες ηλιόλουστες μέρες. Όμως μας αποχαιρέτησε και αυτός και έδωσε τη θέση του στο Δεκέμβρη, ένα μήνα προετοιμασίας για τη μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη γιορτή όλων, τα Χριστούγεννα!!! Λέγοντας αντίο στο Νοέμβρη, ήρθε και η ώρα να θυμηθώ ποια ήταν τα προϊόντα περιποίησης που ξεχώρισα αυτό το μήνα.


November 2015 Favorites
November 2015 Favorites

Πάμε λοιπόν να τα δούμε:

  • Clinique Moisture Surge CC Cream 
Την αγάπη μου για τις BB και CC κρέμες τη γνωρίζετε. Δοκιμάζω κάθε μήνα τουλάχιστον 2-3 κρέμες BB/CC για να βρω την ιδανική για τις ανάγκες τις επιδερμίδας μου. Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνω και κάποιο ανακεφαλαιωτικό post με τις BB/CC κρέμες που έχω ξεχωρίσει. Aυτό το μήνα λοιπόν, δοκιμάζω 3 κρέμες, την Snail Nutrition BB Cream της Skin79, την Mineral CC Cream της Rachel K και την Moisture Surge CC Cream της Clinique. Είναι και οι τρεις αρκετά καλές αλλά ξεχώρισα την Moisture Surge χωρίς όμως να την κατατάσσω τελικά στις καλύτερες. Προσφέρει μέτρια κάλυψη, καλή ενυδάτωση και αρκετά καλή αντηλιακή προστασία, δεν μου προκάλεσε κάποιο ερεθισμό και δεν έχει κανένα άρωμα. Επίσης, μετά από αρκετές ώρες δεν είδα κάποια αλλοίωση ή λιπαρότητα να εμφανίζεται. Ο μόνος λόγος που δεν παίρνει άριστα είναι γιατί με δυσκολεύει αρκετά στην εφαρμογή λόγω της παχύρρευστης υφής της και θέλει αρκετό δούλεμα για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.


Clinique Moisture Surge CC Cream
Clinique Moisture Surge CC Cream

  • Lierac Prescription Solution Keratolytique Anti-Perfections and  Depigementant Anti-tache intensif
Περίμενα να περάσουν κάπως οι ζεστές και ηλιόλουστες μέρες για να αρχίσω να χρησιμοποιώ συστηματικά προϊόντα με AHA/BHA και μόλις μπήκε ο Νοέμβρης, παρόλο που μας βγήκε και αυτός αρκετά ζεστός μήνας, ξεκίνησα τη χρήση προϊόντων λάμψης και λεύκανσης για να μειωθούν οι δυσχρωμίες, κατάλοιπα της έκθεσης στον καλοκαιρινό ήλιο. Ξεκίνησα και πάλι λοιπόν να χρησιμοποιώ το Solution Keratolytique σε συνδυασμό με το Depigmentant Anti-tache Intensif της αγαπημένης Lierac, από τη σειρά της Lierac Prescription. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από τα δυο και θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ όλο το χειμώνα. Για το Solution Keratolytique έχω ξαναμιλήσει εδώ, σκέφτηκα να δοκιμάσω όμως και το Depigmentant Anti-tache Intensif το οποίο περιέχει 8,9 % ΑΗΑ, ένα αρκετά καλό ποσοστό σε υδροξυοξέα, ικανό για αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, απαλή απολέπιση και ανανέωση του δέρματος χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.


Lierac Prescription Solution Keratolytique Anti-Perfections and  Depigementant Anti-tache intensif
     Lierac Prescription Solution Keratolytique Anti-Perfections and  Depigementant Anti-tache intensif

  • Models Own Twilight HyperGel and Essie Virgin Snow Collection
Το μήνα αυτό δοκίμασα πάρα πολλά βερνίκια νυχιών. Αυτά που ξεχώρισα ήταν από τη συλλογή Twilight HyperGel για το φθινόπωρο/χειμώνα 2015 της Models Own και συγκεκριμένα το Heather και το Grey Storm τα οποία και σας παρουσίασα σε μια ανάρτηση με swatches αλλά και με Giveaway. Από τα αγαπημένα μου δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει το Haute Tub της συλλογής για το χειμώνα 2015 Virgin Snow της Essie. Αν άρεσε και σε εσάς μπορείτε να το διεκδικήσετε μαζί με άλλα δυο βερνίκια από τη συλλογή στο διαγωνισμό μου που τρέχει εδώ.


Models Own Twilight HyperGel and Essie Virgin Snow Collection
Models Own, Heather and Grey Storm, Essie Haute Tub

  • Phyto Phytokeratine Ultra-repairing Mask and Phytokeratine Extreme Exceptional Cream
Έλαβα πρόσφατα κάποιες μίνι συσκευασίες και άρχισα να δοκιμάζω προϊόντα της Phyto από τη σειρά Phytokeratine που προορίζονται για μαλλιά ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα. Η μάσκα εξαιρετική, κάνει τα μαλλιά απαλά χωρίς να τα βαραίνει καθόλου και νιώθεις την υφή τους και την εμφάνιση τους βελτιωμένη από την πρώτη χρήση. Όμοια και η κρέμα θρέψης και θερμοπροστασίας μπήκε και αυτή αμέσως στη λίστα των αγαπημένων μου, πειθαρχεί τα ατίθασα μαλλιά μου, τα κάνει ευκολοχτένιστα και λαμπερά.


Phyto Phytokeratine Ultra-repairing Mask and Phytokeratine Extreme Exceptional Cream
Phyto Phytokeratine Ultra-repairing Mask and Phytokeratine Extreme Exceptional Cream

  • Gaia Etheral Beauty Hydrating Body Milk with Olive & Pistachio
Μια ενυδατική σώματος από την Gaia Ethereal Beauty, με υπέροχο άρωμα η οποία προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση. Μετά από κάθε μπάνιο έχει γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια!


Gaia Etheral Beauty Hydrating Body Milk with Olive & Pistachio
Gaia Etheral Beauty Hydrating Body Milk with Olive & Pistachio

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα αυτού του μήνα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου