Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - Neon Colors, Intermission

Σήμερα είναι μια νωχελική Κυριακή, όπως πρέπει να είναι όλες οι Κυριακές! Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ εξαντλητικές στη δουλειά αν και γενικότερα, λόγω της δίαιτας που έχω ξεκινήσει νιώθω ότι κουράζομαι πολύ πιο γρήγορα από ο,τι παλιότερα. Ή μήπως λες να φταίει το ότι μεγαλώνω; Όπως και να έχει, αποφάσισα αυτή την Κυριακή να την περάσω τεμπέλικα, ξυπνώντας όσο πιο αργά μπορώ και χαλαρώνοντας με καφεδάκι στη βεράντα, φόρμουλα 1, καλό φαγητό και κρασάκι και φυσικά με μοναδική δημιουργική εργασία το μανικιούρ της Κυριακής. Ελπίζω και εσείς να περάσατε μια όμορφη Κυριακή!!!

Δεν έχω παραλάβει όλες τις φωτογραφίες των κοριτσιών που κέρδισαν τα βερνίκια έτσι η ανάρτηση με το τρίτο μέρος του Act "Neon Colors" θα γίνει την επόμενη Κυριακή. Προς το παρόν, ας κάνουμε ένα διάλειμμα με  το mani αυτής της εβδομάδας. 


My manicure using a nail polish from L'oreal and Sally Hansen nail strips
My Nails with L'oreal in Royal Orchidee and Sally Hansen nail strip in Tight Rope


Σήμερα διάλεξα ένα βερνίκι από τη γνωστή σειρά Color Riche της L'oreal, συγκεκριμένα το Royal Orchidee (#121) και χρησιμοποίησα και ένα από τα nail strips της Sally Hansen, το Tight Rope (#07).  Πως σας φαίνεται;



L'oreal color riche nail polish in Royal Orchid and Sally Hansen Salon Effects nail strips
L'oreal color riche nail polish in Royal Orchidee and Sally Hansen Salon effects nail strips in Tight Rope


Αυτά από μένα! Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και θα τα πούμε πάλι την επόμενη Κυριακή με το τελευταίο μέρος του Neon Colors με τα βερνίκια των νικητριών του giveaway. 
Φιλάκια!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου