Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Spring, come on already! Unboxing March Lookfantastic box

Η Άνοιξη δε λέει να κάνει την εμφάνιση της και τα νεύρα όλων μας έχουν αρχίσει να τεντώνονται. Στα καταστήματα φυσικά έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν οι ανοιξιάτικες συλλογές ρούχων και καλλυντικών και έχω ήδη κάνει κάποιες αγορές, για αυτό ανυπομονώ ακόμα περισσότερο να φτιάξει ο καιρός. Μεταξύ άλλων ανοιξιάτικων παραγγελιών, μόλις παρέλαβα και το κουτί του Lookfantastic Μαρτίου. Αυτή τη φορά το Lookfantastic είχε προαναγγείλει ότι τα προϊόντα θα είχαν αξία πάνω από 70€ οπότε για τα 20€ που κόστιζε, το κουτί ήταν ένα πολύ καλό deal.


Unboxing Lookfantastic box - March 2015
Unboxing Lookfantastic box - March 2015

Πάμε να δούμε τι περιείχε το κουτί του Lookfantastic για το μήνα Μάρτιο:

  • The Wet Brush squirts - Blue
To Wet brush μου ήταν μοναχούλι και ήθελε παρεούλα! Ήρθε λοιπόν το Wet brush squirts, μια μίνι έκδοση του Wet brush και έτσι έγιναν δυο. Δεν είναι γλυκούλικο; Χωράει τέλεια μέσα στο νεσεσέρ που βάζω στη τσάντα μου και είναι εξίσου αποτελεσματικό με το original. Δε θα πω πολλά για το Wet brush, έχω κάνει αναλυτικό review και σύγκριση με ένα άλλο top seller το Tangle Teezer.


The Wet Brush squirts and my Wet Brush original in Neon
The Wet Brush squirts in Blue and The Wet Brush (Neon)

  • Bliss Fatgirlslim
Κορίτσια, σε 2-3 μήνες βγαίνουμε πάλι στις παραλίες και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Αυτό ίσως σκέφτηκε και το Lookfantastic και έβαλε στο box αυτό το προϊόν της εταιρείας Bliss που υπόσχεται σύσφιξη και τόνωση του δέρματος και μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Το προϊόν με λίγο ατυχές όνομα (Fatgirlslim!!!), στα 60 ml βέβαια δε θα φτάσει παρα μόνο για λίγες εφαρμογές, αλλά μπορείς από 5-10 φορές να καταλάβεις τουλάχιστον αν η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία.


Bliss Fatgirlslim
Bliss Fatgirlslim

  • Caudalie Polyphenol c15 Anti Wrinkle Defense Serum
Πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα από τα ταξίδια μου, είχα χρησιμοποιήσει την κρέμα ματιών της σειράς Caudalie Polyphenol c15 για την οποία έκανα review εδώ. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσω και το serum. Το μπουκαλάκι των 10ml είναι υπεραρκετό για να βγάλω τα συμπεράσματα μου και αν είναι τόσο καλό όσο η κρέμα θα το αγοράσω σίγουρα. Η Caudalie είναι μια μάρκα που τη βρίσκεις σχετικά εύκολα στα φαρμακεία και με τιμές πολύ πιο οικονομικές από ό,τι στα online shops του εξωτερικού. Σε κάποια άλλα κουτάκια είδα ότι είχαν ένα δείγμα από το Nuxellence Detox της Nuxe οπότε δε στεναχωρήθηκα γιατί και η Nuxe είναι μια μάρκα που βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα.


Caudalie Polyphenol c15 Anti Wrinkle Defense Serum
Caudalie Polyphenol c15 Anti Wrinkle Defense Serum

  • Lord & Berry Eyeliner Pencil
Την ιταλική μάρκα Lord & Berry την είχα γνωρίσει σε ένα παλιότερο κουτί του Lookfantastic. Σ' αυτό το κουτί υπήρχε από αυτήν την εταιρεία ένα μολύβι μαύρου χρώματος σε travel size. Θα το δοκιμάσω άμεσα και σύντομα θα κάνω review.

Lord & Berry Eyeliner Pencil
Lord & Berry Eyeliner Pencil

  • NudeStix Magnetic Colour Eyeshadow Penci in Gilt
Μια νεοαφιχθείσα στο Lookfantastic εταιρεία είναι η καναδική NudeStix η οποία δημιουργήθηκε από μια χημικό μηχανικό με μεγάλη εμπειρία σε εταιρείες όπως η MAC και η Cover FX (είναι η γυναίκα πίσω από το θρυλικό Lipglass της MAC). Με συνεργάτιδες τις δυο κόρες της, δυο πανέμορφα μοντέλα, προσπάθησε να πιάσει το σφυγμό της νεολαίας δημιουργώντας μια σειρά καλλυντικών για φυσικό, nude μακιγιάζ, εμπλουτισμένων με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά. Στο κουτάκι μου λοιπόν βρήκα ένα μολύβι-σκιά σε ένα απίστευτο σαμπανιζέ χρώμα με shimmer, το οποίο θα δοκιμάσω απόψε κιόλας!

NudeStix Magnetic Colour Eyeshadow Penci in Gilt
NudeStix Magnetic Colour Eyeshadow Penci in Gilt

  • Cowshed Lippy Cow Lip Balm

Τέλος, ένα balm χειλιών από τη γνωστή πλέον, χάρη στο Glowbox, εταιρεία Cowshed. Το δοκίμασα αμέσως και μου φάνηκε πολύ ενυδατικό. Με οργανικά συστατικά, χωρίς parabens, ορυκτά έλαια και petrolatum, υπόσχεται απαλά χείλη. Δεν κολλάει καθόλου και αποτελεί ιδανική βάση για να συνεχίσεις απλώνοντας το κραγιόν σου. 

Cowshed Lippy Cow Lip Balm
Cowshed Lippy Cow Lip Balm

Ήταν σε γενικές γραμμές ένα καλό κουτάκι, καλύτερο από αυτό του προηγούμενου μήνα, αλλά δεν είχε αυτό το κάτι που θα μπορούσε να το απογειώσει. Αν και έχω απογοητευτεί μερικές φορές από το κουτί του Lookfantastic, θα συνεχίζω να το αγοράζω γιατί είναι μοναδική η ευκαιρία που σου παρέχει να δοκιμάσεις κάποια προϊόντα που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα και στη συνέχεια να τα παραγγείλεις από το online shop τους και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά!

Εσείς έχετε παραγγείλει ποτέ από το Lookfantastic; Πως σας φαίνεται το κουτί αυτού του μήνα;



4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο κουτάκι!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα, καλό, αλλά τίποτα το συναρπαστικό! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το κουτάκι σου Εύα μου!! H wet brush είναι πολύ γλυκούλα!!! Να το χαρείς..Φιλάκιαα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω Ντεμυ μου! Η wet brush αν και πολυ μικροσκοπικη ξεμπλεκει το ιδιο αποτελεσματικα τα μαλλια με την κανονικη wet brush. Την εχω λατρεψει!

      Διαγραφή