Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

March with me and March Glowbox

Μπήκε και ο Μάρτης, αλλά η Άνοιξη ακόμα δε λέει να έρθει. Το μόνο που μας υπενθυμίζει ότι είναι καθ'οδόν είναι οι ολάνθιστες αμυγδαλιές που ομορφαίνουν λίγο το μουντό σκηνικό με τα λευκορόδινα λουλούδια τους. Έφτασε ο Μάρτης και μαζί του έφτασε και το κουτάκι του Glowbox, το αγαπημένο συνδρομητικό κουτί που πλέον γνωρίζουν οι περισσότερες από εμάς. Αυτό το μήνα το Glowbox υπόσχεται να μας προετοιμάσει για να υποδεχτούμε την άνοιξη με ένα υπέροχο χαμόγελο και με μια επιδερμίδα λεία και λαμπερή.

Unboxing March Glowbox
Unboxing March 2015 Glowbox

Πάμε αμέσως να δούμε τι συνάντησα αυτό το μήνα μέσα στο Glowbox Μαρτίου.

  • ANATOMICALS/You Need A Blooming Shower
Από την Anatomicals, μια μάρκα που γνώρισα σε παλαιότερο Glowbox, ένα shower gel σε full size συσκευασία, με διακριτικό άρωμα από τριαντάφυλλο και γιασεμί. Θα το χρησιμοποιήσω άμεσα!!!


ANATOMICALS You Need A Blooming Shower
ANATOMICALS You Need A Blooming Shower

  • ECO LIPS/Balm χειλιών
Ένα balm χειλιών για κάθε ανάγκη από την αμερικάνικη εταιρεία Eco Lips. Με οργανικά και βιολογικά συστατικά υπόσχεται να ενυδατώσει και να κάνει πιο απαλά τα χείλη μας. Το Balm που έτυχε στο δικό μου κουτάκι έχει γεύση από οργανικό σταφύλι και όπως όλα τα balms της εταιρείας δεν περιέχει βλαβερά συστατικά όπως ορυκτέλαια, παραφίνες, φαινόλες κλπ. που περιέχουν πολλά από τα lip balms του εμπορίου.

ECO LIPS Balm
ECO LIPS Balm, Grape flavor

  • HUMBLE BRUSH/Οδοντόβουρτσα
Μια πολύ γλυκιά οδοντόβουρτσα χρώματος ροζ, ασορτί με το χρώμα της συσκευασίας του shower gel της Anatomicals, από την εταιρεία Humble Brush. Αν και δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα από το design της συγκεκριμένης οδοντόβουρτσας, εντυπωσιάστηκα πολύ όταν μπήκα στο site της Humble Brush. Η εταιρεία, με μεγάλη ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον, κατασκευάζει οδοντόβουρτσες με λαβές από 100% βιοδιασπώμενο μπαμπού και με ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για κάθε οδοντόβουρτσα που πουλιέται, μια ακόμα οδοντόβουρτσα ή το αντίστοιχο ποσό για την παρασκευή της δωρίζεται σε ένα άτομο με ανάγκη οδοντιατρικής φροντίδας. Υπέροχη κίνηση και πάντα επικροτώ τέτοια προϊόντα ακόμα και αν ποιοτικά δεν είναι τα καλύτερα.

HUMBLE BRUSH toothbrush
HUMBLE BRUSH toothbrush

  • MADARA ORGANIC SKINCARE/Brightening AHA Peel Mask
Και πάμε στο προϊόν που με ενθουσίασε περισσότερο από όλα σε αυτό το κουτί. Από την εταιρεία Madara Organic Skincare, η Brightening AHA Peel Mask μια μάσκα απολέπισης και λάμψης. Κατασκευασμένη στη Λετονία, με 99% φυσικά συστατικά, αυτή η μάσκα περιέχει ένα συνδυασμό οξέων φρούτων, Βιταμίνης C από Κυδώνι, ενυδατικό γαλακτικό οξύ και καταπραϋντικό Σαμπούκο. Γενικά, λατρεύω τα απολεπιστικά προϊόντα προσώπου και ειδικότερα, αυτά που περιέχουν AHA τα χρησιμοποιώ χρόνια και τα θεωρώ πολύ αποτελεσματικά. Θέλουν λίγο προσοχή όμως στη διάρκεια εφαρμογής αλλά και στη συχνότητα χρήσης, επίσης είναι απαραίτητη η χρήση μεγάλου SPF και η αποφυγή γενικότερα έκθεσης στον ήλιο. Γι αυτό συνιστώ στις κοπέλες που θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη μάσκα να διαβάσουν πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης γιατί πρέπει να είναι αρκετά δυνατό προϊόν. Εγώ επειδή χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο μια αντίστοιχη απολεπιστική μάσκα της Elemis θα το δοκιμάσω λίγο αργότερα. 

MADARA ORGANIC SKINCARE Brightening AHA Peel Mask
MADARA ORGANIC SKINCARE Brightening AHA Peel Mask

  • NUXE/Ορός/κρέμα προσώπου Nuxellence Jeunesse
Από τη Nuxe, η κρέμα νεότητας και λάμψης Nuxellence Jeunesse. Αν και είχα παραλάβει το ίδιο προϊόν στο κουτί του Lookfantastic Νοεμβρίου και το έχω ήδη δοκιμάσει, δεν απογοητεύτηκα καθόλου που το είδα στο κουτί μου γιατί το είχα βρει εξαιρετικό προϊόν με πολύ ωραία υφή.

NUXE Nuxellence Jeunesse
NUXE Nuxellence Jeunesse

Η γνώμη μου:

Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα κουτί που δε με ξετρέλανε, ούτε όμως με απογοήτευσε. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα περιποίησης άλλωστε και το Glowbox επικεντρώνει, από ο,τι έχω καταλάβει, περισσότερο σε αυτά οπότε συνήθως μένω ικανοποιημένη από τα κουτάκια του. Είμαι όμως σίγουρη ότι πολλές κοπέλες και ιδιαίτερα οι νεότερες μπορεί να απογοητεύονται όταν κάθε μήνα συναντούν στα κουτιά τους αντιρυτιδικές και ορούς. Νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι επιθυμίες περισσότερων πελατισσών. Και για ακόμα μια φορά θα πρότεινα στο Glowbox να προσέχει λίγο περισσότερο και τα προφίλ. Εγώ ήμουν τυχερή, σίγουρα όμως κάποιες κοπέλες με ευαίσθητη επιδερμίδα δε θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την μάσκα της Madara. Κοιτώντας τα προφίλ θα μπορούσαν να την αντικαταστήσουν όπου έκριναν απαραίτητο με την αντίστοιχη μάσκα καθαρισμού της ίδιας εταιρείας ή με κάποιο άλλο προϊόν.

Αυτά λοιπόν ήταν τα περιεχόμενα του Glowbox Μαρτίου. Οι συνδρομές είναι ακόμα ανοικτές.
Εσείς το αγοράσατε; Περιμένω τα σχόλια σας!!!



8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι, οι επιλογες του δικου μου κουτιου με αφησαν αρκετα ικανοποιημενη σε σχεση με προηγουμενα κουτιά! Φιλιά:)

      Διαγραφή
  2. σε σύγκριση με άλλο κουτάκι, νομίζω το δικό σου ήταν λίγο καλύτερο! Με γεια σου κορίτσι!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πραγματι, ηταν καπως καλυτερο! Τη λουφα οπως και τη κρεμα νυκτος της REN που ειδα να κυκλοφορουν σε αλλα κουτακια τα ειχα ηδη λαβει σε προηγουμενα κουτια. Φιλιά και καλο Σαββατοβραδο!!!

      Διαγραφή
  3. Έχουμε ακριβώς τα ίδια, Εύα μου και πολύ χαίρομαι γι' αυτό! Γενικά ήταν ένα πολύ καλό κουτάκι! Μου άρεσε αρκετά!! Την απολεπιστική κρέμα της Madara θα την αφήσω και εγώ για αργότερα γιατί σε αυτή τη φάση, έχω κάποιες ατέλειες και δεν θέλω να τις επιβαρύνω. Με την οδοντόβουρτσα και το shower gel χάρηκα πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, με τη μασκα της Madara θελει προσοχη, γιατι ειναι αρκετα δυνατα τα οξεα που περιεχει. Κατα τ'αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα εχει αποτελεσματα γιατι διαβασα reviews και φαινεται εξαιρετικο προιον. Την οδοντοβουρτσα οσο την κοιταζω τοσο περισσοτερο μου αρεσει. Ειναι και στη soft εκδοση που ειναι ο,τι πρεπει για μενα που εχω ευαισθητα δοντια. Φιλιά!!!

      Διαγραφή