Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

The Anatomy of August Glowbox

Ήρθε επιτέλους και ο Αύγουστος, αγαπημένος γιατί είναι ο μήνας των διακοπών! Αχ, πώς ανυπομονώ να μπω σε ένα καράβι και να φύγω μακρυά από την καθημερινότητα, το άγχος και τις εντάσεις της δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες δούλευα με εξαντλητικούς ρυθμούς, 12ωρα καθημερινά, οπότε αυτή τη φορά τις διακοπές τις χρειάζομαι περισσότερο από πότε.

Ήρθε ο Αύγουστος λοιπόν, ήρθε και το Αυγουστιάτικο Glowbox, όμορφο, καλοκαιρινό, με νέα προϊόντα να δοκιμάσουμε και νέες εταιρείες να γνωρίσουμε.

August Glowbox
August Glowbox

Ας δούμε τι περιείχε το δικό μου Glowbox. Κάποια από τα προϊόντα σίγουρα θα μπουν κατευθείαν στο νεσεσέρ των διακοπών.

  • Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture, 59,00€/50 ml. Αγαπημένη εταιρεία, για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσα τις αντηλιακές της, τις οποίες προμηθευόμουν από την αισθητικό μου. Είναι βέβαια λίγο ακριβά τα προϊόντα της αλλά πολύ ποιοτικά. Την ενυδατική από τη σειρά Age Reform μάλλον θα τη δοκιμάσω σαν after sun προσώπου ή σαν κρέμα νύχτας γιατί το δέρμα μου είναι αρκετά λιπαρό.

Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture
Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture
  • Anatomicals Never Lose your Cherry SPF15 Lip Balm, 4,50€. Μια εταιρεία που δεν γνώριζα είναι η Anatomicals. Μπήκα στο site της εταιρείας (www.anatomicals.net) και εντυπωσιάστηκα. Στην αρχή, νόμιζα ότι μπήκα σε λάθος site. Καλλυντικά πουλάει η εταιρεία ή online παιχνίδια για παιδιά; Τρελάθηκα από τους ευφάνταστους τίτλους των προϊόντων τους και από τις συσκευασίες τους. Και οι τιμές προσιτές. Τσεκάρετε και τις άλλες δυο σειρές που βγάζουν, Manatomicals (www.manatomicals.com, για άντρες) και Tanatomicals (www.tanatomicals.com, προϊόντα tanning), τα site τους είναι καταπληκτικά. To lip balm έχει ήδη μπει στην τσάντα θαλάσσης μου. 
  •  
Anatomicals Never Lose your Cherry SPF15 Lip Balm
Anatomicals Never Lose your Cherry SPF15 Lip Balm

  • Molton Brown Samphire Body wash, 23,00€ /300 ml. Άλλο ένα αφρολουτράκι από την Molton Brown, πηγαίνει και αυτό στη βαλίτσα των διακοπών. Με εκχύλισμα κριτάμου, ενός παραθαλάσσιου αρωματικού βοτάνου με πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως είναι το ιώδιο, οι βιταμίνες E, C και Κ και τα μεταλλικά άλατα.

Molton Brown Samphire Body wash
Molton Brown Samphire Body wash
  • JĀSÖN ενυδατικό gel σώματος Aloe Vera 98%, 12.00/30 ml. Μια αμερικάνικη εταιρεία με οργανικά προϊόντα για όλη την οικογένεια. Μπορούσες να βρεις καλλυντικά της μόνο σε καταστήματα ή online shops με βιολογικά προϊόντα, αλλά τώρα πλέον τα βρίσκουμε εύκολα στο e-shop του Glowbox. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο site του έλληνα αντιπροσώπου (www.jasonnaturalcare.gr). Ειδικά τα σαμπουάν της JĀSÖN είναι εξαιρετικά. Το gel με Aloe Vera είναι ό,τι πρέπει για μετά την ηλιοθεραπεία.

JĀSÖN Aloe Vera moisturizing gel
JĀSÖN soothing 98% Aloe Vera moisturizing gel
  • Nourish Skincare Golden Glow Illuminating Face shimmer, 23,00/30 ml.  Άλλη μια εταιρεία με οργανικά προϊόντα μας έρχεται από την Αγγλία (www.nourishskinrange.com). Δεν τη γνώριζα και θα χαρώ πολύ να δοκιμάσω αυτό το face shimmer που από ό,τι διάβασα έχει βραβευτεί για την πρωτοποριακή του σύνθεση. Λίγο περισσότερη ποσότητα θα ήθελα να είχε το βαζάκι γιατί έτσι θα μπορούσα να έχω καλύτερη άποψη για το αν προσφέρει ό,τι υπόσχεται το προϊόν.
Nourish Skincare Golden Glow Illuminating Face shimmer
Nourish Skincare Golden Glow Illuminating Face shimmer
Σε γενικές γραμμές μου άρεσε πολύ το Glowbox του Αυγούστου με ωραία προϊόντα και νέες συνεργασίες. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω και θα σας πω τη γνώμη μου μετά τις διακοπές.

Bonnes Vacances a tous!!!
Bonnes vacances a tous!
Καλές διακοπές εύχομαι σε όλους, ή αλλιώς όπως λέει και η καρτούλα του Glowbox,            
Bonnes Vacances!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου