Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - Neon Colors Act 1, The Vote

Τι κάνετε κορίτσια; Ζέστανε ο καιρός, δεν το λες Άνοιξη, μάλλον καλοκαιράκι το λες και ήδη έχουμε ξεχυθεί στις παραλίες για τα πρώτα δειλά μπάνια. Έφτασε και ο καιρός να ξεκινήσω το νέο κύκλο του Just Another Mani(c) Sunday. Αυτή τη φορά, είπα να κάνω κάποιες αλλαγές που νομίζω ότι θα σας αρέσουν. Αποφάσισα λοιπόν να αφήσω τις "σειρές" με τα "επεισόδια" τους και να ασχοληθώ με τα "θεατρικά έργα" και τις "πράξεις" τους.  Ένα έργο όμως με έναν πρωταγωνιστή είναι λίγο βαρετό έτσι δεν είναι;


OPI nail polishes under test
OPI nail polishes under test

Ξεκινάω λοιπόν με ένα interactive έργο σε τρεις πράξεις και κάπως έτσι θα συνεχιστεί και η υπόλοιπη σεζόν. Το πρώτο έργο έχει τίτλο "Neon Colors" και θα έχει πρωταγωνιστές τρία βερνίκια από την εταιρεία OPI και τρία ζευγάρια χέρια, τα δικά σας. Η διαδικασία γενικότερα σ' αυτό αλλά και στα επόμενα giveaways θα έχει ως εξής:

Πρώτη πράξη (Act 1, The Vote): Την πρώτη Κυριακή, θα σας παρουσιάζω τρία βερνίκια νυχιών που μόλις θα έχω αγοράσει και θα είναι υποψήφια για παρουσίαση. Εσείς καλείστε να ψηφίσετε ποιό βερνίκι σας αρέσει περισσότερο, ποιό είναι η δεύτερη επιλογή σας και ποιό έρχεται τρίτο στην προτίμηση σας.

Δεύτερη πράξη (Act 2, The winners): Την δεύτερη Κυριακή θα σας ανακοινώνω τα αποτελέσματα του giveaway. Οι τρεις νικήτριες θα έχουν προκύψει μετά από κλήρωση και θα κερδίσουν το βερνίκι της πρώτης επιλογής τους. Αν οι νικήτριες έχουν κοινές επιλογές τότε προτεραιότητα θα έχει αυτή που έκανε σχόλιο νωρίτερα.

Τρίτη πράξη (Act 3, The Show): Η τρίτη Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση των βερνικιών. Από τις τρεις κοπέλες που θα έχουν παραλάβει το βερνίκι θα περιμένω να μου στείλουν με e-mail μια φωτό με το βερνίκι που κέρδισαν στα νύχια τους την οποία και θα δημοσιεύσω. Υπάρχει απόλυτη ελευθερία στο πώς θα χρησιμοποιήσετε το βερνίκι, είτε μόνο του είτε σαν μέρος κάποιου nail art. Αν πάλι έχετε δικό σας blog και θέλετε εντωμεταξύ να κάνετε μια ανάρτηση με το βερνίκι που κερδίσατε μπορείτε, αντί για φωτό, να μου στείλετε το link της ανάρτησης. Επίσης μπορείτε, όσες κοπέλες θα θέλατε, να μου στέλνετε με e-mail φωτό με νύχια πάνω στο θέμα μας (σε αυτό το έργο το θέμα είναι "Neon Colors") με ό,τι μάρκα βερνίκι επιθυμείτε και εγώ θα τις δημοσιεύσω στην ίδια ανάρτηση.


OPI Nail Polishes - Three to go
OPI Nail Polishes - Three vibrant colors just for you

Πάμε τώρα στα βερνίκια μας. Δε μπορώ να σας δείξω swatches γιατί δε θα ήθελα να ανοίξω τα βερνίκια, αλλά με googling μπορείτε να δείτε κάποια swatches των βερνικιών σε άλλα blogs. Τα βερνίκια μας λοιπόν είναι της εταιρείας OPI και είναι έντονα και ανοιξιάτικα χρώματα.
  1. OPI Need sunglasses? Ένα έντονο κίτρινο, υπέροχο χρώμα για τις τολμηρές!
  2. OPI You Are So Outta Lime! Ένα φιστικί που είναι πολύ πιο φλούο από όσο φαίνεται στο μπουκάλι του.
  3. OPI Y'all Come Back Ya Hear? Ένα φανταστικό πορτοκαλί, λατρεμένο χρώμα.

Σήμερα όμως είναι Κυριακή και αφού έκανα το καθιερωμένο μανικιούρ, να μη σας το δείξω; Εφόσον λοιπόν το θέμα μας είναι τα "Neon Colors", να μη ξεκινήσω με ένα έντονο χρωματάκι; Σήμερα χρησιμοποίησα ένα βερνίκι από Nails Inc, το Portobello, σε μια πορτοκαλο-κοραλί απόχρωση. Πώς σας φαίνεται;


Nails Inc in Portobello
Nails Inc in Portobello

Περιμένω λοιπόν τις ψήφους σας και τις συμμετοχές σας. Καλείστε με ένα σχόλιο να βαθμολογήσετε τα τρία βερνίκια OPI και μπορεί να είσαστε εσείς που θα κερδίσετε ένα από αυτά.  Το giveaway θα λήξει την άλλη Κυριακή 17 Μαΐου στις 18:00 και την ίδια μέρα μετά από κλήρωση θα ανακοινωθούν οι τρεις νικητές . Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για όλους στην Ελλάδα.

Καλή επιτυχία σε όλες και ανυπομονώ να δω τα σχόλια σας και σύντομα τα δικά σας μανικιούρ!!!

Σημείωση: Στο σχόλιο είναι απαραίτητο το e-mail σας για να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σας.


**** Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!!! ****




4 σχόλια:

  1. Πανέμορφα βερνίκια άκρως καλοκαιρινά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο σου αρεσει περισσοτερο; Αν κερδισεις στο giveaway, θα ηθελα να ξερω ποιο να σου στειλω!!!

      Διαγραφή
  2. Το καλοκαίρι λατρεύω τα Neon χρώματα! έχω ένα αγαπημένο που θα στο στείλω φωτογραφία.
    Μου άρεσε περισσότερο το έντονο πορτοκαλί. Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία η ιδέα σου! Τα φλουο χρώματα μου φτιάχνουν τη διάθεση το καλοκαίρι, φέτος δεν έχω κάποιο αγαπημένο μιας και έκανα εκκαθάριση στη συλλογή μου από βερνίκια και αυτά που εν τέλει έμειναν έχουν pastel αποχρώσεις! Πιο πολύ μου αρέσει το 2, το φυστικί, από την εικόνα φαίνεται να εξισορροπεί την ένταση των φλούο και την "ησυχία" των pastel!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή