Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

A Beautiful World autumn/winter 2014 unboxing

Ήρθε επιτέλους το κουτάκι μου από το Αbeautiful world! To abeautifulworld είναι ένα αγγλικό site στο οποίο πωλούνται διάφορες δυσεύρετες μάρκες οργανικών καλλυντικών. Κάθε εξάμηνο το abeautifulworld κυκλοφορεί ένα limited edition beauty box το οποίο εξαντλείται μέσα σε λίγες ώρες. Το κουτάκι για το φθινόπωρο/χειμώνα 2014 κυκλοφόρησε στις αρχές του Οκτώβρη και φυσικά έγινε sold out αμέσως. Ευτυχώς το πρόλαβα για πρώτη φορά και το περίμενα με μεγάλη αγωνία. Λίγο τσιμπημένη η τιμούλα του λόγω των μεταφορικών (20£ + 12£ shipping), αλλά επειδή βγαίνει μόνο δυο φορές το χρόνο (και μια εορταστική, τα Χριστούγεννα), είπα να το δοκιμάσω.

Abeautiful world beauty box
Abeautiful world beauty box

Παρήγγειλα το κουτάκι την προηγούμενη Τετάρτη και σε μια εβδομάδα είχε έρθει στα χέρια μου. Το έστειλαν με UPS και είχε και tracking (ευτυχώς γιατί αλλιώς δε θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα τόσο ακριβά μεταφορικά). Το κουτάκι ήρθε σε μια ωραία λευκή τσαντούλα με το logo της εταιρείας.



Unboxing Abeautiful world beauty box
Unboxing Abeautiful world beauty box

Το κουτί, σε ένα όμορφο έντονο ροζ χρώμα ανοίγει και κλείνει με μαγνητάκι. Ιδανικό για αποθήκευση στο μπάνιο μου! Ανοίγοντας το κουτί, το πρώτο πράγμα που είδα ήταν μια φούξια υφασμάτινη τσάντα να καλύπτει το περιεχόμενο.


Abeautiful world a/w 2014 box contents
Abeautiful world a/w 2014 box contents

Πάμε να δούμε το περιεχόμενο του κουτιού μου. Όλα τα προϊόντα είναι οργανικά, από εταιρείες που δε γνώριζα, κάποια τα είχα δει και στα κουτάκια άλλων bloggers και ενθουσιάστηκα που τα είδα και στο δικό μου.


Josh Rosebrook Deep Nourishing Shampoo and Conditioner
Josh Rosebrook Deep Nourishing Shampoo and Conditioner

  • Josh Rosebrook Deep Nourishing Shampoo and Conditioner.
Η εταιρεία του Josh Rosebrook είναι αμερικάνικη και κυκλοφορεί οργανικά προϊόντα για την περιποίηση προσώπου και μαλλιών. Είναι το αγαπημένο brand πολλών stars και τα προϊόντα του είναι αρκετά ακριβά. Το σαμπουάν στα 240 ml κάνει 30 $. Όμως, δε θα πω τίποτα περισσότερο. Δείτε μόνο τη λίστα των συστατικών του και θα καταλάβετε:

Ingredients: CERTIFIED ORGANIC ALOE VERA JUICE; DISTILLED WATER, ORGANIC AFRICAN BLACK SOAP, SAPONIFIED ORGANIC COCONUT OIL; ORGANIC OILS: CAMELINA SEED, HEMP SEED, JOJOBA, COCONUT, GRAPE SEED, EVENING PRIMROSE & ALMOND; ORGANIC HERBS OF: CALENDULA, NETTLES, CATNIP, ALFALFA, ROSE HIPS, FLAXSEED, DANDELION, ROSEMARY, LINDEN, BURDOCK, HORSETAIL, SAGE, CHAMOMILE, GINSENG, THYME, OREGANO, LAVENDER, PEPPERMINT, GOLDENSEAL, CINNAMON AND CAYENNE; ORGANIC XANTHAN GUM & POTASSIUM SORBATE; ORGANIC ESSENTIAL OILS OF: LAVENDER, ORANGE AND PROPRIETARY BLEND OF OTHER ESSENTIAL OILS.

Τον τελευταίο καιρό και επειδή η ξηροδερμία ταλαιπωρεί το κεφάλι μου, έχω αρχίσει να ψάχνω πολύ τα συστατικά και να αποφεύγω τα σαμπουάν με sulfate. Γι αυτό και είμαι πολύ περίεργη να δω αν θα μου αρέσει το σαμπουάν αυτό.


S.W. Basics Toner
S.W. Basics Toner

  • S.W. Basics Toner
Άλλη μια αμερικάνικη εταιρεία με οργανικά προϊόντα είναι η S.W. Basics. Βασική τους αρχή είναι ότι δε πρέπει να παραφορτώνουμε το δέρμα μας με πολλά ενεργά συστατικά. Έτσι, κάθε τους προϊόν είναι μια απλή συνταγή που ίσως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και οι ίδιοι στο σπίτι μας με μόνο 5 συστατικά. Το συγκεκριμένο toner που έτυχε στο δικό μου κουτί περιέχει νερό, οργανικό μηλόξιδο, αμαμελίδα, οργανικό έλαιο από φασκόμηλο και σανταλόξυλο.


Valia Purifying wash
Valia Purifying wash

  • Valia Purifying wash.
Διαβάζοντας την περιγραφή του προιόντος, κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα απαλό καθαριστικό προσώπου το οποίο είναι περισσότερο κατάλληλο για κανονικά/ξηρά δέρματα. Περιέχει ένζυμο παπάγιας που κάνει ελαφριά απολέπιση, aloe vera για φυσική ενυδάτωση και εκχύλισμα yuzu που είναι κάποιο ιαπωνέζικο γκρέιπφρουτ που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Όλα αυτά ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα, ελπίζω να μου αρέσει.


BRAD Biophotonic Ultra Elastin Sculpting Firming Cream Complex
BRAD Biophotonic Ultra Elastin Sculpting Firming Cream Complex

  • BRAD Biophotonic Ultra Elastin Sculpting Firming Cream Complex
Ένα ικανοποιητικό δείγμα (10 ml) από μια συσφικτική-αντιγηραντική κρέμα που, ακόμα και αν ξετρελαθώ με την αποτελεσματικότητα της, η τιμή της είναι σούπερ απαγορευτική (115£). Περιέχει πεπτίδια, βιταμίνη C, ένα συνδυασμό γλυκολικού και λακτικού οξέος, συν-ένζυμο Q10, φωσφολιπίδια και βοτανικά έλαια, αποτελεί δηλαδή μια ιδανική ενυδατική αλλά και αντιρυτιδική κρέμα.
  

The Body Deli Creme de la Rose
The Body Deli Creme de la Rose
  • The Body Deli Creme de la Rose
Μια ενυδατική/αντιρυτιδική κρέμα με Βουλγαρικό τριαντάφυλλο, συν-ένζυμο Q10 και βιταμίνη Α, με Godji berry και έλαιο macadamia από την αμερικάνικη εταιρεία The Body Deli. Ιδανική για κανονικά/ξηρά δέρματα, οπότε μάλλον θα την χρησιμοποιώ περισσότερο τη νύχτα.


MULondon Organic Rose Foaming Face Wash
MULondon Organic Rose Foaming Face Wash
  • MULondon Organic Rose Foaming Face Wash
Ενα αφρώδες προιόν καθαρισμού προσώπου από την MULondon. Περιέχει έλαιο από οργανικό τριαντάφυλλο, έλαιο jojoba, εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς και δεντρολίβανo. "Μόνο συστατικά που θα μπορούσες να τα φας πρέπει να χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά προιόντα", αυτό είναι το μότο της MULondon.


Intensae Nail polish in Obliteration
Intensae Nail polish in Obliteration

  • Intensae Nail polish in Obliteration
Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό το μεταλλικό βερνίκι σε μπλε-γκρι χρώμα από την Intensae. Στα κουτάκια που είδα σε άλλες κοπέλες έβλεπα συνέχεια ένα κόκκινο που δεν θα το ήθελα γιατί έχω πάρα πολλά κόκκινα. Τα βερνίκια της Intensae είναι απαλλαγμένα από formaldehyde, toluene, DBP και parabens.

The Konjac Sponge Company, Konjac French Pink Clay
The Konjac Sponge Company, Konjac French Pink Clay

  • The Konjac Sponge Company, Konjac French Pink Clay
Είναι η μοναδική εταιρεία που γνώριζα και είχα στο μυαλό μου να δοκιμάσω εδώ και καιρό. Έχω ακούσει τόσα πολλά για τα σφουγγαράκια konjac! Αυτό που είχε το κουτάκι μου ειναι για κουρασμένες/θαμπές επιδερμίδες που έχουν χάσει τη λάμψη τους.

Αυτό ήταν το κουτάκι του Abeautifulworld για το φθινόπωρο/χειμώνα 2014. Η πρώτη μου επαφή με το κουτάκι με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη, με οργανικά προϊόντα αξίας περίπου 72 £, από εξαιρετικές εταιρείες υψηλών προδιαγραφών. OK, δεν είναι Memebox που μας έχει κακομάθει με τα γεμάτα full-sizes κουτάκια του αλλά νομίζω οτι για δύο φορές το χρόνο και για τόσο αξιόλογα προϊόντα αξίζει.

Πώς σας φάνηκε το κουτάκι μου; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα του; Θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω με reviews σύντομα.



1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο κουτάκι!! Νομίζω ότι άξιζε και με το παραπάνω! Δεν το έχω πάρει ποτέ, αλλά έχω βλέψεις για το Χριστουγεννιάτικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή